Hefner

Medlem
 • Innholdsteller

  991
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hefner

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Telemark

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei du, jo takk for det du. En annen klasse en e39 dette selfølgelig Heggem men det veit jo du, men er jo en annen prisklasse også da. E39 er mye bil for lite penger.
 2. Hei og hå, kjører du fremdeles med GS split felger? hvordan syns du kvaliteten på de er? jeg syns de kler bilen bra og kunne tenke meg et sett selv på min f11 535xdrive
 3. 520 og 535 er som natt og dag vettu, fargen ja.... Ville helst ha grå heller hvit, denne er litt mørk grå så kanskje litt for mørk men det får duge. Har ikke noen interiør bilder av den enda som er noe og rope hurra for men er selfølgelig comfort stoler som er helt magiske. Kjøpe bilen i bergen og de 35 mila var bare nydelige. Denne bilen skal som min e39 ikke senkes, syns det ser og føles veldig bra ut og ha den i m sport høyde. Noen nye felger må jeg nok ha men vet ikke hva enda. Du får bare leite meg opp på face Ron. Ole Myrann.
 4. Hei og takk for hyggelig mess, joda e39 lever enda, var i grunn i god form den men sleit litt med en diesel dyse tror jeg. Var veldig tungstartet ved varm motor. Men dette er i en helt annen kategori, for en bil og for en motor. Drar så sykt godt, ojoda blir nok chip etterhvert men føler nå at 313 og 630 holder en stund. Og ihvertfall til motor og drivverk forsikring er over. Men får jo vann i munnen og tenke på chip og 370hk og tja 760nm. Blir vel så drivaksler spruter da lol. Ja du får se etter snøføyke på gimsøy til vinteren da xdriven får kjørt seg. Bare sende en mess hvis du vil sjekke forholda og teste en dag ron.
 5. Noen som vet om det er samme bmw nummer på alle webasto fra e39? eller om det er forskjell på en webasto fra en 520D til f.eks en 530D?
 6. Blitt fin denne bimmern din Gabz, du gjør alt det rette med den. Men subbing er fy fy.... blir det bare trøbbel av og ikke snakk om rust. Keep up the good work man
 7. Takk for fine ord Ron.... du savner stadig e39 du? så hva holder deg tilbake? har ikke kjørt 530D men vil tro det er sånn ca samme som denne jeg har? ligger vel på tja 200hk på min chippet vil jeg tro, gutta som sier de har peiling sier 210+ men tviler på det. Men uansett ja stortrives i kjerra mi....kikker litt etter en bil nr 2 (vinterbil) men blir sikkert ikke noe, blir jo lit feil og stue bort godbilen hele vinteren, er jo laget for og brukes.