Jump to content

Sortehaug

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sortehaug

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  F11 xDrive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tolket det nesten som ironi, men velger å ikke gjøre det hehe! men så bra, det var deilig å høre
 2. Samme her! Det har funket supert Men om jeg får tak i sensorer, må jeg inn på verksted å kode for at de skal snakke sammen med bilen?
 3. Toppers! Det er notert! :) Tusen takk for tipset.
 4. Ja, snakket med bavaria. De skulle ha over 5000,-. Har du handlet på ebay før, hvor du kanskje har en link? 😊 eller noen andre her inne, som har handlet sensorer til en rimeligere sum?
 5. Hei! Jeg har kjøpt meg noen 351 felger til min f11. Bilen er utstyrt med TPMS og jeg mistenker at felgene ikke har sensorer i seg. Hva er best? Kjøpe hos forhandler og få alt montert? Hva er prisen på noe slikt? Vil det koste 5-6k ferdig montert? finnes det noen DIY-løsninger? Hva er beste alternativ?🙃 takk for svar! 😊
 6. Høres helt topp ut! Så lenge man ikke får feilmeldinger så takk for svar!
 7. Settet mitt er vel ET33/ET30. Jeg fikk bare spørsmål "passer de til f10?" så har ikke så mye mer info enn dette - men da sier jeg i utgangspunktet ja 😛 hehe
 8. Okei. Det høres for så vidt bra ut for jeg har en som er interessert i settet mitt, men har en F10 - da kan jeg si at disse passer hans bil? er det noe forskjell på feks innpress på F10 og F11, og/ eller RWD og xDrive?
 9. Må si at denne fargen er veldig fin med svarte detaljer Veldig fin kombo!
 10. Ja, helt enig har fått tilbud på 4500,- på chromedelete rundt vindu og rails. Syns det hørtes ok ut. Men et annet spm, jeg har et sett med 20" x 8,5"/10" som jeg skal selge - passer disse rett på F10 også? Er F11 og F10 helt lik når det kommer til felger?
 11. Tusen takk Se der ja. Men man må altså ut med 2-3k for nye nyrer? Bilen er i mineralgrå, med chromelister rundt vindu, rails og grill. Så tanken var gjøre dette sort, slik at man får en grå/ sort kontrast. Planen er å kjøpe meg et sett med style 351. Alternativ 2 er å beholde det som er chrome, som jeg ser for meg går fint til dette.
 12. Takk for det! Ja, det stemmer. Så nå er det bare noen småmods som skal til, er planen Jeg har jobbet med salg av nybil, hvor volkswagen og audi var i fokuset. Så jeg har kjørt my fair share av konkurrentene til 5serien. Må si meg veldig imponert over F11. En bil som takler sine kilometer og bærer de ekstremt fint. Jeg har egentlig vært en audimann hele mitt liv, men alltid likt BMW veldig godt. Og når det kommer til årsmodellene fra 2012-2017 (tenker i all hovedsak på F3x, F1x og X3 sitt chassis - er det F25 det heter?) så må jeg ærlig BMW sine biler ser mye bedre ut. SPESIELT 3serie
 13. Takk for svar! ja, det kan jeg tenke meg. Og syns det var en jungel og leite etter svar her inne. Så istedenfor å grave etter svar, så tenkte jeg det var bedre å la svaret komme til meg 😛 hehe! Men er M5 nyrer et alternativ altså? Tenker at M5emblemet kan fjernes, men skjønner problemstillingen. Finnes det en side hvor det anbefales og handle fra? EDIT: Er f10 og f11 helt like når det kommer til felger? Kan alle felger som passer f11, brukes på f10?
 14. Her åpner jeg bimmers og ser at noen har svart, og gleder meg kanskje til å få et tips! Neeeeida... 😏😂 siden det var full orkan så har jeg faktisk ikke bilder, men det blir!
 15. Etter flere år som mølleransatt, og vag-eier har jeg nå skiftet beite. Har anskaffet meg en f11 som i dag har kromnyrer. Bilen er også utstyrt med nightvision. Tenkte derfor å høre om folk har noen tips til sorte nyrer? Handler folk på ebay, eller anbefales det oem? Finnes det noen gode alternativer? Er det noe som jeg bør passe når jeg skifter? Om noen har et sett med style 351 eller lignende, så er jeg interessert i det På forhånd, takk!
×
×
 • Create New...