marius paulsen

Medlem
 • Innholdsteller

  2615
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om marius paulsen

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 08/25/1979

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Interesser:
  Nesna

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. marius paulsen

  Trekking av tilhenger F11 vs X5

  Betaler du 3000 for driverksforsikring så blir du lurt.jeg har en 2014 318d og den koster 4500 i året med 16000km i året med kasko,driverksforsikring og ekstra leiebil.tipper driverks delen utgjør 6-700kr;)
 2. marius paulsen

  Min far har lyst på ny bil... Hjelp

  Men det er ikke spesielt lett å komme ut og inn i en f10/11. har hatt f11 og X1 og det er mye lettere å komme inn i x1.
 3. Blir vel hardt å prute disse ned i 400k?
 4. Superfin bil, meen gs felgene kan dubjo spare deg;) det er jo ikke en oppgradering akkurat:) felgene på bildet er jo mye finere👍
 5. marius paulsen

  N53B30 holdbarhet?

  Å bytte olje på 6000 km er totalt bortkastet på en relativt moderne bil. bortkastete penger om du ikke bare kjører 3000 km i året da😂
 6. marius paulsen

  .

  kan slettes.
 7. marius paulsen

  fikse Sså rustflekker - Trenger oppskrift

  Om ikke BMW vil dekke dette så ta kontakt med et lakk firma som driver med smart repear så får du fikset det raskt og "billigt"
 8. marius paulsen

  BMW X3 M-Sport 2012 F25 vurderes. *Løst*

  Den hadde jo gått langt til å være en reservebil da? Uten sammenligning forøvrig så kjøpte jeg for noen år siden en e91 2008 modell fra en kjøreskole. Bilen var da gått ca 120 000 km da var allerede motor,clutch og svinghjul byttet. På 160 000 så var også gikboks utslitt. Jeg byttet også girkule pga slitasje. For meg ble det et billig bilhold siden jeg fikk den billig. Se også etter utskjæringer i matte og paneler under dashbord etter ekstra pedaler. Ofte ser det ut som de har brukt sprengstoff under montering;)
 9. marius paulsen

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Skal ha den som "familiebil" .min får største navi,skinn,parkeringsvarmer,keyless,mørke ruter,aktive lys,18" felger,ryggekamera og litt annet tull å tøys:)Litt nedtur blir det nok men kommer nok litt sterkere tilbake når BMW får flere laddbare modeller:)
 10. marius paulsen

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Ja får håpe det:) liker den godt selv om den er noe helt annet enn en f11. Har du mye utstyr på din?
 11. marius paulsen

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Har nå bestilt meg en golf gte etter ca 15 år i e28-e34-e46-r39-e91og e34 -e84-f11. Føles merkelig å gjøre dette byttet men med nytt hus og grusomme driftskostnader/verditap på f11 så måtte noe gjøres. Er på harryferie en uke i året så da får jeg heller ha takboks da. Om man ser bort ifra bagasjerommet og bredden så hadde golfen like god plass til barna som f11. Blir jo noen kameler å svelge på kjørekomfort osv men ikke er ikke så store forskjeller som jeg hadde trodd.
 12. marius paulsen

  E53 4.4 vs Cayenne S vs (RX400h)

  Må du ha bensin ? Er ikke det stort sett totalt bortkastet i en slik bil? Har en kamerat som har hatt 4,6 og 4,8 is+ en 3.0 diesel og det vil jo aldri bli en sportsbil. Eneste gleden er marginalt finere lyd og et ekstremt drivstoff forbruk?
 13. marius paulsen

  Problem luftfjæring

  jeg ventet en måned på ny luftbelg til min f11. jeg måtte bare kjøpe en uorginal fra koed da jeg ikke kunne ha bilen stående lengere. den uorginle så ut til å ha bedre kvalitet enn den orginale.
 14. Nå gir jeg opp å få tak i en orginal luftbelg . Bmw/gs Bildeler og koed greier ikke å få en dato på levering. Jeg må bare kjøpe en uorginal en fra koed . Jeg kan rett og slett ikke la bilen stå lenger. At en 2012 modell Bmw skal bli stående i en måned pga delemangel er jo flaue greier. Det er jo en normal slitedel!
 15. Jepp det er faktisk på venstre side ja:)