Jump to content

S. Gunstad

Members
 • Content Count

  1410
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About S. Gunstad

 • Rank
  Brigader
 • Birthday September 26

Contact Methods

 • MSN
  syver.gunstad@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Oslo
 • Kjøretøy
  525xdat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, jeg synes de fyller buene noe bedre enn orginalt. Er jo en X-drive unasett:) Var god å kjøre med, litt tyngre på rattet enn med vinterdekk, men det er jo en forskjell uansett så det er ikke så lett å si. Rulleomkretsen mener jeg regnet meg frem til en endring på +3.90% som er innenfor lovverket. Som du sier, speedometeret viser mindre enn før og det neste ingen feilmargin i 80, så nå kjører alle andre plutselig veldig sakte;)
 2. Jeg kan stikke ut å inspisere hjulbuene i kveld, men har i utgangspunktet ikke merket noe.
 3. Slekk vart det. Synes dette fyller ut bua noe bedre enn orginal dim. 245/45-18 Continentan Premium cantact 6. Kjøpt på Dekkmann furuset.
 4. Der har du maskinpark! Regner med at det gjør vondt i sjelen av å mått bryte opp det paret.
 5. Hei og velkommen i klubben. Jeg hadde samme symptomene som deg, les defekte varmetråder, og verkstedet mente dette var kabelbrudd på venstre side. De foreslo da å sette på en ny jording til varmetrådene som en midlertidig løsning, så jeg gikk for det.
 6. Jepp. Liker egentlig å holde det orginalt, så hvis jeg hadde funnet et dekk som er bra og bredt hadde det vært optimalt 😎
 7. Takk for tips. Jeg går nok for 245 bredde hvertfall, syns de dekka jeg har nå har antydning til strekk, mens de hakka dekka er helt flush med felgen. Skulle jeg hatt samme type dekk kunne jeg kanskje testa 255 da i 40, se tabellen. Det var kanskje ikke noen upris. Har ikke begynt å sjekke priser her i byen ennå 😱
 8. Bilen trenger nye dekk til sommeren og jeg trenger noen gode råd for valg av dekk. - Merke og type - Profil (Høyde og bredde) Jeg ønsker noe som bygger mere i høyden (mere profil) enn de jeg har 245/40-18 Michelin Sport contact. Synes det ser ut som det er for lite gummi i forhold til felg, spesielt siden dette er en x-drive med mye luft i hjulbuene=) Fattern har 245/45-18 Hakka på sin felger, og jeg syns nesten det ser bedre ut. Any advise?
 9. Dette blir bra! Fint med nye byggetråder her inne. Har vaert litt glissent noen år nå:)
 10. 5-serie GT: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=131914735 Hvis man vil skille seg ut:)
×
×
 • Create New...