Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'asc'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Kategorier

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt
  • Reparasjonstips
  • BMW E31
  • Reparasjon av skinnseter
  • quandt1960

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted:


Interesser:


Kjøretøy

Fant 15 resultater

  1. fretit

    Antispinn og DSC. HJELP

    Hei. Jeg jobber med å gjøre e46 320d faceliften min klar for EU kontroll. har fikset det meste, men det gjenstår å finne ut hvorfor ASC og DSC lysene lyser og ikke kan skrues på igjenn. Noen som har forslag til hva som kan vere årsaken? lysene kom på samtidig. Såg en video om at det kunne vere så enkelt som å koble ut kontakten til hovedsylinder (til bremsene) og inn igjenn så tenkte å prøve det først.
  2. Hei. Jeg så meg nødt til å opprette profil på forumet i ren frustrasjon over dårlig dokumentasjon på nettet. Jeg har søkt rundt etter lignende problemer, men finner ingenting som relateres konkret til mitt problem. Uansett; Jeg har en BMW 525TDS (E39) '97-modell som jeg har begynt å oppleve en del problemer med i det siste. Nå har det blitt så inngående at jeg snart ikke får brukt bilen, og jeg er derfor helt nødt til å ta tak i det. For en stund tilbake begynte den røde batteriindikatoren i dashbordet å lyse. Jeg forstod straks at dynamoen var gåen, noe som ble videre bekreftet da bilen dagen derpå ikke ville starte. Dynamoen ble byttet, og bilen startet igjen. Alt så ut til å være i skjønneste orden, bortsett fra én ting; batteriindikatoren slukket seg ikke. Jeg forsøkte å fjerne ledningen som går fra dynamoen til dashbordet. Da slukket indikatoren seg. Dette er selvsagt ingen løsning på problemet, men det gav meg en indikasjon på at det kanskje var noe feil med ledningen. For en uke siden begynte de oransje ABS- og ASC-indikatorene å lyse i dashbordet. Det skjedde typisk etter jeg hadde kjørt en stund, og gjerne over en viss hastighet. Jeg foretok så en liten test, hvor jeg umiddelbart etter oppstart av bilen, fremprovoserte spinn på hjulene. Da blinket ASC-indikatoren, og jeg antok at systemet kanskje fungerte litt sporadisk og at det måtte være en svak kontakt av noen slag. Problemet ble ignorert inntil videre (planen var å se på det så snart min over middels kyndige hobbymekanikerbror hadde tid), og det var ikke annet enn plagsomt å se på indikatorene, samt selvfølgelig potensielt farlig at systemene ikke fungerte som de skulle. Uansett, bilen lot seg kjøre og jeg tenkte ikke mer på det. I går oppstod det ytterligere et problem med bilen, som er grunnen til at jeg henvender meg til dere her på forumet. Automatkassen har begynt å jukse, og den nekter å gire opp fra tredje til fjerde, og fra femte til sjette. Førstnevnte klarer jeg å tvinge frem ved å bytte fra Drive til Sport (eller manuelt over i tredje gir og tilbake til sport/drive). Sistnevnte fungerer ikke i det hele tatt, noe som har resultert i at jeg blir liggende og luse i 80 km/t på E18. Som dere sikkert forstår, er dette både frustrerende