Gå til innhold

Gahrian

Medlem
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Gahrian

  • Bursdag 03/07/1979

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Bærum
  • Kjøretøy
    F30 320d

Gahrian's Achievements

  1. 0,53 siden jeg fikk bilen i august (320d). Stort sett Bærums Verk -> Oslo -> Bærums Verk. Mange lyskryss og stort sett i Sport modus.
  2. Hadde samme opplevelse som deg da jeg så etter brukt F30/31. Utrolig få manuelle kasser der ute. Norge vil tydeligvis ha automat. Jeg prøvekjørte mange kombinasjoner før jeg kjøpte min og jeg landet selv på 320d manuell og angrer ikke et sekund. Automatkassene liker jeg personlig ikke (ingenting feil - de er teknisk helt supre - men automat blir helt feil for meg). Jeg forsøkte begge automatkassene på ulike motorer. Vil også legge til at jeg før jeg begynte kjøpsprosessen var helt sikker på at jeg skulle ha bensin, men ble faktisk konvertert til diesel etter prøvekjøringene. N47D20 bråker fælt, og jeg skjønner godt de som klager på diesellyden, men er personlig ikke affektert av dette (annet enn savnet av lyden av en bensinmotor på høy rev).
  3. Jeg har HK men ikke HUD på min ferske f30. Elsker lyden i HK anlegget og ville fortsatt valgt samme kombo. Men om jeg hadde kunnet skvise ut en 10000 lapp til, så hadde HUD vært neste. Jeg hørte på hifi da jeg prøvekjørte, men de hadde ingen HK jeg kunne prøve. Likte HiFi bra, men er veldig glad jeg valgte HK. Et godt stykke opp.
  4. Kult at du tok deg tid til å oppdatere med resultatet. Tror du kommer til å få deg mye morro med GT86'en.
  5. Fantastisk fin. Hadde vært gøy å sett live en gang.
  6. Det gjør ikke vondt lenger. Nå gjør der bare godt!
  7. Å lese denne tråden har vært de mest underholdende kveldstimene jeg har brukt på lang tid. Inspirerende at det er folk som deg der ute.
  8. Har ventet på min nye 320d i 1.5 måneder nå. Det har vært en vanskelig tid. Men når de ringte fra Stenshagen i dag og sa at bilen var kommet til Norge, men at jeg ikke kunne få den før på mandag, DA ble det smertefult. Har ingenting å si - ville bare uttrykke glede over at jeg snart har min første BMW. Prøver å få tiden til å gå med å grave meg ned i jobb og forumet her. Mye fint i showoff tråden!
  9. Dersom ny GTI med DSG er innenfor budsjettet er 228i'en det også. Litt klikking i konfiguratoren med utstyret jeg vil ha så ender den på 540 000 før pruting og vinterdekk. Absolutt i GTI teritorie. Hadde jeg ikke skulle hatt med meg familien hadde jeg sansynligvis kjøpt meg en slik.
  10. Dersom du vurderer helt ny GT86 og GTI, så må vel 228i ny også på lista ?
  11. Får stemple inn jeg også Bjørn Håvar Falck-Andersen, '79 modell fra Bærum. Venter i disse dager på levering av min aller første BMW. Har tidligere kjørt rundt i en A6 (2001), Golf stv (2004), Golf V GTI (2006) og nå sist en Toyota Avensis da jeg ble pappa. Nå har sistemann blitt 2 år og kona sa jeg hadde betalt nok avlat med Avensisen. Så i sommer har jeg prøvekjøprt mye morro og fikk øynene opp for BMW. Ny F30 (320d) er på vei fra Tyskland. I den forferdelig ventetiden begynte jeg å lese tråder her på bimmers.no og fant mye morro.
  12. Anbefaler: http://en.wikipedia.org/wiki/Horsepower Det finnes en rekke definisjoner av hestekrefter. Noen variasjoner på hvilket tallsystem som ligger til grunn og noen variasjoner på _hvor_ i systemet du måler effekten. Faktisk bruk varierer fra region til region. Som Fredrik sier, så bruker vi HK definisjonen som overlapper med PS i norge - "metric horsepower". 1 "norsk" HK = 735.49875 W, som betyr at omregningstallet ditt er ca 1,3596216173 for kw -> hk som er ganske nært 1,36 Og som det nevnes av Sjøbuse, så er opphavet til 1.34 konverteringen kW til BHP
  13. Jeg kan ikke kommentere BMW'en (Jeg venter min første BMW om 2 uker (F30)), så jeg har ingen stemmerett her. Jeg er stor fan av Golf'en, da den er et supert kompromiss mellom hverdagsbil og litt morro. Men den er akkurat det. Et kompromiss. GT86'en ser jeg mer på som et leketøy - men praktisk kan den knappast kalles. Jeg liker også denne bilen godt, men i min begrensede erfaring blir den litt hverken fugl eller fisk. Jeg skulle gjerne lekt litt mer med en GT86, men tror ikke jeg hadde kjøpt en. Jeg er som sagt ny mht BMW, men alle prøvekjøringene av ulike modeller før jeg nå handlet har vist en verden av morro som jeg ikke tidligere har erfart. Jeg har som nevnt tidligere trillet rundt i en GTI i noen år. Lykke til.
×
×
  • Opprett ny...