fretit

Medlem
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fretit

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw E46 320d

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. fretit

  600hk Disel monster.

  hva som må gjøres med den då antar chipping og fri opp eksosen, men ellers? planen er erligtalt ikke å godkjenne det, blir eventuelt motorbytte ved hver eu godkjenning 😕 med mindre reglene blir fri nokk til at jeg kan få det godkjent
 2. fretit

  600hk Disel monster.

  Finnes det LS Disel motorer?
 3. fretit

  600hk Disel monster.

  Det er e46 sedan hverdagsbilo med skilter ja. for øyeblikket er det en 320d facelift (m47tud20) med ca 200hk som står i den no.
 4. fretit

  600hk Disel monster.

  Haha, jeg har ihvertfal en drøm om å få bygget en disel med 600hk, men vanskelig å finne ut hvilken motor jeg skal bruke. ser i USA bygger de jo disel motorer med over 1000hk.....
 5. Hei, jeg er ute etter å bygge en disel motor med 600hk som er stabil og i god kvalitet. Noen som har en aning på hvilken motor/donor-bil jeg bør se etter?
 6. Jeg har en e39 med e46 msport ratt, men e39 sleperingen (den som slår av blinklysene når man retter opp rattet) passet ikke over. Vil vanelig e46 slepering passe på e39? eventuelt er det egen slepering som passer e39 og e46 msport rattet? Bildet av rattet under. Takk for hjlep på forhånd
 7. fretit

  E46 320d 150hk bytte til 330d turbo.

  Tusentakk for svar. Var ikke meningen å frustrere noen 😂 Som sakgt er eg ikke i tvil om at det fint går ann å hente denslags hester, men jeg spurte her fordi jeg ikke var sikker på om dette kunne gjøres uten å gjøre bilen ustabil. Dette er en bil jeg er ufattelig glad i så jeg setter stor pris på advarslene og nøyer meg med de ca 200hestene jeg har og fokuserer heller på andre oppgraderinger 😁
 8. fretit

  E46 320d 150hk bytte til 330d turbo.

  Har hørt dette fra flere med masse erfaring innen trim, men gjerne ikke med direkte erfaring akuratt i bytte fra 320d turbo til 330d turbo, men der sann noenlunde trygge kilder, Jeg er ikke i tvil om at motoren kan produsere over 300hk, men jeg er langt i fra noe rik mann og ett turbo eller motor haveri har jeg ikke råd til, men samtidig er jeg absolutt interesert i å gjøre bilen raskere. motorbytte har jeg ikke kapasitet, kunskap eller verktøy til å ta på meg, men ett turbo bytte og noen dyser skal jeg alltids få til. Jeg ønsker å presse så mye hester utav motoren som mulig utenat deler i motoren eller andre steder begynner å fly veggimellom.
 9. Hei. Jeg ønsker å dytte mer hester inn i min 08.2002mod e46 320d Facelift (150hk). Den er chippet til 190hk og har pipercross luft filter, Egr delete og swirlflap delete. Mangen har fortalt meg at hvis jeg hiver på en turbo og dyser fra en 330d (204hk) skal jeg fint klare å dra ut over 300hk, men har også hørt at 270hk er max grensen for hva m47tud20 motoren tåler før ting går galt. Noen som hvet mer om dette? Finner veldig lite på nettet og jeg hvet at mangen snakker for høyt om ting de egentlig ikke hvet så mye om så håper på svar fra noen som hvet mer eller som har erfaring med dette.
 10. fretit

  E36 starter ikke. HJELP

  viste seg å vere vann og frost i sylinderene. fikk start tilslutt
 11. fretit

  E36 starter ikke. HJELP

  Takk på forhånd for svar. Jeg har latt min e36 320i 1997mod så iro i ett par uker pågrunn av lite hull i toppakning og stor lekasje på kjølevann. Prøvde å starte den igård, men igen hell. sist jeg var i den startet den helt fint. Jeg skrudde av "motorhodet for ta ta en nærmere kikk på oljen osv. da jeg skrudde ting på plass igjenn klarte jeg å knekke bolten som holder på plass ledingen i midten av alle tennpluggene/coilene. antar dette er jording så jeg festet den på ene bolten til coilen slik som de 2 andre ledingene er festet. bilen startet og jeg kjørte hjem og lot bilen stå fram til igård og den starter ikke selv med startgass så jeg antar det er tenningen. Noen som umiddelbart kan ane hva problemet kan være eller noen som har forslag til hva og hvordan jeg kan undersøke problemet?
 12. fretit

  BMW e46 sete/stol convertion

  PS! Setene har varme funksjon, er manuelle, har 3 oppblåsbare puter i ryggen med for maks comfort på langkjøring og for praktisk justering når ryggen svikter og har slike flapper på sidene for å holde deg i ro når G-kreftene kicker inn. Ønsker ikke å bytte til noe sete hvor noe av dette mangler. håper på å slippe unna med bare å bytte rails, noen som hvet om noen rails som går lavere en e46 sine, men som passer overens?
 13. fretit

  BMW e46 sete/stol convertion

  Hei. Jeg har hvert stolt eier av en nydelig e46 320d facelift i 3år, men det er 1 ting som irriterer meg grenseløst. Setet går ikke ann å justere lavt nokk til at jeg føler meg ordentlig komfortabel i godbilen min. vet at e39 og e36 har perfekt høyde instilling for meg når setet i de er justert helt ned til bakken. Noen tips?
 14. fretit

  M3 deler på e46 sedan.

  Det er for det meste snakk om kontrollarmer og annet understells deler på dette tilbudet.
 15. fretit

  E46 320d clutch til f20 118d

  Hei. Noen som vet om clutch fra e46 320d preface passer på en f20 146hk?