Ola Daling

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Ola Daling

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmw 530

Nylige profilbesøk

294 profilvisninger
 1. Opplevde noe veldig rart igår fikk ei feil melding som «trans fail safe mod prog» så startet bilen å gå noe dårligere, kjørte bilen på cruise control, åsså plutselig ser æ turtale flyg te topps, å bilen triller bare plutselig, hoppet ut ifra gir eller noe. kom oss inn på ei busslomme stoppet bilen, startet den på nytt, skjer ingenting i reverse eller drive, virke som bilen er i fri når man gir gass, defekt girkasse eller noe annet som kan vær feil? syntes det lukta litt olje når jeg stoppet bilen.
 2. Ola Daling

  Drivverk, mellomaksel trøbbel?

  Hei, har fått ett problem med min e39 530 dat, får voldsom vibrasjon i bilen i hastigheter 60/80/90 hvis æ ligg på rundt 1500-1700 omdr, kjem bort med høyere turtall, kommer også bort hvis jeg sett den i fri når vibrasjon starter. misstenkte hardykobling/ opplagringa til mellomaksel, men disse var tighte og fine, noen andre som har gode innspill på hva som kan være galt?
 3. Ola Daling

  Xenon bmw e39 helt løs innmat

  Hvor kan man kjøpe dette å få det fortest mulig, finnes det noen diy på koss man bytter de stagene? bilen ska på teknisk snart så må enten fikse de fort eller kjøpe nye, evnt låne meg noen lykter før visning😊
 4. Ola Daling

  Xenon bmw e39 helt løs innmat

  Hei er det noen som selger xenon faceliftlykter til bmw e39 2001 model? Eller veit av noen som kan fikse de da innmaten er helt løs på både fjernlys å nærlys, Regner med det er justering stagene som er knekt?
 5. Ola Daling

  e39 xenon lys, lysstiling

  Hei jeg har ett problem med mine xenon facelift lykter, er en 01 modell, problemet er det at etter jeg senket bilen min så nekter de å justere seg opp i riktig lys stiling, når jeg starter bilen går de opp i riktig lysstiling åsså etter 2 sekunder går de helt ned så de ikke lyser lenger enn 5-10 meter. veldig plagsomt noen som veit hva feilen kan være ?
 6. Heihei:) har et lite håp om noen av dere kanskje har ei tannstang som passer på min 525 tds e39 touring til salgs
 7. Trenger en ny tannstang til min 525 tds e39, lurer på om noen har en de kan selge meg?
 8. Skal senke bilen igjen, lurer derfor på om noen har et sett coilovers til salgs, med tuv papirer?