Jump to content

fretit

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

About fretit

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw E46 320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snakket med både jæger og GS og de mener at den ikke følger med sleperingen....
 2. Har en e39 preface hvor sleperingen ikke står fast, men snurrer med rattet til kontakten tar ani noen små metall tapper på baksiden av sleperingen, knakk av ene tappen. hva kan vere problemet og hvor får eg tak i ny san dell med tapper til sleperingen? ser GS skal ha over 2000kr for ny slepering, men finner ikke den tingen med tapper på.
 3. fretit

  Angel eyes e46

  Jeg har bare en "gaffel" sann lednings gaffel ting tang stappet i + kontakten til park lys og egen jording til angle eyes. Da kan du enkelt bytte mellom orginale og angleeyes etter hvert som staten skitvesen tvinger deg til å gå tilbake til orginale park lys. Har måttet gjort det ett par ganger no.
 4. Noen som vet om e46 330d bakstilling kan hives på en 320d facelift (150hk)? Eneste jeg kan tenke meg at kan bli problemer er mellom aksling? eventuelt om jeg må bytte mellom aksling også eller om jeg må ha 330d motoren/girkassen også for at det skal gå. har ikke plass til å lagre så mye og har ikke råd til å kjøpe alt samtidig så hadde håpet på å kjøpe bakstillingen først også hive den på bilen mens jeg sparer til motor og diverse annet jeg trenger for dette prosjektet.
 5. En veninne med e39 /m takluke hadde samme problem, men etter å silikonere rundt baklyktene var problemet løst, men jeg har selv samme problem med min e46 og e36 og finner ikke ut hvor vannet kommer fra. ingen av mine biler har takluke.
 6. Beklager sent svar. Ja jeg har sotte opp en konto for sparing. Akuratt no prøver jeg å få en oversikt over hva jeg trenger av deler. så får montering komme når alle delene ligger klar. Kommer nokk til å bruke dere da jeg har hørt at dere ikke bare er de beste på markedet, men også bland de eneste som kan få dette gjort riktig. e46 330d bakstilling og mellomaksling regner jeg med? e90/91/92 335d eller e60/61/62 535d girkasse? e90 330d giroverføring og girspak? Vet ikke om det er samme lengde som e46?
 7. OI! gøyt å få svar fra TRF sjøl 😮 Jeg har ikke peiling på hvilke omkostninger dette kan komme på, men spørsmålet er ikke om jeg har råd, spørsmålet er hvor lang tid det tar før jeg har råd (kor lenge jeg må spare). kunne dere gitt meg litt mer innskit i hva som skal til både økonomisk og teknisk får å få oppfylt drømmen min?
 8. Nei. jeg trenger hjelp til å finne ut hvilke deler fra hvilke biler jeg må pusle sammen for å få prosjektet til å fungere
 9. Har snakket med en kompis angående å bytte min m47tud20 i en m57tu2d30 272hk. såvidt har jeg forstått at den kommer i 2004-2006 modeller 335d og 535d og bare kommer i automat. Jeg nekter å gjøre det hvis ikke jeg får det til å vere manuell. har forstått det slik at jeg kan ta manuell kasse fra 330d og også må ha 330d mellomaksling, diff og drivakslinger. Jeg mener at rekke 4 og rekke 6 e46er bruker forskjellige spindler bak så da er spørsmålet kan dere fylle ut den informasjonen jeg mangler? Bilen det er snakk om er en e46 320d facelift 2002mod sedan. Motor År: 04-06 Type: 335d/5
 10. Er enig der, ser at jeg må justere drømmene mine litt. tenker jeg lander på en m57tu2d30 eller noe i den duren
 11. Hva er prisen for dette? Link til en nettside? Har ikke helt sotte meg inn i dette med tuning steg osv. alle jeg kjenner inkludert meg sjøl gjør alt sjøl. Hva er TRF og hva innebærer steg 4?
 12. Tusen takk for gode råd ser ut som det blir 330d motor i første omgang så får vi se hva tiden bringer Vet erligtalt ikke hvorfor eg satte meg 600hk som mål, jeg har en bensiner og en disel og ønsker såklart at begge skal vere så rask som mulig, men kvalitet er eg også veldig optatt av. Liker ikke å bruke masse penger på noe som ryker fort får lese mer på diverse som er nevnt her m50d høres veldig interesangt ut
 13. Hei, jeg ønske å bygge om til eletriske vinduer bak på min e46 2002mod da jeg bare har eletrisk framme, hva må gjøres for å få dette til?
 14. Stolt eier av en 320d Facelift. chippet og gjort diverse med. vil ambefale å begynne med egr og swirl flapp delete. Chipping gjorde bilen min mye mye sprekere og med short shift og senkefjærer er den en drøm på veien! absolutt en av de beste bilene jeg har kjørt. Frigjøring av eksosen er også ett gått tips, men såklart dette er jo ting som gjerne ikke er helt etter boken....., Har hatt turbohaveri, men det var etter mangentimers hard kjøring som blei avsluttet med drifting kombinert med lekasje på intercooler så der har jeg meg sjøl å takke. alt i alt synes jeg 320d er ett supert valg hvor du
 15. hva som må gjøres med den då antar chipping og fri opp eksosen, men ellers? planen er erligtalt ikke å godkjenne det, blir eventuelt motorbytte ved hver eu godkjenning 😕 med mindre reglene blir fri nokk til at jeg kan få det godkjent
×
×
 • Create New...