Jump to content

Hefner

Members
 • Content Count

  996
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hefner

 1. Ja solgt Teslan nå og kjøpt meg en 15 f31 med den berømte n47 2 literen så får vi se hvor lenge den holder, ser mange sier det bare er dritten men har selv flere som jeg kjenner som har den og den har funket utmerket. Men det vil vel tiden vise det. Får treffes en dag så kan du oppdatere meg på denne bilen eller kanskje du ikke er så oppdatert hehe.
 2. Var ute og testet en 15m f31 med hk anlegg syns det var greit nok, syns det spilte noe bedre en hk anlegget jeg hadde i min 12m f11. Kanskje litt bedring på systemet på 3 år. Er du ikke på Face Ron?
 3. Tror snagg30 her har rett, tror også at HK er topp anlegget. får nå se hva vi ender opp på. Skal ikke levere teslan før om ca 2 uker så har noen dager til og kikke. Nei hadde en 75D jeg, meget fornøyd jeg altså. Ingen feil overhodet og steike billig og eie da pluss det ladenettverket Tesla har. Prøvd en før? Klart positivt og negativt med begge, seter og kvalitetsfølelse er ikke det samme men fy hvor gøy
 4. Trodde du var ganske så fornøyd med X3? men skjønner jo nå at det var ikke tilfelle med slike utgifter. Nei F11 solgte jeg i fjor den, ville prøve Elektrisk og handlet meg en 2018 Model s og strålende fornøyd med den egentlig men har kjøper på den nå. Tenkte legge litt mindre cash i bil og vurderer en F31 nå, så de har et meget pent utseende. men som sagt jeg må ha god lyd, usikker på om det holder med hi pakka eller om jeg må ha H&K? Nei har ikke testet en enda.
 5. Hellu i luken Ron, må si grattis med fin F31. er noen år siden jeg har vært her inne men noe aktivitet enda her ja, er det noen Hifi pakke i denne? Nei er vel ikke det ser det ut som. snuser litt på en F31 jeg også altså. meget pene biler. Men må ha lyd jeg
 6. Hei du, jo takk for det du. En annen klasse en e39 dette selfølgelig Heggem men det veit jo du, men er jo en annen prisklasse også da. E39 er mye bil for lite penger.
 7. Hei og hå, kjører du fremdeles med GS split felger? hvordan syns du kvaliteten på de er? jeg syns de kler bilen bra og kunne tenke meg et sett selv på min f11 535xdrive
 8. 520 og 535 er som natt og dag vettu, fargen ja.... Ville helst ha grå heller hvit, denne er litt mørk grå så kanskje litt for mørk men det får duge. Har ikke noen interiør bilder av den enda som er noe og rope hurra for men er selfølgelig comfort stoler som er helt magiske. Kjøpe bilen i bergen og de 35 mila var bare nydelige. Denne bilen skal som min e39 ikke senkes, syns det ser og føles veldig bra ut og ha den i m sport høyde. Noen nye felger må jeg nok ha men vet ikke hva enda. Du får bare leite meg opp på face Ron. Ole Myrann.
 9. Hei og takk for hyggelig mess, joda e39 lever enda, var i grunn i god form den men sleit litt med en diesel dyse tror jeg. Var veldig tungstartet ved varm motor. Men dette er i en helt annen kategori, for en bil og for en motor. Drar så sykt godt, ojoda blir nok chip etterhvert men føler nå at 313 og 630 holder en stund. Og ihvertfall til motor og drivverk forsikring er over. Men får jo vann i munnen og tenke på chip og 370hk og tja 760nm. Blir vel så drivaksler spruter da lol. Ja du får se etter snøføyke på gimsøy til vinteren da xdriven får kjørt seg. Bare sende en mess hvis du vil sjekke f
 10. Ja kjipt det at face har overtatt hele verden snart Nei bilen virker bra den, har rullet 87K så håper det er mye bil igjen, men den har svakheter denne også, men digg maskin da 313hk og 630nm orginalt smaker.
 11. Hey, trodde dette forumet var nesten dødt jeg? Er fortsatt aktivitet her inne altså, ikke alt på face. Får se om en gidder og lage tråd men er altså en 2012 535d xdrive så et lite steg opp Ron. Klarte kun 2 mnd i en volvo v70 før jeg måtte ha bmw 6 er igjen.
 12. Solgte svensken for et par dager siden og kjører nå en tysker igjen 😀 Kjøpte meg en F11
 13. Solgte bimmern for en mnd tid siden og kjører nå en svenske
 14. Hallois, bilen durer og går fortsatt men fikk en i ræva her om dagen. Ble ikke mye skade men må få fikset. Ellers like god og rustfri enda
 15. Det er sant de trengte litt pleie og har fått det nå.
 16. Hei og hå, bimmern lever i beste velgående enda. Aldrig hatt noe trøbbel med denne til nå, jo viftemotoren til varmeapparatet må byttes den har begynt og dure. Slenger med et par mobilbilder fra i går.
 17. Noen som vet om det er samme bmw nummer på alle webasto fra e39? eller om det er forskjell på en webasto fra en 520D til f.eks en 530D?
 18. Blitt fin denne bimmern din Gabz, du gjør alt det rette med den. Men subbing er fy fy.... blir det bare trøbbel av og ikke snakk om rust. Keep up the good work man
 19. Takk for fine ord Ron.... du savner stadig e39 du? så hva holder deg tilbake? har ikke kjørt 530D men vil tro det er sånn ca samme som denne jeg har? ligger vel på tja 200hk på min chippet vil jeg tro, gutta som sier de har peiling sier 210+ men tviler på det. Men uansett ja stortrives i kjerra mi....kikker litt etter en bil nr 2 (vinterbil) men blir sikkert ikke noe, blir jo lit feil og stue bort godbilen hele vinteren, er jo laget for og brukes.
 20. Må jo si at du har gitt denne bilen et realt løft på det året du har hatt tråd på den da. Keep up the good work.
 21. Digg med skikkelig bakluke ja.... uff rust er no dritt. Også så kjekt og få seg en liten sverigetur i samme slengen a gitt, blir noen turer dit i året, er avhengig av cola zero burk
 22. Hehe, er det bare det jeg rører med får du bare godta det
 23. Ja helt rustfri denne og selfølgelig, eller er et par steder antyding til rust på glassruta bak, men har en ny liggende så mulig jeg bytter snart. Smitter så jævlig over når en får rust.
×
×
 • Create New...