og lite tidseffektivt. Dessuten gir problemer med girkasser meg frysninger på både mer og mindre beleilige plasser, og det er ikke lenger greit å utsette det. En tilleggsopplysning; jeg byttet vinterdekk underveis i vinter. De nye (brukte) hadde litt høyere profil enn de forrige, men størrelsen var den samme. Jeg har vært og sjekket lufttrykk, og det er helt identisk som det var da jeg fylte dem etter montering, og ikke minst identisk på begge dekk. Mønsterdybden er også lik på begge dekkene. Grunnen til at jeg nevner dette, er at jeg leste et par innlegg på nettet, hvor folk mente problemet kunne relateres til avvik ved rotasjon fra dekk til dekk. Jeg har som sagt søkt en del rundt, og det virker som de fleste som opplever problemer med ABS/ASC, må skifte ut ABS-sensor på ett eller flere av dekka. Jeg har ikke foretatt noen diagnostikk, så jeg vet simpelthen ikke om dette er tilfellet hos meg også. Jeg bare tenker at det kanskje er noe mer omfattende, da det skjedde bare noen få uker etter dynamoen ble byttet, og girkassen sluttet å fungere optimalt kun en liten uke etter lampene begynte å lyse. Jeg kunne dessuten tenkt meg å finne ut hvordan jeg får batteriindikatoren til å slutte å lyse, og jeg tviler sterkt på at dette skjer av seg selv ved bytte av ABS-sensoren. Idéer om hva problemene kan skyldes, samt hvordan jeg går frem for å løse det, blir sterkt verdsatt! På forhånd takk!
  3. Hei! Har fått en rar feil på BMW'n. Når jeg kommer i rundkjøringa å skal gasse ut, (trenger ikke å ligge bredt) så er det noen ganger bilen klikker helt. Bilen finner på å stoppe opp heilt i ett halvt sekund før den fortsetter, et skikkelig rykk i bilen. Engang så var det som om jeg tok av tenninga og slo den på igjenn med engang ( lys gjekk av, spiller skrudde seg av) Først trodde jeg det var ASC som slo inn, at det var dårlig kommunikasjon mellom asc deaktiver knappen og modulen, men selv om jeg har tatt av wiren på antispin spjeldet så skjer det samme. ABS lampa begynner og lyse men sløkker seg like fort igjenn også. Er null feil på ecu, motor går som bare det. Har 3 feil på ABS modulen, sjå vedlegg. øverste feil er servomotor, pga wire er tatt av. Inpa er brukt til og lese ut Er originalt en 520i, 1996mod bygget om til 528 med motor og hjerne fra 728i. Montert quaife LSD. Noen som har erfaringer med lignendes feil? Hjelp mottas med takk!
  4. Hei Har tatt diagnose selv nå, og fikk opp 4 feilkoder. Disse betyr System too lean bank 1 og to, og System too rich bank 1 og to. Bilen fusker litt når jeg mater på, men når den kommer opp på turtall går den som en kule. Det betyr jo at den får for lite oksygen i eksosen, mens den andre koden betyr at det er for mye oksygen i eksosen. Er det ikke rart at det er for mye og for lite samtidig? Er det kanskje bare å rengjøre LMM? evt bytte den? En annen ting, Har byttet slitasjevarsler og ABS sensor. (Ledningene røk når vi skulle bytte hlullager, så det er kun den siden som var ødelagt) Etter jeg byttet sensorene lyser varsellys ennå. Må disse nullstilles?
  5. JOKEREN

