Jump to content

ESER

Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

About ESER

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  2340 Løten
 • Kjøretøy
  2008. E60 525d

Recent Profile Visitors

781 profile views
 1. Jeg bør vel kanskje høre på det før jeg slakter det ja. Men radio hører jeg ikke på, det er musikk det går i.
 2. Uff.. Det kan da ikke være litt brukbart en gang?
 3. Jeg har Dynamic drive og M-sportspakke. Den har ihvertfall både M-sport understell og M-sport "aero". Men jeg har lest det flere ganger at den kombinasjonen ikke finnes. Men jeg har lci hvis det har noe å si?
 4. Men angående standard anlegget. Er det helt uten diskanter? Sub under setet?
 5. Hehe, agree. Når det er sagt så er det fantastisk å kunne ha mulighet til å finne ut utstyret på en enkel måte med vin decoder. Har sett litt på Audi A4 også (host) og der er det jo helt håpløst i forhold.
 6. ESER

  E60/61 tråden

  E60 lci.. er det ikke mulig å få disse to sammen? -704 M Sport Suspension -229 Dynamic Drive
 7. Overraskende mange som ikke har kostet på seg de 4000,- for HIFI pakka..
 8. Standard anlegget: Hvor finner man høyttalere her? Er de helt strippet for diskanter? Sub under setet der?
 9. ESER

  Bmw F30/31 koppholdere

  I følge BMW Sulland Hamar så er det standard.
 10. Takker for svar folkens. Da tyder det på (ihvertfall sånn tallmessig) at en sånn automatkassa fint tåler en ECU-oppgradering på effektsiden? Hvor tar man veien for å finne en tuner der du er sikker på at du får en som er mildere i bunn? Manuell kasse i 316d skal tåle en god effektøkning den også?
 11. Hei folkens. Trenger litt hjelp da jeg muligens vurderer å handle litt nyere brukt BMW. Valget står da mellom F30 og F31. Noen minuser med disse bilene? Ser på 2013-2014 modeller, og da mest sannsynlig 316d. Og så noen spørsmål selvfølgelig: 1: Er koppholdere foran girspaken standard? 2: Automatkassene: solide greier? Er det brukt samme automat kasse i alle med N47 motor? 3: En 316d må jo gjerne få seg en chip. Bryr automatkassene (eller manuell) seg noe om det tror dere? =) 4: Hvilke modeller har swirl flaps? Flere spørsmål kommer etterhvert=)
 12. Ok. Men totalt 9 høyttalere bare? Hvor har dem diskanter da?
 13. ESER

  Bmw F30/31 koppholdere

  For meg ser det ut som standard nå også. Men ble litt usikker da en påsto det var ekstrautstyr. Men da går jeg ut i fra at alle har det under det lokket foran girspaken.
 14. Hva slags originale muligheter har man i denne bilen? Er det standard, hifi og H/K? Hvor mange høyttalere er det per pakke her og hvor er dem lokalisert?
 15. Er koppholdere ekstrautstyr på disse også? Hva slags utstyrskode er det i så fall? Kikket på en MED koppholdere, men fant ikke koppholdere som ekstrautstyr i vin decoder.
×
×
 • Create New...