Jump to content

Shattered

Members
 • Content Count

  5951
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Shattered last won the day on February 17 2015

Shattered had the most liked content!

3 Followers

About Shattered

 • Rank
  Trommistryne
 • Birthday 04/02/1993

Contact Methods

 • MSN
  sombrero@live.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kragerø
 • Interesser:
  Band, bil også videre
 • Kjøretøy
  E53 3.0d

Recent Profile Visitors

5078 profile views
 1. Pen bil, sjelden kombo med manuell og bra utstyr, men screenshots? Nei og nei!! https://www.finn.no/184513238
 2. Om du ikke får til noe, vurdert å høre med @TRF? Han kan jo alt om disse motorene som er verdt å vite og litt til.
 3. Lekker bil Har glemt å følge med, må lese litt tilbake i tråden
 4. Hva med Skoda Octavia? Hørt de er både billige i drift og trygge biler. Dette er jo ikke bmw og vil sikkert merkes, men tror det kan være lurt å tenke sånn når man skal studere.
 5. Er oppe til vurdering som neste bil, hvis e53en plutselig skulle ta kvelden
 6. Hvordan er Volvoen å kjøre?
 7. Synes du er veldig flink med bilene dine Jan, så å sette denne bort trenger du ikke dårlig samvittighet for Du kunne hatt jobb heltid med å drifte disse bilene
 8. Kjøpte en sånn glidehammer på ebay for en del år siden. Den ble bare liggende på verkstedet til kompisen min, så plutselig fikk jeg bruk for den igjen da dysene satt som skudd. Fikk låne bil av han et par dager mens han skrudde etter arbeidstid på bilen min. Den ene satt så inn i helvete, jeg var der og prøvde å hamre den ut og den satt som et skudd. Til slutt løsna den, etter mye, mye hamring og banning!
 9. Anbefaler å bare kline til med nye dyser med en gang. Hatt samme faenskapet som @sveigis. Bilen ble mer og mer tungstarta og til slutt måtte jeg pøse på med startgass for at den skulle tenne. Har bytta 3 stykk og regner med de 3 siste også må byttes før jeg skroter bilen. Veldig glad jeg har kompis som skrur!
 10. Det du beskriver i første innlegg skjedde meg også da dynamoen tok kvelden. E61, hadde hatt bilen noen uker og var på vei hjem fra jobb da det kom ei lampe i dashen med et batteri eller liknende. Få kilometer senere bestemte bilen seg for å stoppe og ikke starte igjen, alt i dashen blinka samtidig. Feilmeldinga i idrive sa vel noe som "check dynamo" tror jeg.
 11. Har sett mange VAG med rustproblemer etter få år. Alle bmw'ene jeg har hatt, unntatt én (er vel på nr 7 eller 8 menee jeg å huske) har ikke hatt rust, eller svært lite, etter nesten 20 år. X5 har kun litt på dørene, denne er 18 nå Har selv eid e61, og det var den dyreste bilen jeg har hatt til nå. Bestandig noe som røk, nye slitedeler og diverse. Var jo litt i tvil om jeg ville bytte mtp kostnader, men fikk kjøpt e53 og har ikke angra siden. X5en er litt dyrere i forbruk, men har hatt overraskende lite trøbbel, og det beste av alt, synes jeg - ingen Idrive! Kan trykke på en knapp i displayet og stille varmen. Synes det er utrolig deilig. Har riktignok bytta halvparten av dysene, men til tross for noen kroner ut har den ikke vært så dyr å eie. Har en kompis som skrur alt svart heldigvis, utenom hjulstillingskontroll og eukontroll, så sparer jo inn litt kroner der. Lurte på å bytte ut e61 i en amerikaner, men tror det var lurt å gå for en bil jeg kjente fra før. Har jo hatt noen e39'er. Men tror dette blir min siste BMW, i hvert fall på ei stund. Hvis jeg skulle bytta i dag er faktisk Skoda Octavia fra 02 - 07 bil jeg kunne tenkt meg, med 4x4. Mulig jeg er sær, men skal ikke ha lån på bil før hus er i boks
×
×
 • Create New...