    BMW ASC

    Hei. Har en e36 95 modell. Lurer på hvordan jeg får av ASCen er ingen bryter til den. Hjelp
  6. Zeilen

    ASC lyser

    Har problemer med ASC. ACS lyset lyser alene, og når eg feilsøker den får eg opp feilkode: 21 (speed signal, front right (electrical fault)). Skiftet sensoren, men feilen forsvant ikke. Ser at ledningen til sensoren har blitt kappet og tvinnet. kan dette vere feilen? evt hva kan feilen vere? Mvh Halvard
  7. Hei! Beklager at vil opprette "ny" tråd om ABS/Antispinn - ettersom VET at det er en del tråder der ute ang dette. Men opplevd mye rart rundt denne problemstilling..Derfor dele det;) Modell / 180 000km : 520IA (2,2 - M54) - 2000/2001! Problemstilling: Abs/Antispinn lampe slår seg på når den styreenheten blir skikkelig varm! Alt er helt normalt etter en god stund da bilen har fått kjølt seg ned, 100% normal dagen etter, merker ingen ting under kjøring. Kan fint kjøre langt , men da helst ikke stoppe underveis, f.eks innom en butikk.... Starte da etterpå , kommet de gule lampene opp med en gang. Opplevd dette kun en gang , at fikk opp denne tyske melding under kjøring og motoren slo seg av "getriebenotprogramm" , klarte heldigvis å styre bilen i busslomme! Sto da i stille 5-10 min og startet igjen og kunne kjøre hjem. Skjønte da ingen ting! Tiltak som er utført så langt: 1. Bytte alle ABS-sensorer , da leste om at disse kunne løse problemet. Hjalp ikke! Tok en slik diagnosetest med Icarsoft enhet som far har. Ut i fra det kunne finne ut, feil med sensor høyre bak. Tok en test ved å bytte om ny/gamle sensor , hjalp ikke! (ikke kastet de gamle sensorene). 2. Etter en kjøring, tok en kikk i motorrommet , blandet så litt på den styreenheten. Far tok på den , mens jeg satt i bilen oppdaget at Abs/Antispinn lampe slå seg av ved at han tok litt på kontakten til enheten. Kom / Gikk! Men styreenheten var vist skikkelig varm ja, kunne nesten ikke ta på den sa far. 3. Tok da å lagde en skjold/beskyttelse rundt styreenheten og dette hjalp mye da. 4. Sjekket ut ang kjølevifta/viskose-koblingen ,kunne liksom høre/se at den ikke gikk 100%! Fikk tak i brukt en, men sa viste å være katta i sekken/lurt av selgeren på finn! Endte opp med å skaffe meg helt ny en. Byttet denne og kjølevifta er 100% i orden og jobber slik den skal. Dette har hjulpet en god del. Styreenheten blir ikke så varm lenger som før, men men ikke nok ;(( Tiltak som evt må gjøres?: Har vel kanskje tatt skikkelig "skadde" av varmen som har oppstått pga viskose-koblingen ikke har fungert 100% over tid.?! Har ikke merket noe tull med bremsene , de fungere helt normalt. Må vel bitte i styre eplet og bytte den rep. settet http://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_5_serie-e39-touring-520im54/etk_delekatalog-bremser-34_1126 (heftig pris!!) Nr 2 : Bosch 1265950002 Rep-sett styreenhet Kan man bytte denne selv, eller må det gjøres hos verksted inkl /om koding? Skulle gjerne også fått tak i dele nr / del som den skjolden som er under styreenheten slik at kan lage en skjold rundt enheten og se litt "originalt" ut. Men finner den ikke i delekatalogen. Begynner å bli lei denne feilen som er. Hydroaggregat DSCstyrdonhållare
  8. Har en e46 318 fra 2000 som har litt diverse problemer, håper noen her har noen tips eller råd First thing first Når jeg kjøpte den fungerte alt det elektriske på bilen, bortsett fra at vindusviskeren ikke ville gå på maksfart, og at el vinduet var litt tregt, lyste heller ingen varsellys på dashboardet Så begynte det.. Skulle teste hvordan det var å bråbremse med mobilen (første gang jeg gjorde det) så sluttet speedometeret og den analoge forbruksmåleren å fungere, begge ligger dødt på 0 Det kom i tillegg 2 varsellamper på dashboardet, antispinn symbolet lyser gult, mens brems/håndbrekk lyser rødt. Hvis jeg nødbremser nå, fungerer ikke abs. Etter å ha kjørt med dette i ca 2 uker fungerte plutselig alt igjen, i ca 10 min. Speedpometeret og forbruksmåleren våknet til liv (noe upresist) og vindusviskeren bestemte seg for at den likevell fungerer på det høyeste "giret" Last but not least Siste dagene har jeg fått en ny gul varsellampe, legger ved bilde. Det kommer også damp ut av "nyrene" etter at bilen har blitt kjørt litt. Hører også med at bilen blir fort varm, selv på tomgang så har den nådd driftstemperatur på ca 5 min, og det tar over 3 timer før den blir kald igjen. Den har dog aldri bikket over driftstemperatur. Håper noen kan si noe om hva som kan forårsake dette/deler som må byttes
  9. Random Hero

    ABS sensor feil, hjelp.

    Skiftet hjul lager venstre bak og fikk feil på abs sensor etter det, gjorde dette sammen med en kamerat som jobber på et bilverksted, så vi prøvde å slette feilen med diagnose utstyret de hadde der, men han sa at den var nok ødelagt. Har kjøpt ny og montert den, får fremdeles feilkoden opp. Leste på et annet forum at feilen kunne slette seg selv med å bare kjøre bilen. Så da er vel spørsmålet om at jeg MÅ slette feilen med diagnose utstyr og den vil forsvinne eller kan det være noe annet som er feil?
  10. Werner

