Jump to content

kakemann

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kakemann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. At automat var uaktuelt var kanskje å ta litt hardt i. Og ja jeg er helt klar over at dette er i aller høyeste grad en grand tour bil, som jeg allerede drømmer om årlige turer på autobahn med 😅 Men selv på motorveien så er det noe med å kunne legge inn et lavere gir før filskifte, legge seg ut og draa ordentlig på. Uten å irritere seg over at automatkassa ikke henger med på det du ser foran deg. Og kunne slippe gassen og la den henge på litt høyt turtall, fordi du ser at traileren foran deg holder på å legge seg inn, for så å gi gass, istedenfor at automaten prøver å legge inn høyeste gir, for så å vente på nedskift igjen. Har kjørt mye mercedes automat, med forholdvis store bensinmotorer, og vet sånn sett godt hva det går i. Greit man kan gire mellom 1-3 selv på en automat, men heller absolutt mest mot manuell.
  2. Ja du sier noe, men det gjelder jo generelt for alle biler sånn egentlig. Ser ut til at dette er en tyskimportert den jeg har lenket til. Høy km men det skrives at det har blitt byttet motor i fjor. Jeg får egentlig gode vibber av den bilen jeg linket til, tross for at den har gått ganske mye lenger enn de andre som ligger ute på finn. Men alle andre som ligger ute er både dyrere og ser ikke like pene ut, og er automat. For min del er automat uaktuelt, så da er det plutselig ingen andre biler å sammenlikne den med. Men jeg syns jo den ser meget clean ut. Får vel ringe på den i morgen.
  3. Gode poeng. Tåler greit litt utgifter med tanke på rep. og service. Er heller ikke redd for å skru selv, har en veteranbil fra før som jeg har hatt nå i 5 år og skrudd en hel del på.
  4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=194647342 Jeg har siklet på denne i hele våres. Så den først rundt mars/ april tror jeg, så forsvant den fra finn, og jeg antok den var solgt. Men nå har den jaggu dukket opp igjen. Jeg har bladd gjennom denne tråden tilbake fra april, og kan ikke se at denne har vært postet tidligere eller diskutert. Hva er "feil" med denne? Er 8-serie så lite attraktive? Jeg har aldri eid bmw før, og heller ikke vurdert bmw så veldig, men akkurat 8-serien har jeg alltid hatt et svakt punkt for. Den er jo så nydelig! Men jeg har jo ikke lyst til å ta opp billån for så å kjøpe katta i sekken heller Jeg drømmer i hvert fall om denne hver natt, så noe må jeg gjøre..!
×
×
  • Create New...