Gå til innhold

Nydelig Alpin hvit bmw f10 Full MSPORT for salg! FULLUTSTYRT ++


 Share

Anbefalte innlegg

  • 4 weeks later...

Tror nok de e du så e ganske så full her  når du komme me sånn userriøse ting så de der, sjekk ut litt på finn.no halvparten av de bilene har nesten ingenting utstyr engang basic packs, å ifølge deg hva vil de det si med at denne bilen ikke er i NÆRHETEN engang? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva bilene på finn.no har og ikke har er igrunn ikke særlig relevant. Poenget er at du hevder noe bilen ikke er, og det er fullutstyrt. Et kjapt overblikk over viser at du mangler blant annet surround view, aktiv cruisecontrol, night vision, 4-soners klima, kjøling i seter, komfortseter, varmeseter bak, underholdningssystem bak, utvidet instrumentpanel og en hel del annet, bare for å nevne noe. No offence, men utstyrslisten din er nok halvparten av hva man kan få på en 5-serie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, BMWfolk er flinke å bruke ordene fullt utstyrt på bilene sine for å lure mulige, uvitende kjøpere. Eller så er det deres egen uvitenhet. 

 

Men du driter deg ihvertfall kraftig ut hvis du kaller meg useriøs. Bare et lite eksempel. På venstre side av dashbordet ditt har du en knapperekke der det skal være 5 knapper hvis bilen din er fullt utstyrt. Hvor mange knapper har du der? 

 

Ser også du har helt hvite speil, noe som gjør at du heller ikke har blindsonevarsler. Har selv en 535d F11, og bruker den knapperekka som "mal" før jeg begynner å finlese utstyrsrekka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...