Shattered

Medlem
 • Innholdsteller

  5526
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av Shattered

 1. Shattered

  CIC trøbbel E90 LCI

  Har det samme problemet på preface e61 (2005) med CCC. Min skrur seg av plutselig, henger seg opp og klikker helt, virker i 5 min innimellom og henger seg opp igjen! Vet ikke hva løsningen er men tror at jeg må bytte hovedenheten etter hvert. Har dog ingenting av bluetooth og liknende ekstra. Vet ikke løsningen dessverre, har selv vært inne med icarsoft og prøvd å fjerne alle feilkodene uten hell!
 2. Shattered

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Kikka på fronteni lange tider, synes det så ut som den. Men F90 har nok rett!
 3. Shattered

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  https://www.ta.no/nyheter/langesund/stathelle/bil-med-tre-personer-i-fjellvegg/s/5-50-680454 E90? 🤔
 4. Enig med deg Jan! Jeg føler selv jeg er jævlig dårlig på å oppdatere trådene mine og kommentere andres tråder, men er flere ganger om dagen innom Bimmers uansett! Er liksom som å gå innom kjøleskapet for å se om det har kommet noen nye godsaker inn siden sist man så Må virkelig prøve å bli bedre på å poste her 😛
 5. Jeg kommer tilbake i morgen med all relevant info og flere bilder, men legger ved en teaser før jeg slukner her nå! Edit 8.1: Bilen er en m-sport med masse utstyr, alt virker (nøkkel sliter med kontakt med lås), og meget pen i lakk osv! Bilen har gått i Tønsberg, men jeg kjøpte den i Nittedal, og er nå tilbake til opprinnelig strøk Veldig fornøyd så langt! Fikk pruta den litt i pris pga baklukedempere, et speil som er litt rart og litt småpirk, men jeg turte ikke prøve å prute mer enn 3-4000 kr Meget oppegående med 177hk som FAKTISK DRAR, i motsetning til min gamle 530d hvor halvparten av hestene døde underveis Liten fotoshoot med begge bilene i gårdsplassen hjemme i dag. Jeg har et elendig kamera på telefonen og begge er dritmøkkete, men @Freakshow skal komme og vaske E61 grundig en dag snart Oi, spenstig koppholder! Latmannsgir må man ha, ellers kan man kjøpe 520d (de fleste av dere vet jo at jeg ville egentlig ha manuell bil) Jævlig møkkete inni, men det skal shines en dag snart Ooooog et obligatorisk ass-shot-bilde Legg merke til at E39 har 15" med pigg mens E61 har... 18 eller 19"? @sveigis bilder til deg her
 6. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Ble litt inspirert av @sveigis til å oppdatere her. Skjer minimalt om dagen, bilen brukes (litt mindre enn normalt da det er nedskjæringer i bedriften jeg jobber for, så blir lite kjøring om dagen!) - kjører stort sett mellom Vestfold - Kragerø da jeg har dame der nede og ønsker å flytte om jeg klarer å få meg en jobb snart. Skal snart på eugodkjenning, og jeg vet at bilen ikke går gjennom på første forsøk! En del feil har det blitt. Men får bare sende den inn, så har jeg ut mars på å fikse alt. Vet om: - lyktespyler virker ikke, vet ikke hvorfor - Eksoslekkasje framme i motoren, lukter død på tomgang - Sikkert noe mer men kommer ikke på alt i farta. Ccc'en har jeg ikke råd til å fikse for tida så kjører med telefon mes spotify i dashen om dagen! her er et par bilder fra jeg kjørte trommesettet mitt til bandrommet - greit med litt plass når man driver med dette! Edit: kan også legge til at en bil nr 2 er enda under vurdering. Grubler litt på x5 e53, eller chevy tahoe, nissan king cab eller liknende.:P
 7. Shattered

  Dynamo til e61 525d

  Kjøpte billigste på Koed, kjørt med i snart 2 år og ingen problemer.
 8. Shattered

  Den store finn.no tråden.

