Jump to content

Hanzo///

Members
 • Posts

  1338
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hanzo///

 1. Tja. Rart at du ikke vil ligge ut mer info.
 2. Hva har du fått av bud på denne ??
 3. Tja noen som er heldige i julen kanskje
 4. Jeg bestillte hos dekk1 og jeg fikk dem samma dagen
 5. Så du fikk problemer med det andre settet også...
 6. Der traff du spiker´n ! Skal man selge noe i dag kommer man ikke utenom Finn Det er umulig å selge på finn om dagen da det er utrolig mange som som skal selge nr der.. opp i over 1600 annonser på "gullnummer" der nå... Så lar det ligge inntil videre Kommer an på hvor lenge siden det er... er det over 18mnd er det ikke ditt lenger.. Ingen mulighet når det er over 18 mnd siden. ?
 7. Sorry for ot her i tråden men jeg bare lurte på en liten ting. Jeg hadde for en tid tilbake et utrolig enkelt telefon nummer. det mista jeg da jeg gikk fra telenor til Netcom. Er dette noe jeg kan klare å få tilbake eller noe slikt ? Eller er det nummeret lost ? Nummeret er jo ikke i bruk nå.
 8. Noen som har brutt seg inn ? Eller var garasjen åpen ? Hvor var dette ?
 9. slik som de ligger nå kunne jeg gitt 2k maks for dem. Men det er nå bare meg da
 10. Jeg angrer litt på at jeg solgte mine i 17" for 3 år siden for 3500 med nye dekk når jeg ser hva disse koster i dag...
 11. Han skrev pris over vrakpant.. Men er du sikker på at det bare er nytt eksosanlegg for å få denne godkjent ?
 12. 10 lapper er ikke ille for 17 vinterpakke til bmw. MEN selvfølgelig får du det billigere med kina kina made in kina !! Kjøp kvalitet siden du kjører kvalitet !
 13. Det blir ikke enkelt å få tak i papirer på Engelsk, eller Norsk. Du kan jo tipse dem om Google Translate ( Bortsett fra at det vil ta j..... lang tid å oversette )
×
×
 • Create New...