Erik E81 Einum

Members
 • Content Count

  2225
 • Joined

 • Last visited

About Erik E81 Einum

 • Rank
  Ex-mod

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  2002 318ti

Recent Profile Visitors

1064 profile views
 1. Erik E81 Einum

  Liten oversikt over BMW'er registrert i Norge

  Hvis du går til regnr.info, klikker menyen oppe til høyre, velger Avansert søk og skriver inn ditt reg.nr, hva kommer den opp som i høyre kolonne?
 2. Erik E81 Einum

  Liten oversikt over BMW'er registrert i Norge

  Det ser ikke ut til at databasen på b42.no er 100% korrekt, dette er hva jeg finner på regnr.info. NB! Har ikke kryssjekket VIN# på disse 11 for å verifisere at de faktisk er Compact-er. Hva som står i vognkort er ikke nødvendigvis helt korrekt, det kan være en 323i touring eller to inni der, for alt jeg vet. Uansett er det svært få E36 323ti og E46 325ti i landet!
 3. Erik E81 Einum

  Liten oversikt over BMW'er registrert i Norge

  Noen planer om å inkludere Mini f.o.m. de moderne bygd av BMW?
 4. Erik E81 Einum

  Liten oversikt over BMW'er registrert i Norge

  Av totalt 32 forskjellige varianter (kombinasjon modellbetegnelse og karosseri) av E30 er det bare 2 som ikke finnes (registrert) her til lands, begge er i den minst populære karosserivarianten – 4-dørs sedan. 🤓
 5. Erik E81 Einum

  Liten oversikt over BMW'er registrert i Norge

  Skjønner at det er "litt" mer enn VIN som starter med WAP som må til for å være sikker på at det fungerer som en vil. 😉 Å tro at man kan rekke noe forefallende nerde-/kontorarbeid om sommeren er det bare å glemme. Typisk vinterarbeid! 😆
 6. Erik E81 Einum

  Liten oversikt over BMW'er registrert i Norge

  Utrolig interessant tjeneste! 👍 Hva med Alpina, noen planer for å inkludere de? Der starter chassisnr på WAP. Baur, Shulz og andre ombygginger er det nok verre å få vist, siden de har BMW-chassisnr.
 7. Erik E81 Einum

  Torleif med M3 CSL på TV2 nyhetene snart !!

  Tidenes megabump! 🙈😂 Noen som har dette klippet fra TV2-nyhetene lagret på PC-en? De to nettsidene det lå for 13(!!!) år siden har de ikke lenger... 🤪
 8. Høres ut som klimafrontrute ja. Hvis du MeSs skriver reg.nr eller de sju siste bokstaver og tall av chassisnr her, så er det lett å sjekke om bilen ble levert med dette. Evt. du kan sjekke selv på www.bmwvin.com.
 9. For å finne ut om du har dette, og alt annet utstyr bilen ble levert med, samt "fødselsdagen" dens, så taster du inn de sju siste tallene og bokstavene i chassisnr på www.bmwvin.com , letteste måten å finne chassisnr er ved å taste inn reg.nr på hjemmesida til Vegvesenet, under Kjøretøyopplysninger. Den bmwvin.com er genial når man driver og leter etter ny bruktbil!
 10. Ja, telefon må være fastmontert, men det er ikke lov å bruke den annet enn til å ringe med: https://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/Lover+og+regler/Bruk+av+mobiltelefon Det er FM-signalet i denne enheten som kringkastes, dersom enheten i tillegg har håndfriløsning, så kringkastes samtalene via FM-nettet også. Slår du av Bluetooth så vil jo ikke håndfriløsningen virke.
 11. De fleste med BMW ønsker vel en mer innebygd løsning, der man styrer det via knapper på rattet eller iDrive. Husk: Det er forbudt å betjene mobiltelefon når man kjører bil! Det eneste tillatte er å besvare/avvise anrop, og å avslutte en samtale, og kun om mobiltelefonen er fastmontert, og det benyttes håndfri. I tillegg, slike FM-sendere er ikke bare-bare, i hvert fall ikke om de også benyttes som håndfriløsning, plutselig kan bilene ved siden av deg i køen plukke opp samtalene dine! https://www.dagbladet.no/nyheter/ingvild-trodde-det-var-en-lydbok-da-hun-horte-fremmede-stemmer-inne-i-bilen-det-stemte-ikke/68836230
 12. Tilsvarende produkt vil vel da være Loctite Curcuit (varenr 3836) hos f.eks. Mekonomen: https://www.mekonomen.no/bil/bilpleie-og-service/kjemikalier/lim-og-tettningsmiddel/lim-transparent-pa7418no , eller Wire Glue fra Magasi.net: https://magasi.net/katalog/product_info.php?products_id=9337 , eller Google seg fram til annet lignende produkt og leverandør.
 13. Fikk du plass til antennen ovenfor varmetrådene? Ble den da montert vannrett? En glassantenne for DAB skal monteres loddrett.
 14. Se pkt 1 her: https://radio.no/2016/08/problemer-med-mottak-av-dab-her-finner-du-hovedarsakene-og-hva-du-kan-gjore-med-det/
 15. Montert over speil? Ligger den "flatt" horisontalt da? I så fall ikke rart du har dårlig mottak, DAB-antenne skal "stå" vertikalt.