Sasasa

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sasasa

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 730D 06

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sasasa

  Aircondition kompressor E65

  Ja da får jeg jo bare prise meg lykkelig for at jeg ikke har Corolla Men nå er 6500,- eks mva og jobb en grei sum det også. Og i allefall med tanke på at det er svidd av snaue 150K på rep på denne bilen.... Derfor sparer man der man kan.
 2. Sasasa

  Aircondition kompressor E65

  Har en 06' 730d som skulle inn for å skifte AC reim og løpehjul. Men fikk en telefonnom at det var AC kompressoren som var gåen. De fant litt spon der. Sjokket kom når de sa at delen kostet ca 6500,- eks mva. Så har dere noen tips til hvor man kan kjøpe denne rimeligere?
 3. Noen som kan fortelle meg hva de betyr? Se bilde. Er en E 65, 06 mod Opplever også det som jeg vil beskrive som delay når jeg gir gass. Går gjerne noen sekunder før den reagerer, og da ender det naturlig nok opp med et lite rykk. Så en med tilsvarende problem her inne. Det viste seg å være lmm. Så tenker på om det kan være det her og. Nylig byttet turbo og da selvfølgelig filter og olje. Nytt filter- og oljeskift etter 100km.
 4. Sasasa

  Automatgear med merkelig oppførsel

  Her er forhåpentligvis redningen i form av skriveri. E65'n er meget snodig i giringen sin, og skulle vært inne hos BMW for en nullstilling av kassa. Men hjelper dette du skrev her nå, så sparer jeg de kronene!
 5. Sasasa

  Tikking/banking 730d 06mod

  Sendte videoen til en super BMW kar her i dalen, og fikk beskjed om å la den stå til han fikk sett på faensmakten. Er det ikke det ene så er det jaggu det andre med denne bilen!
 6. Sasasa

  Tikking/banking 730d 06mod

  Da har jeg endelig fått filmet. Det er ikke konstant, men nå etter en kjøretur på kanskje 2-3km dukket lyden opp igjen. Sto på CirkleK på første filmen, så kom meg ikke til å åpne panseret å filme Andre filmen er etter ytterligere 5km. IMG_9588.MOV IMG_9600.MOV
 7. Har et problembarn av bil, og har gjennom de snart to årene den har vært i våres eie, svidd av rundt 100.000kr i reperasjoner. Siste hinderet vi møtte på var turbohavari i november i fjor. Fikk da byttet denne og bilen fikk hentet frem igjen noen hester som hadde vært på beite så lenge vi har hatt den, og alt var bare fryd og gammen en stund. Nå har derimot den hersens bilen fått en urovekkende tikking. Og øurer derfor på om noen av dere kjenner til om dette kan være en smal sak og kanskje er det en quick fix og ikke nok en stor rep. Problemet ble først oppdaget på kaldstart og gidd seg når den ble varm, nå virker det i midlertid som om tikkingen vedvarer etter at den er varm. Noen som har noen tanker om hva problemet er? Til info så var den inne for oljeskift i Januar. Da ble naturlig nok filter byttet også.
 8. Sasasa

  ConnectedDrive

  Men, hvordan enklest kunne spille musikk da? Dab adapter er nok ikke aktuelt..
 9. Sasasa

  ConnectedDrive

  Her er d K som er inne på forumet og har interesse av å finne ut om det er faktisk er noe å gjøre med dette skrapet. M syns bilen er god og tøff. K vil ha kvalitet fremfor kvantitet, og gidder ikke bruke altofr mye tid og penger på verksted pga noe forbanna elektronisk faenskap som snart gjør at bilen ikke kan holdes på veien! Det gledes til det blir bart føre og gullet, Dodge Ram SRT10 får slippe fri igjen!
 10. Sasasa

  ConnectedDrive

  Er så enig! Hadde det vært opp til meg hadde bilen blitt solgt, men er dessverre en annen k hus som ikke er enig. Sikkert status med 7-serie 🙄
 11. Sasasa

  ConnectedDrive

  Sant nok, men det er rart hva litt opdateringer kan gjøre. Unasett produksjonsår 😉 Men shit samma, nå er da balja her. Eller, akkurat nå er den på verksted igjen da 😅
 12. Sasasa

  ConnectedDrive

  Forbannade! 😳 Ikke skjønner jeg at dette er en bil som blir solgt til disse summene! Retningsstabil da om ikke annet...så lenge elektronikken spiller på lag 😅
 13. Sasasa

  ConnectedDrive

  Mem takk for at du tok deg bryet med å svare! 😊
 14. Sasasa

  ConnectedDrive

  Men i alle dager. Leste jo flere steder at spotify kunne brukes, derfor jeg skulle prøve. Men denne bilen irriterer meg bare mer og mer! Faen meg på verksted titt og ofte, rene diskoteket med alle lampene som lyser i hytt og pine! 😡 Veldig kult når alt av elektronikk slutter å funke... Da merker man hvor bortskjemt man blir med alle disse finurlige og praktiske greiene som skjer av seg selv. Hadde jo helt glemt hvordan jeg blendet vet du 😅
 15. Sasasa

  ConnectedDrive

  Stemmer at det er 730D 06 mod ja. Misforsto forrige innlegget ditt jeg Funker ikke på den altså? Et siste desperate forsøk på å kunne få brukt mobilen til musikkavspilling skjønner du... Ser helst at vi slipper å måtte installere dab-adapter.