Shattered

Medlem
 • Innholdsteller

  5605
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av Shattered

 1. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ny singel ute nå! Spilte på Emergenza i Oslo i kveld og kom videre! Om noen vil se oss er det mulig helga 25.-27. april!
 2. Shattered

  E60 530d med defekt turbo

  Her må det følges med!
 3. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har spilt i en del år selv, kjenner trommisen i kvelertak da vi er fra samme plass. Selv om vi ikke spiller på det nivået er naturligvis drømmen å kunne leve av musikken! Ps: vi slipper singel midnatt! Siste bildet er hjemmekontoret 😉
 4. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Takk! 🤘 Spiller du i band?
 5. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Takk, mann! Ville egentlig ha Tahoe men etter mye tenking ombestemte jeg meg! Var kanskje ikke så dumt likevel siden jeg kjenner BMW ganske godt og har hatt en drøss med E39'er.
 6. Ja, har jo værti tankeboksen over lang tid her. Men nå har jeg gjort i stedet for å høre på min indre gjerrigknark. E61 selges ila våren (forhåpentligvis da), og denne blir brukt året rundt. Har vært innom Tahoe, King Cab, Hilux, Navara og flere slike biler men kom fram til at det var mer fristende med noe jeg kjenner motormessig! Jeg har savna E39 i lang tid også. @Djwik var med på å hente denne, som lå på finn ei stund før jeg kjøpte den. Sendte mail på onsdag og i går var bilen i hus, da det kom en uten penger og titta dagen før. Har i grunnen ikke noe særlig planer utenom å bruke den og fikse eventuelle feil når de dukker opp. Senk blir (selvsagt) ikke aktuelt, som vanlig. Kjørt en liten snittsmåling på 0.80 på mila i løpet av 10 mil. Ikke gæli. La også merke til at m-mattene ikke fulgte med bilen
 7. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Bor hjemme hos gamlingene enda, og de har traktor Ja gjorde seg dette, bedre sent enn aldri Var tidligere inne på tanken om å bruke e61 som sommerbil, men det gidder jeg ikke da det er dyrt å sitte med to.
 8. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Da jeg kom hjem nå etter noen dager borte, har det plutselig kommet 15 cm snø i natt 😂 e53 har ikke noe problemer med å kjøre på snøføret så merka det nesten ikke Men E61 var begravd i snø i dag, trodde nesten ikke jeg skulle få den ut dumt jeg ikke tok bilde før! begge bilene:
 9. På den tida jeg har kjent Daniel har det aldri vært en dag uten bmw i gården Han har enda den siste 520'en som går og går, til tross for dårlig stand på alt utenom interiør, gir og motor Men har vært med på blant annet å hente et par Volvoer, mener å huske det var en V70 på henger vi henta sammen i Homlestrand, da skulle han prøve å fikse og selge de. Men det var ikke noe moro etter ei stund Han hadde også en KIA som hadde stått under vann som skulle fikses Mye moro i gården der, litt av grunnen til at jeg ville ha 4x4 var også at Daniel hadde en Tahoe for et par år siden, tøff bil egenglig. Men vanskelig å finne en i god stand, samt at den ikke går inn i bukken hos han
 10. Shattered

  Knut_olestads E87 118d

  Får følge med her da
 11. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Litt annerledes å kjøre, for man har jævlig god oversikt! Synes den er god å kjøre, god oversikt og det er utrolig deilig å ha knapper i dashen! Pluss har Bluetooth på den, så har musikk fra telefonen rett på!
 12. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Noe av det beste med denne kontra e61 må være at denne ikke har idrive, samt at den har knapper til varmeapparat osv! elsker å kjøre E53'en! moro at folk følger med her også
 13. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  var gøy å spille ute forrige helg. Meg på trommer
 14. Sande etter Hanekleivtunnelen? Så en ble stoppa andre veien der tidligere
 15. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Du må sannsynligvis gå inn på "vis innhold eldre enn" i innstillinger, er vel sånn automatisk greie at tråder forsvinner ettet 90 dager om jeg husker riktig.
 16. Synes du er flink jeg! Moro å droppe innom og se innimellom!
 17. Det er vel ikke noe særlig snø i Arendalsområdet på vinteren, etter det jeg har lest? Men i hvert fall er 4x4 fint å ha når man bor sånn som meg, midt i skauen, eller langs kysten (Kragerø) hvor jeg snart ender opp Jeg har kjørt bakhjulstrekk siden 2011, så er gøy å prøve noe nytt nå for min del. Men du har kanskje hatt 4x4 før?
 18. Shattered

