-Martin-

Medlem
 • Innholdsteller

  1369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om -Martin-

 • Rang
  Brigader
 • Bursdag 09/17/1988

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  BMW 130i Performance

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. -Martin-

  Coilovers til BMW E87

  Ønsker å kjøpe Coilovers til E87/E82 osv... Helst Bilstein, KW eller Öhlins.
 2. Hva skjer med dekkene når testen er ferdig?
 3. Tja, er vel ofte alcantara i grepssonene for å sikre bedre grep. Men på gatebiler er vel alcantara mest for jåleri, så da gjør det ikke noe hvor det er. Stilig variant!
 4. Det er veldig godt å holde i, blir også fortere varmt om vinteren. Eneste minus er at det blir fort møkkete og ser nedslitt ut. Så det lønner seg å vaske det ofte (annenhver måned).
 5. Pene 18" BMW Originalfelger med Nokian Hakkapeliitta 5 Piggdekk selges. Finn.no annonse: Dimensjoner: Forhjul: 7,5" felgbredde. Innpress: 49mm. Dekk: 225/40-18 Bakhjul: 8,5" felgbredde. Innpress: 52mm. Dekk: 225/40-18 Hjulene har sittet på en 1-serie, men de passer E46 3-serie også. Felgene er ca. 5 år gamle og i veldig god stand, ikke kantkjørt. En felg som har noen riper som ikke er spesielt dype. Framdekkene: er fortsatt veldig gode og har ca. 8mm mønster. Bakdekkene: har gått med litt høyt dekktrykk, derfor er de slitt i midten (ca. 4mm igjen) men har liten slitasje på sidene (ca. 7mm). Piggene er også nedslitt. Hjulene kan godt sendes mot at kjøper betaler frakt.
 6. Har ikke helt oversikt over alle forskjeller, men er noen kosmetiske forskjeller i interiøret, andre baklykter osv. Kamløftere har jeg ikke hatt noe problem med.
 7. Det stemmer det Fredrik, er som regel jeg som står for flisespikking, så da får jeg vel smake min egen medisin...
 8. -Martin-

  Min kjøreglade '06 130i (E87)

  Fint reisebrev og fine bilder! Takker for følget og håper det gjentar seg neste år
 9. Takk for det! Har hatt bilen som eneste bil i snart 4 år, noe som gjenspeiler at den duger til det meste, så lenge en ikke har barn. Jeg og min bedre halvdel har brukt bilen til å kjøre flyttelass (avtagbart hengerfeste), hyttetturer med full oppakking til langrenn og alpint, harryturer med noget over kvoten og selvfølgelig alle andre hverdagslige gjøremål. Ved pen langkjøring så ligger forbruket på mellom 0,65 - 0,75 l/mil. Selv etter å ha montert inn et litt mer "hard core" understell så er det fortsatt ikke noe problem å bruke bilen som før. Kan vel anbefale å gå for en modell som har facelift, der er endel barnesykdommer luket ut. Ellers er dette bra biler med få kjente feil. Jeg har hatt problemer med at hanskerommet har gått i vranglås, men det er vel stort sett det eneste. M52 motoren er også en veldig solid motor med få kjente feil... ..løp og kjøp! Takkar! En knalltur som jeg ikke kan få gjentatt tidlig nok... Ok, det som ligger oppe ved borgen? Fornøyd der da, regner jeg med?
 10. Liten bonuspost fra turen... Selv om jeg er godt over middels opptatt av å holde bilen ren og pen så ble det aldri tid til å vaske bilen... Frontruten ble hyppig skrapet ren for div insekter og andre lik, men resten av bilen fikk mer og mer dødvekt i form av gørr... På hjemreisen la vi opp til en bedagelig ferd med 2 timer tilgode i Hirtshals for å kunne spise og nyte en "kold en". Men etter milevis med kø og 35-40 varmegrader igjennom hele Tyskland kom vi omsider til Flensburg (Grensen til Danmark). GPS'en mente at vi ville ankomme Hirtshals en halvtime etter at fergen hadde gått. Jeg valgte å ta den på ordet og tok affære. 185km/t i gjennomsnittsfart igjennom Danmark gjorde av vi hadde 1 time tilgode før fergeavgang når vi ankom Hirtshals. Fronten på bilen bar også preg av dette... Har laget en før/etter vask, bildeserie.
 11. Hadde gledet meg siden påmelding i Januar, og hadde sommerfugler i magen den siste uken før avreise. Så dette er helt klart en fantastisk tur som anbefales på det sterkeste. Bare ikke tro at det er noen "once in a lifetime" greie. Du blir så hekta at det blir en tradisjon Kult! Skal dere kjøre Trackday eller Touristenfahrt? Vi pleier å bo på Blaue-Ecke, -og de fleste bodde der, men jeg var über treig med å booke rom, så jeg endte opp på Gästhaus Biancka som ligger rett ved siden av Pinocchio i Adenau. Det er et pensjonat med veldig greie rom med bad og frokost. Kostet ca. 1900,- for 4 netter. Takk for det, og takk for selskapet! Håper på å ha noen bilder av bilen din ifra neste års Trackday også! Absolutt et bra opplegg. Jeg tror nok at det fenomenale være gjorde at noen ble litt for harde på labben for sitt eget beste. Så det ble endel krasj. Hvis jeg fikk med meg riktig antall så ble det 7-8 stk som slapp å kjøre bilen sin hjem igjen... Fikk ikke tatt så mye tider, Laptimer-appen bare tullet og de rundene jeg fikk filmet var som regel med for mye trafikk, eller så ble ikke hele runden filmet Men min beste BTG tid er 8.18 og jeg merket at bilen var raskere. Men hvor mye må jeg finne ut av neste år Tid eller ikke, jeg hadde det uansett dritgøy! Takk i like måte! Alltid gøy med passasjerer. Hadde faktisk ikke en eneste hel runde alene i bilen... Stilig bilde! Er jo et ganske absurd klientell på den bensinstasjonen! Takk for det!