ArneR.

Medlem
 • Innholdsteller

  694
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

ArneR. vant dagen sist Desember 7 2016

ArneR. hadde mest likt innhold!

1 følger

Om ArneR.

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 06/14/1978

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sandnes
 • Interesser:
  Bil, musikk, venner og familie. I den rekkefølgen.
 • Kjøretøy
  2013 BMW F11 M550d

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Auto concept suger ESELBALLE. De er en gjeng svindlere, og et bilverksted jeg hadde3 bilen min på, endte alt samarbeid med de ganske nylig. De gjør ALT for å slippe unna. Jeg adde en panamera turbo med et knekt feste på framdiffen, som gjorde at jeg ikke kunne bruke bilen. De nekta å fikse den, enda jeg hadde gullgarantien.
 2. De tullingene på biltilsynet i Stavanger reiser rundt på mye biltreff i Stavanger, 1. maitreff etc og tar bilder av motorrom etc. Og de snoker der de kan.
 3. ArneR.

  Arne sine to BMW E24 635CSI`er.

  Den sølvfarga kommer for salg til våren når den er ferdig lakkert, og fått på norske skilter.
 4. ArneR.

  Arne sine to BMW E24 635CSI`er.

  Like som de andre, bare med sølv senter.
 5. ArneR.

  Arne sine to BMW E24 635CSI`er.

  Den andre er straks klar for lakkering etter litt jobb på hjulbuene bak, og sveist igjen noen antennehull. Har også pusset opp BBS-hjula. Men pga store bremser har jeg handlet nye i 18" Avfettet og steamet flere ganger for å lettere få en oversikt over tilstand på undersiden. Heldigvis meget bra der. Og alt understell skal etterhvert demonteres, glassblåses og pulverlakkeres. Standard rustfelle under begge baklyktene. 17" av, 18" på
 6. ArneR.

  Arne sine to BMW E24 635CSI`er.

  Lenge siden sist oppdatering, men det jobbes på begge bilene ennå. Planen med den sølvfarga var å vannslipe og polere den opp igjen. Men Noe "kjemisk" må ha skjedd når denne ble opplakkert en gang, for det jeg trodde var mye riper, gikk faktisk helt gjennom klarlakken. Så da var det bare å brette opp ermene, og begynne demonteringen. Utrolig kjedelig, spesielt med tanke på både tidsbruk, og selvfølgelig det økonomiske, men nå får jeg den i det minste helt strøken, og jeg fikk fikset et par småting som irriterte meg. Var stygge merker på taket etter vindskjerm til takluka, samt eg fikk fjernet den stygge antenna på taket. Var også to småbulker og litt rust under baklyktene som kunne fikses nå. Var greit å få demontert framskjermene også. Hørt en del skrekkhistorier om rust bak disse på andre biler. Heldigvis var det kun småtteri og lett å fikse. Fikk samtidig pusset ned, zinkgrunnet og lagt på Wurth sin karosseribeskyttelse på både innerskjermer, og innsiden på framskjermene. Nesten klar for lakk. vannsliping igjen, og demontering av fram- og bakrute og en del i motorrom.
 7. ArneR.

  Arne sine to BMW E24 635CSI`er.

  Fått gjort litt mer med begge bilene. "Alpinaen" har fått H&R senkesett, og eg har fått på pilot sport 3 på de skrudde Alpinahjula. Trond Hylle tipset meg også om en splitter ny framfelg som en hadde liggende i Danmark som eg fikk kjøpe. De vokser ikke på trær lenger. Den blir nok en smule lavere etter noen mil. Men den ble fin med 18" Hadde faktisk aldri prøvd takluka før av en eller annen grunn. Den funket knirkefritt heldigvis. Men det var litt overflaterust på begge sider med dreneringen, og lista som holder taktrekket såg heller ikke bra ut. Lakket og shinet. Kjøpte nye lister rundt vinduene til begge bilene. Var j....... dyre. Renset og shinet litt i bagasjerommet også.
 8. På mine felger hadde det i hvert fall vært totalt uaktuelt å fått disse på plass med dekket montert. 295/25-21 er rimelig stivt, og dekktrykksensorene står også på forskjellige steder på forskjellige felger. På mine sto de nesten helt bak på framfelgene og omtrent på midten på bakdekkene. 免费上传图片certificity.com uploadcertificity.com
 9. Betalte vel ca 2000,- hos Koed hvis eg husker riktig. Det er bedre enn frustrasjonen fra den alarmen hver eneste gang du starter bilem. Kan programmeres vekk, men er ikke gratis det heller, hvis du ikke har programvare selv. Disse monterer du selvfølgelig lekende lett selv.
 10. ArneR.

  Arne sine to BMW E24 635CSI`er.

  Noen tips om hvor breie dekk det er plass til på 19" hjul? Har bestilt 8,5 og 9,5x19" til bilen, og trenger tips til dekk. Bilen er senket med H&R, så ikke alt for lav. 免费图片上传网站 Felgene på bilde kommer snart for salg hvis det er noen som trenger. Må ha 19" pga nye bremser. Mange kvelder med poleringsmaskinen. 免费上传图片
 11. Vanligvis kommer de ferdig til montering. Har du bilde av den? Er den blank så trenger du ikke tenke på det. Men i enkelte tilfeller, så er det en fordel å gi delene noen lag klarlakk. Ps: Det skrives karbon med K.
 12. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/skulle-selge-bilen-paa-finn-no-sitter-igjen-med-et-bilvrak/a/23916003/ Ufattelig kjedelig å sitte gjen med et bilvrak pga noen tapere som gir f... i andre.
 13. ArneR.

  Leveringstid M2

  760 000,- Da begynner det å bli mye morro for pengene. Sykt kule biler.
 14. ArneR.

  E24: BMW 635CSI "prosjekt"

  Skal du ha gromme hjul til bilen din, så kommer disse for salg til våren. Skal poleres opp. Nye bolter er kjøpt inn. Sitter på michelin pilot sport. Vil ikke selge, men får ikke plass til 17" med de nye bremsene. Originale BBS RC090. picture upload