Bjornarlaland

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjornarlaland

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  Ingenting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bjornarlaland

  Superbiler i Norge?

  Har en veldig heldig venn fra haugesund!
 2. Bjornarlaland

  Superbiler i Norge?

  Kjenner du dem spm jobber der da eller bare spurte du?
 3. Bjornarlaland

  Superbiler i Norge?

  Fikk komme opp i andre etasje i Porsche centeret men de hadde selvfølgeligt flyttet bilene så alt som sto der var en turbo s og panamera osv, men de sa at de hadde flyttet bilene til et parkeringshus i Stavanger sentrum, og mannen som viste meg opp der sa at det sto P1 osv der før, hvis noen i Stavanger er kresne på å finne bilene så er jeg nok så sikkert på at de står i en garasje med oljemuseumet/enden i fargegata. Det er en privat garasje men du kan kanskje vente utfor til en bil åpner porten og kjører inn, så kan du følge etter den inn. Hvis du den interessert så kan du følge @bmedia.no på Instagram der jeg legger ut bilder av biler jeg har sett i Norge:).
 4. Bjornarlaland

  Superbiler i Norge?

  Hei! Denne tråden er ganske død, men jeg er en såkalt carspotter (@supercaspotsstavanger på insta) Jeg kjenner en med saleen s7, den er på skilter. eier kjører den ikke pga. fartsdumper og den er så lav. (Jens Gaute, Bryne) Har sett CCX Evo og en ganske hyggelig eier, litt eldre mann (Vet ikke navn på eier, Porsche center stavanger) P1 står i 2. Etasje på pcs den er enten mørkeblå, mørk lilla eller svart (Tror det er Ole ertvaag, PCS) Hadde bilder av blå EB110 som ble sett på den gamle skolen min flere år tilbake. Tror eier er mannen til noen som jobber der, (Kjetil Fuhr, Bryne) Pappa jobber med cnc, og da han var hos ertvaag, sendte han en video på Snapchat til meg fra garasjen der jeg kunne se: Hvit 918 Weissach, Rød Enzo, Rød F12 TDF, Rød 458 Speciale, Svart Bugatti Veyron. Har mange bilder jeg har tatt av biler rundt i hele verden, så Skjekk instagram! @Supercarspotsstavanger.
 5. Bjornarlaland

  Superbiler i Norge?

  Vennen min så en laferrari på tirsdag i Stavanger ved oljemuseumet, hvet noen hvem denne er sin? Den var rød, men han fikk ikke ta bilde.