  Shattered's E53 3l diesel

  Takk, karer! @RemyNG du er full av faen så deg hører jeg ikke på @Evopower takk, får håpe det! På vei for å hente denne fikk vi vel vannplaning ca 17 ganger pga litt regn i veien, den sliter skeivt på hjula så vurderer å spandere nye vinterjul før jeg selger den. @sveigis Tror ikke det finnes tvil hos meg, disse bilene er gode. Eneste jeg har merka er at setene i e61 er litt deiligere på langtur! Blir jævla støl når jeg kjører noen ganger, men skal ikke si noe sikkert enda da jeg kun har kjørt et par timer i denne De justerbare stolene var også morsomme, da jeg satte meg inn så jeg ut som en gorilla 😅 men ei kjapp justering så satt jeg jævla godt i bilen!
 19. Jeg kommer tilbake i morgen med all relevant info og flere bilder, men legger ved en teaser før jeg slukner her nå! Edit 8.1: Bilen er en m-sport med masse utstyr, alt virker (nøkkel sliter med kontakt med lås), og meget pen i lakk osv! Bilen har gått i Tønsberg, men jeg kjøpte den i Nittedal, og er nå tilbake til opprinnelig strøk Veldig fornøyd så langt! Fikk pruta den litt i pris pga baklukedempere, et speil som er litt rart og litt småpirk, men jeg turte ikke prøve å prute mer enn 3-4000 kr Meget oppegående med 177hk som FAKTISK DRAR, i motsetning til min gamle 530d hvor halvparten av hestene døde underveis Liten fotoshoot med begge bilene i gårdsplassen hjemme i dag. Jeg har et elendig kamera på telefonen og begge er dritmøkkete, men @Freakshow skal komme og vaske E61 grundig en dag snart Oi, spenstig koppholder! Latmannsgir må man ha, ellers kan man kjøpe 520d (de fleste av dere vet jo at jeg ville egentlig ha manuell bil) Jævlig møkkete inni, men det skal shines en dag snart Ooooog et obligatorisk ass-shot-bilde Legg merke til at E39 har 15" med pigg mens E61 har... 18 eller 19"? @sveigis bilder til deg her
 20. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Jeg liker de også 😃 Takk, fikk forsikra e61 så jeg kan kjøre noen mil til før den selges 😉
 21. Hvordan går det med responsen da? Kan være at den ligger litt høyt i pris, men jeg synes markedet på disse (preface med rwd) er så jævlig variert at jeg aner ikke🤔 Så nylig en facelift 530d til 150 på finn men vet ikke om den ble solgt.
 22. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Hehe Nå har jeg altså brukt så mye tid, energi og penger på E61'en at jeg er drittlei, men det er ikke hovedsaken her. Jeg har altså vært på leiting i ca ett år etter bil med 4x4, sett på Tahoe, Navara, King Cab og liknende. Men så begynte jeg å se på x5 med diesel. Har fulgt med et halvt år kanskje, og disse bilene varierer veldig i pris, så å si uavhengig av stand (se den grå som står her i Andebu til blodpris med høy km!). Her om dagen var valget egentlig tatt. Sendte mail på en i Vestfossen (svarte ikke) og en i Larvik, der fikk jeg svar med en gang! De skulle ha en til å komme og se her om dagen, så hadde han ikke penger! Så da ble det en tur til Tønsberg, henta @Djwik, så dro vi sammen nedover. vurderer altså å koste på nye vinterdekk til E61 før salg, da jeg fikk vannplaning på e18 xxx ganger i går Denne blir nok stående ei stund, @Freakshow skal vaske innvendigog utvendig før jeg prøver å smelle den på finn med greie bilder. Vet ikke hva jeg får igjen for den men de pengene går rett tilbake på sparekonto!
 23. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Nei hva i alle dager er dette for noe?? Tråd kommer senere!
 24. Jeg følger også med!
 25. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Spilte gig i Oslo i helga. Moro selv om det var 5 stykk i salen. Astradica spiller også på John Dee 16.mars, om noen Bimmers-metalhuer er interessert!