MadMax!

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MadMax!

 1. MadMax!

  Dimmensjon på 19" E91 xDrive

  Folkens! Jeg trenger tips til konkrete dekk/felg-dimmensjoner til min E91 xDrive 2011-mod. Har forstått det slik at rulleomkretsen må være tilnærmet lik for at fordelerkassen ikke skal ryke når man har xDrive. Jeg har i dag 18" original M-sport-felger, men ønsker å bytte til 19". Hvilken dimmensjon anbefaler dere å bruke? Jeg har ikke senket bilen, og har heller ikke planer om å gjøre hverken det eller valse. Ergo må dekk/felg være innenfor fabrikk-dimmensjonen..
 2. MadMax!

  Kupevifte E91 LCI ulyd.

  Jeg har en lyd i min E91 2011-mod som kan minne om en slags svak "ristelyd" som kommer fra under panelet på i midten av dashbordet (på oversiden). Jeg trodde første det kunne være høyttaleren som sitter der som hadde tatt kvelden, men lyden er der uten at anlegget er på også. Kan dette være kupeviften? har hatt bilen på AC-service nylig, så det er ikke problemet.
 3. MadMax!

  Panorama tak, positive og negative sider

  De av dere som skriver at dere har smørt panoramatakets lister og skinner.. hva smører dere med?? Silikonfett eller lignende? har noen knirkelyder fra panorama-taket mitt nå, og msitenker at det går bort ved å smøre litt
 4. MadMax!

  Eksosanlegg brekt/løsnet E91

  Får vel bare håpe på at påsken ikke ryker, haha. Takk skal du ha Daniel.
 5. MadMax!

  Eksosanlegg brekt/løsnet E91

  Hei! Merket i dag da jeg startet bilen en voldsom høy motorlyd, og tenkte med en gang at det hørtes ut som fri eksos.. Dette viste seg å stemme for å si det mildt... Vet ikke om dere får åpnet linken under, men har filmet seansen.. Noen som har et grovt estimat på hvor mye arbeid dette er og hva det evt vil koste? Har skjedd i et skjøte av noe slag... https://www.icloud.com/attachment/?u=https%3A%2F%2Fcvws.icloud-content.com%2FB%2FAWEj1AJxF3XeOoOPcv4LBo5NoAOmAflB6DuXXMNHENcad6pe9-ZFnHeE%2F%24{f}%3Fo%3DAmzTW9g4mwMB_d_EF-bY0GZ7ywEqQStLPCQ6_BnFg6nC%26v%3D1%26x%3D3%26a%3DB11nAMkA8CieVPsn8LDVK6Wjcl4hAzKIQgEACAHIAP9MLiCPA3LfQQ%26e%3D1523918514%26k%3D%24{uk}%26fl%3D%26r%3D62683624-0AE0-4A62-B4C8-CC6AF7D4B19C-1%26ckc%3Dcom.apple.largeattachment%26ckz%3D5124577F-B3C3-4E0B-8042-8A9C7FE010ED%26p%3D35%26s%3DJWvsbzQXhvoHH7cgXQukydVHluE&uk=7YR_EHDUroHjHZ2wsdBkdw&f=IMG_0818.MOV&sz=73634212 IMG_0818.MOV
 6. MadMax!

  Eksosanlegg brekt/løsnet E91

  Aha okey... Hva tror du det vil koste å fikse hos et verksted? Nei forsøker å kjøre den minst mulig.. har bestilt en time hos Svendsen eksos her i Oslo nå i morgen, men det var i utgangspunktet for en gratis sjekk. Regner med at de ser den samme feilen du ser rimelig kjapt.
 7. MadMax!

