Shattered

Medlem
 • Innholdsteller

  5610
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Shattered vant dagen sist Februar 17 2015

Shattered hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Shattered

 • Rang
  Imponerende sutregjøk
 • Bursdag 04/02/1993

Contact Methods

 • MSN
  sombrero@live.com
 • Skype
  eriksombrero (inaktiv)

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Andeby
 • Interesser:
  Damer, musikk og biler.
 • Kjøretøy
  525d E61

Nylige profilbesøk

4387 profilvisninger
 1. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Jepp må nok det etter hvert :P oppdaga i dag at bakhjulet på høyre side var nesten homt for luft! Vært og fylt opp nå men om det skjer igjen får jeg få sjekka det på et dekkverksted
 2. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Veldig ålreit bil! Kan vel si jeg liker den mye bedre enn e61. Man sitter litt bedre i 5-serien på langtur med ryggen men der går fint!
 3. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  "Hun sitter og sminker seg ja... fyllekjøring!" Eller "han spiser baguette i bilen med rare uttrykk i fjeset? Da stopper jeg så han ikke får kjørt videre"
 4. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Bytta nettopp batteriet, grei jobb men kompressoren må ut av bagasjen har også oppdaga at bakluka ikke går opp utenfra, så man må inn i bilen (med tenninga på) og trykke på knappen inne. Virker som ledningsbrudd kanskje? Viskeren virker men ikke spyleren, men når man tar i låsen til uka er alt dødt.
 5. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ny singel ute nå! Spilte på Emergenza i Oslo i kveld og kom videre! Om noen vil se oss er det mulig helga 25.-27. april!
 6. Shattered

  E60 530d med defekt turbo

  Her må det følges med!
 7. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har spilt i en del år selv, kjenner trommisen i kvelertak da vi er fra samme plass. Selv om vi ikke spiller på det nivået er naturligvis drømmen å kunne leve av musikken! Ps: vi slipper singel midnatt! Siste bildet er hjemmekontoret 😉
 8. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Takk! 🤘 Spiller du i band?
 9. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Takk, mann! Ville egentlig ha Tahoe men etter mye tenking ombestemte jeg meg! Var kanskje ikke så dumt likevel siden jeg kjenner BMW ganske godt og har hatt en drøss med E39'er.
 10. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Bor hjemme hos gamlingene enda, og de har traktor Ja gjorde seg dette, bedre sent enn aldri Var tidligere inne på tanken om å bruke e61 som sommerbil, men det gidder jeg ikke da det er dyrt å sitte med to.
 11. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Da jeg kom hjem nå etter noen dager borte, har det plutselig kommet 15 cm snø i natt 😂 e53 har ikke noe problemer med å kjøre på snøføret så merka det nesten ikke Men E61 var begravd i snø i dag, trodde nesten ikke jeg skulle få den ut dumt jeg ikke tok bilde før! begge bilene:
 12. På den tida jeg har kjent Daniel har det aldri vært en dag uten bmw i gården Han har enda den siste 520'en som går og går, til tross for dårlig stand på alt utenom interiør, gir og motor Men har vært med på blant annet å hente et par Volvoer, mener å huske det var en V70 på henger vi henta sammen i Homlestrand, da skulle han prøve å fikse og selge de. Men det var ikke noe moro etter ei stund Han hadde også en KIA som hadde stått under vann som skulle fikses Mye moro i gården der, litt av grunnen til at jeg ville ha 4x4 var også at Daniel hadde en Tahoe for et par år siden, tøff bil egenglig. Men vanskelig å finne en i god stand, samt at den ikke går inn i bukken hos han
 13. Shattered

  Knut_olestads E87 118d

  Får følge med her da
 14. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Litt annerledes å kjøre, for man har jævlig god oversikt! Synes den er god å kjøre, god oversikt og det er utrolig deilig å ha knapper i dashen! Pluss har Bluetooth på den, så har musikk fra telefonen rett på!