Jump to content

Nydelig Alpin hvit bmw f10 Full MSPORT for salg! FULLUTSTYRT ++


 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Tror nok de e du så e ganske så full her  når du komme me sånn userriøse ting så de der, sjekk ut litt på finn.no halvparten av de bilene har nesten ingenting utstyr engang basic packs, å ifølge deg hva vil de det si med at denne bilen ikke er i NÆRHETEN engang? 

Link to comment
Share on other sites

Hva bilene på finn.no har og ikke har er igrunn ikke særlig relevant. Poenget er at du hevder noe bilen ikke er, og det er fullutstyrt. Et kjapt overblikk over viser at du mangler blant annet surround view, aktiv cruisecontrol, night vision, 4-soners klima, kjøling i seter, komfortseter, varmeseter bak, underholdningssystem bak, utvidet instrumentpanel og en hel del annet, bare for å nevne noe. No offence, men utstyrslisten din er nok halvparten av hva man kan få på en 5-serie.

Link to comment
Share on other sites

Ja, BMWfolk er flinke å bruke ordene fullt utstyrt på bilene sine for å lure mulige, uvitende kjøpere. Eller så er det deres egen uvitenhet. 

 

Men du driter deg ihvertfall kraftig ut hvis du kaller meg useriøs. Bare et lite eksempel. På venstre side av dashbordet ditt har du en knapperekke der det skal være 5 knapper hvis bilen din er fullt utstyrt. Hvor mange knapper har du der? 

 

Ser også du har helt hvite speil, noe som gjør at du heller ikke har blindsonevarsler. Har selv en 535d F11, og bruker den knapperekka som "mal" før jeg begynner å finlese utstyrsrekka.

Link to comment
Share on other sites

Må si at dette så ut som en godt utstyrt 520d, kanskje litt feil å kalle den fullt utstyr, siden det sikkert knapt finnes en 520d med alt utstyr siden det hadde vel kostet mer enn bilen i seg selv.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...