Jump to content

jcnorway

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

About jcnorway

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

1476 profile views
 1. Tapet på et år endte på omtrent 250 kr/dag jeg hadde den i eie. Det var egentlig grei interesse for denne. Jeg la den ut på onsdag formiddag og før jeg gikk hjem fra jobb onsdag ettermiddag var bilen solgt. Var en pensjonist som hadde kjørt BMW de siste 17 årene (samme bilen), men som solgte den for en måneds tid siden da han trodde han ikke trengte bil lenger. Etter noen uker kom abstinensene og han hadde sett seg ut 225xe som en aktuell kandidat. Så handelen var relativt kjapt gjennomført når han først kom i kontakt med meg. Lagt ut på Finn på onsdag formiddag, markert "solgt" onsd
 2. ...og der var min 10 mnd gamle 225xe solgt og overlevert ny eier. Fant ut at elektrisk kjøring var tingen og har nå gått for en helelektrisk sak som jeg forhåpentligvis får neste uke før de røde dagene
 3. Litt usikker på hva du tenker på her, men om jeg starter med fulladet batteri og bensintank og kjører i Auto-mode til både batteri og tank er tom så vil jeg vel klare rundt 600 km eller noe i den duren. Med fulladet batteri og full tank så mener jeg at jeg kan kjøre Oslo-Elverum-Oslo på halv tank.
 4. Når vi først er inne og deler tall så er mine som følger: Kjørt 8653 km, derav 3741 km elektrisk, innspart drivstoff ligger på 307 liter.
 5. Er dette mulig å etterinstallere om man har navi pro? EDIT: Ser jeg har 6UP (Navi Plus) og ikke 609 (Navi Pro) så da går det vel ikke uansett.
 6. Hei. Det følger med 2 nett her også. Et stort som benyttes når baksetene er lagt ned og et mindre et som brukes når baksetene er slått opp i normalt bruksposisjon.
 7. Hei, Ja, jeg har bagasjeromsnett. Kan sikkert forklare/vise hvordan dette fungerer, men usikker på hva @8748 mener med "bagasjeromsnettet kan flyttes fra bakre til fremre stilling."?
 8. Finnes mange verktøy der ute for å formatere større enheter med FAT32. Prøv f.eks. denne her: http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm
 9. Ser Var nok bare en liten glitch mens de oppdaterte siden. Ser nå at Road Map EUROPE Route 2017-1 er lagt ut for nedlasting.
 10. Sjekket i dag om det var kommet noen nye kartoppdateringer. Har til nå stått "Road Map EUROPE Route 2016-2" som siste versjon når jeg har logget meg på ConnectedDrive-siden til BMW. I dag står det at siste versjon er "Road Map EUROPE Route 2015-2A" Så her virker det som man går baklengs inn i fremtiden
 11. Gratulerer med bil! Jeg får også samme feilmelding når jeg forsøker med mitt VIN-nr, så vil anta at det er systemet som er nede. Har vært inne og sett på den tidligere og da fungerte VIN-nr mitt.
 12. Har ingen egne erfaringer med 3 barneseter. To går greit, men kan se for meg at 3 kan bli rimelig trangt. Du må i så fall som nevnt tidligere teste ut en spesifikk konfig av seter for å se om det fungerer i praksis. Kommer jo veldig an på merker og type seter du har tenkt å sette inn.
 13. Det som kanskje mangler, men som kan være vanskelig å sette en verdi på er evnt hvor mye mer attraktivt boligen/garasjeplassen din blir ved et fremtidig videresalg. Mange steder (spesielt borettslag) er det vanskelig å få på plass dette så en privat ladeboks dedikert til en boenhet kan i manges øyne være ekstra attraktivt.
 14. Hm... er dette noe som ettermonteres på plug-in-hybrider levert før de "omprofilerte" til iPerformance?
 15. Hei, Jeg har ingen teknisk dokumentasjon på hvordan dette faktisk skal fungere, men har kun egne erfaringer med bilen. På meg virker det som det alltid vil være en liten reserve med elektrisk kraft i batteriet selv om den melder at den er tom. Når batteriet er "tomt" så viser kjørecomputeren at det ikke lenger eksisterer noen elektriske km. igjen. Men i realiteten er det fortsatt ca 10% batterikapasitet igjen. Vil tro at bilen alltid holder noe tilbake i tilfeller hvor man har behov for f.eks. 4WD. Har aldri klart å kjøre batteriet ned til 0% - det minste jeg har hatt er vel kan
×
×
 • Create New...