  Hvordan vet du at det er samme bilen?
 9. Var borti det samme med m47. Ga til slutt opp da vi ikke klarte å få nok kraft til å få av dysa den satt som faen! Hvor den bilen ble av etterpå vet jeg ikke, men vet at senere eiere hadde trøbbel med det samme.
 10. Min e61 har snart gått 300 000, og er "strøken" enda - 278/9 på nåla og 2-3 steder på bilen jeg har sett rust - 400 000 burde være overkommelig Står en x5 på finn med 450 000 også som det hadde vært gøy å se på (10 min fra meg) Moro med bikder av e28en! Ser jo veldig veldig bra ut! skal du ta ei understellsbehandling (på bilen, ikke deg selv) for å holde rusten unna?
 11. Shattered

  Sommerbil, E36 M3

  Nice!
 12. Shattered

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=137292026 Ville tro denne blir vanskelig å selge pga km, litt lyst til å kikke da den står rett borti her. Men med tanke på videresalg i framtida er det kanskje best å la være? 🤔
 13. Har nøyaktig samme problem på min e61 med CCC. Hørt det er en på finn som fikser disse til en grei pris.
 14. Å dæven, så moro Sveigis! Grattis med lekker bil!
 15. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  En god sak kan vel ikke sies nok ganger?
 16. Shattered

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Abbonentsak. Legger du ut?
 17. Shattered

  Den store finn.no tråden.

  Oi, fin pris på den ja
 18. selv starta jeg med 316i uten utstyr men med custom stereo og 2x10" baki bagasjen. Trengte ikke noe større som 18-åring. Bilen var ikke forsikra på meg, men jeg hadde den i 2 år før jeg begynte å tenke i andre baner. Kjøpte meg en E39 525tds i brukbar stand (ga 25 mener jeg å huske), og solgte e46. Da satte jeg forsikringen på meg selv som 20-åring med 20 000 i året (bor på landet så blir mye kjøring), mener å huske jeg betalte 12000 i året, husker dog ikke hvor mye bonus jeg hadde - tror det var 20 eller 25 prosent. Hadde nesten ingen utgifter på denne bilen, i løpet av nesten halvannet år.
 19. Åh e34 er så herlig Lyst på e34 eller e39 igjen ved siden av e61'en, men også lyst på en amerikaner eller japse med 4x4 ved siden av. Får se hva det blir til!
 20. Shattered

  Den store finn.no tråden.

  Ganske sikker på at det er en funksjon som sier "skjul brukernavn" når man lager ny annonse, fort gjort å glemme å huke av denne. Ser det er mange som ikke bruker navn på finn i det hele tatt Men ville blitt litt mistenksom mtp annonsen ja!
 21. Shattered

  Frontlys

  Gikk litt fort i svingene, mente lyktejusteringa ved hjulet. Pinnene husker jeg ikke med. Dette var bilen jeg hugget så pelte av lyktene og solgte de fant ikke ut av det
 22. Shattered

  Frontlys

  Hadde et tilfelle på egen bil hvor lyktene lyste rett ned i bakken foran bilen, justeringspinnene var knekt. Man så ikke langt fram. E39 med xenon.
 23. Har ikke brukt de selv, da jeg bruker Koed. Hørt mye bra om de da. Gs er omtrent like dyrt som bilia...
 24. Shattered

  min '02 525dat m-sport

  Ser veldig bra ut! Savner interiøret i e39en ja så enkelt i forhold til etterkommeren men likevel veldig digg.
 25. Shattered

  E39 Facelift med dårlig bakluke

  Jobben er rimelig heftig, bør være minst 2 eller fler. Jeg og en kompis brukte 6 timer ca første gang vi gjorde det. Neste gang brukte vi ca 3-4 timer "bare". Husker riktignok ikke prosessen i hodet 😂 husker bare at det var mye jobb! Første gangen kjøote jeg helt ny luke til 6500 pluss lakk. Monterte selv. Andre gangen fant jeg nesten strøken luke, betalte et par høvdinger bare.