    BMW E39 528ia ABS og ASC feil

    Hei! Veit dette evnet er tatt opp en god del ganger, men finner ikke ut av feilen og begynner å bli gal av å ikke finne ut av det. iCarsoft diagnoseverktøy mitt sier sensor framme venstre er gåen og denne er forsøkt byttet uten hell. Men like vell viser iCarsoft verktøyet at den har kontakt med alle sensorene under live view. (kan legge ved bilde av det i morgen) På live lesing står det kun "not" på ABS motoren. Om jeg må bytte denne abs pumpa 0265217000 Borch, må den da kodes? evt. er den vanskelig å kode? Litt info om symptomer: - Ved start av kjøring slår ABS'en inn bare ved å trykke lett på bremsepedalen. - Over 30 km/t slår feillampene seg på og ABS og ASC slår seg av. - ABS og ASC lyste konstant inntil nylig, deretter ble framme venstre sensor byttet. Da gikk det over til at bilen starter uten feillamper, men så fort jeg begynner å kjøre kommer disse på igjen. I tillegg må jeg gire manuelt med triptronic'en for ellers går den sinnssykt langt på turtallet. Tegn på at abs sensorer fungerer: - Speedometer funker fint - Cruise Control funker fint - Odometer funker fint Leser mange steder at det kan være modulen under hanskerommet som er gåen/trenger rekoding. Noe man lett kan kode selv? Tar gjerne i mot nyttige forum/tråder som tar opp dette evnet. På forhånd takk for svar
  11. Har ett litt merkelig problem på min 98" 520i som jeg trenger hjelp til å diagnostisere. Etter å ha kjørt bilen til feks. butikken så lyser ABS og ASC lampe når jeg starter den og speedometer virker ikke. Men dette ser kun ut til å skje om jeg har brukt bilen i forveien. Når jeg starter den om morgenen virker alt som det skal. Denne feilen er heller ikke noe som slår inn under kjøring. Det kommer kun når bilen blir startet på nytt. Noen forslag til hva som forårsaker dette?
  12. slimdiaz

    ASC wire bmw e39 m52b20

    Hei er det noen som vet hvor stram ASC wire på en bmw e39 1997 m52b20 skal være? altså hvor mangen gjenger skal den skrues inn ? noen som kan sjekke på sin egen evt ?
  13. Tony Magnussen

    E39 sedan ABS og antispinn trøbbel

    Har en 1998 E39 520 sedan hvor jeg har foretatt et bytte av abs sensorene rundt hele bilen. Dette funket første gang og holdt ca et halvt år. Jeg byttet alle abs sensorene igjen for andre gang og nå har jeg mistet speedometeret men likevel fått antispinn og abs lampene til å slutte å lyse. Fortsatt så funker ikke antispinn og abs... Kan det hende jeg har blingsa med høyre og venstre abs? Vet i hvertfall at speedometer sensoren er på abs'en som sitter på venstre bakhjul; og hvis den sensoren da sitter på høyre bakhjul så skjønner jeg hvorfor det ikke skjer noe i dashen... Er det noen eksperter på dette som vet om jeg er på villspor eller har noen tips? Takker for all eventuell respons! Mvh Tony Magnussen
  14. Hansee

    ABS / ASC problem 1-serie

    Har en 2004 116i som tuller med ABS ASC. Har lest mye om et reperasjonskit med delenummer 34516797896 som visstnok er en vanlig feil. (http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-HYDRO-UNIT-DSC-REPAIR-KIT-COMMON-FAULT-34516797896-/171083857603) Bilen er egentlig solgt og det var ny eier som fikk trøbbel. Den oppleves å kutte / bremse på f.eks. E18 når den kjører rett frem med god arbeidstemp. Nye eier fikk lest av feilmelding på Mekonomen ved første episode, men fikk ingen utskrift / logg på hva den sa annet enn at bilen har registrert at den har kjørt fort på humplete vei. Dette var ikke tilfelle i følge han. 2 verksteder har feilsøkt og prøvekjørt uten å være sikker på at det er denne delen som må byttes eller om det kan være en sensor i rattet e.l.? Min erfaring er at den kan hugge litt ved venstresving (f.eks. rundkjøring), men ingenting ved å kjøre i sirkler til høyre. Ingen service-lampe lyser og mitt beste forslag er å bytte dette reperasjonskittet på mistanke. Her er lignende tråder: http://www.babybmw.net/viewtopic.php?f=11&t=14926&start=165 http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=722556 http://www.babybmw.net/viewtopic.php?f=29&t=35603 explained to the service advisor there that the dreaded DTC/ DSC fault lights had come on and he was very helpful- he explained it is a common fault and that as a dealership they would do the diagnostic (which we would pay for) and from that the dealership would contact BMW head office to apply for the goodwill to repair it. He said it was on a customer by customer basis not a decision they could make. He checked the service history and could see that it has a BMW service history and that it is within the service interval etc, it is also less than 5 years old which is their cut off it seems. Hopefully we should have an answer by the end of tomorrow from the head office. As a contingency, we did phone a BMW specialising / German car garage in the local area. They also know the problem and estimate the repair to be £350 with everything included- which we could claim on the warranty we got with the car.