  Key-less ved vask av bil

  Hei! Ved vask av bilen min, så har jeg lagt merke til at bilen låser og åpner seg når strålen fra høytrykksspyleren treffer dørhåndtaket på førersiden.. Altså at den låser seg opp og låser igjen som følge av key-less og at jeg har nøkkelen i lommen... Er dette en kjent greie? Hva kan jeg evt gjøre for å forhindre det? vasker bilen i en selv-vask hall, så å legge nøkelen lenger unna/et annet sted er ikke et alternativ..
 8. MadMax!

  påvei til å kjøpe e91 320dx touring 2012

  Jeg har en E91 BMW 320XD. Min har en del mer utstyr enn den du har sett på (bla. Msport, panorama og Shadowline), men jeg kan varmt anbefale selve bilen ihvertfall. Ligger utrolig godt på veien, og drar godt etter at jeg chippa den til 240hk.
 9. MadMax!

  Key-less ved vask av bil

  Mange takk for tipset Clevion
 10. MadMax!

  Key-less ved vask av bil

  Takk skal du ha!
 11. MadMax!

  Koding i Oslo-området

  Takk! Ny her på forumet, så har enda en del å lære, haha.
 12. Noen som har diagnose-verktøy for en E91 320 XD i Oslo-området?
 13. MadMax!

  Rear breaklight faulty - BMW e91 320XD

  Hei! Det ble byttet av forrige eier (overtok bilen nå i januar) så det er jeg litt usikker på.. Er dette noe jeg kan sjekke og evt gjøre selv isåfall?
 14. Hei! Har en E91 320XD som har sliti litt med batteri.. har nå bytta batteriet, men dette ble ved en inkurie utladet i går... Jeg vet ikke om dette er på grunn av all småkjøringen og det kalde været her i hovestaden, men jeg har nå ladet batteriet fullt opp med en DEFA Smartcharge A8 (forøvrig et fryktelig kjekt produkt) og skal se om dette hjelper.. Hva er den enkleste måten å se om noe terkker mer størm enn det skal når bilen er i dvale? Uansett, til poenget! Fikk en lang remse med feilmeldinger da jeg skulle starte bilen da den var tom for batteri (alt fra airbagfeil, firehjulsfeil og feil på break light rear right). Regner med at det var sensorene som gikk litt "amok" grunnet flatt batteri. Alle disse forsvant da jeg fikk strøm på bilen og kjørt litt, utenom break light rear.. Denne lyser fortsatt i dag, men etter å ha fått brodern til å se på bilen mens jeg trykket bremsen inn, kunne han bekrefte at jeg fortsatt har bremselys på begge sider.. Stemmer det at det er to bremselyspærer bak på hver side? (Har ikke åpnet og sjekka). Jeg tenker å bytte pærer bak hvis det er tilfellet. Spørsmålet er da hvilke pærer jeg skal kjøpe? Altså navnet på selve pæra.. Håper noen har noen vettuge svar.
 15. Hei! Har en E91 320XD som har sliti litt med batteri.. har nå bytta batteriet, men dette ble ved en inkurie utladet i går... Jeg vet ikke om dette er på grunn av all småkjøringen og det kalde været her i hovestaden, men jeg har nå ladet batteriet fullt opp med en DEFA Smartcharge A8 (forøvrig et fryktelig kjekt produkt) og skal se om dette hjelper.. Hva er den enkleste måten å se om noe terkker mer størm enn det skal når bilen er i dvale? Uansett, til poenget! Fikk en lang remse med feilmeldinger da jeg skulle starte bilen da den var tom for batteri (alt fra airbagfeil, firehjulsfeil og feil på break light rear right). Regner med at det var sensorene som gikk litt "amok" grunnet flatt batteri. Alle disse forsvant da jeg fikk strøm på bilen og kjørt litt, utenom break light rear.. Denne lyser fortsatt i dag, men etter å ha fått brodern til å se på bilen mens jeg trykket bremsen inn, kunne han bekrefte at jeg fortsatt har bremselys på begge sider.. Stemmer det at det er to bremselyspærer bak på hver side? (Har ikke åpnet og sjekka). Jeg tenker å bytte pærer bak hvis det er tilfellet. Spørsmålet er da hvilke pærer jeg skal kjøpe? Altså navnet på selve pæra.. Håper noen har noen vettuge svar.