Gå til innhold

Fotoboks i granfosstunnelen.


 Share

Anbefalte innlegg

Hei! Kjørte dama til fest her om dagen hvor jeg tok veien hjem gjennom granfostunnelen på ring tre. Tenktw ikke over at jeg hadde cruiscontrol på 60 km fra miljøsonen  før og kjørte igjennom. Fant ut i ettertid at det er fotoboks og 50 sone der. hvor står denne boksen egentlig? La ikke merke til noe blitz heller. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du blir knipset legger du merke til det - du behøver ikke bekymre deg for det. De gamle boksene har et kraftig hvitt lys mens de nye har et svakere/mildere mer rødaktig blitz.

For øvrig er det artig hvordan Oslo kommune setter ned fartsgrensene hvert år (snart er det 30-sone på 4-felts Rng 3), og hvert år sier de at skattebetalerne (de som betaler lønna deres....) kjører mer og mer gris og må straffes hardere. Folk får seriøst mer straff for 90 km/t i 4-felts-tunnell kl 04.10 natt til tirsdag enn overfallsvoldtekt.  Det er vel det nye Norge :wink: - straff hvite skattebetalende nordmenn hardest mulig mens somaliere på NAV får 25000kr netto mens de sluntrer rundt gatelangs og selger khat...(Greit nok, litt off topic, men fortsatt relevant i det store bildet når man ser på hvem som betaler regningen for Norge AS.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...