steinarn

Medlem
 • Innholdsteller

  315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om steinarn

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Interesser:
  Toten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. steinarn

  E60 520d Lmm spørsmål

  Har en 06 mod som går dårlig under 2200rpm,men som normalt over. Har bytta Lmm,ikke OEM men Bosch. Kan denne miste «adaption» data hvis batteri kobles fra? Bilen går som normalt et stykke hvis jeg bytter tilbake,så går den rævva igjen. Slik kan jeg drive frem og tilbake.
 2. Godt å høre eller ikke,at det er tvilsomt. Kan fort bli dyrt å følge denne og i tillegg handle deler. Bestiller kabel og installerer i stedet.
 3. Står med en 06 520d med feil på glødeplugg 1,3 og 4. Byttet relé og plugger. De 3 pluggene var kaputte,så feil var reell. Risting og ujevn gange ble borte ved start.Fremdeles feil som Carly ikke kan slette.Strømkabel til relé er hel. Noen med erfaring om carly ikke klarer å slette alt av feil som kan oppstå?
 4. Sliter med m47 som ikke krabber over 70gr. Har klemt igjen både slange fra radiator til termostat ,og slange fra kjøler for girkasse. Satt Klima på kaldt + stoppa vifte. Lot motor gå opp til 70gr. Det går lang tid før dennne temp nåes på tomgang. Eneste slange som blir like varm som kjølevann er slange inn på radiator. Verken slange fra girkjøler og Egrkjøler blir varme. Hvor kan varmen gå da?
 5. steinarn

  Dpf diagnose

  Har en -06 520d med 120’km som jeg sjekker litt om tilstand på partikkelfilter. Foreløpig med Carly. Sett at de måler «backpressure» på nett med verdier:Max 65mbar på tomgang,150mbar på 2000 rmin og 250 mbar på 4000rmin. Er det som Carly kaller «Differential pressure across particular filter» samme måltall? Min viser 8,88mbar,32mbar og 83mbar. Er jeg på bærtur?
 6. steinarn

  F11 Feil på styring

  Fixet. 2 ledninger til el.servo inni kabelstrømpe bak innerskjerm hadde hull i isolasjon og noen dråper vann fucka opp for alt.
 7. steinarn

  E60/61 520D over/undertrykk oljepåfyllingslokk

  Forskjell på å handle en bil og å lette på lokket på en motor det finnes i bøtter og spann av Er M47n2. Håper på at oljespruten kommer fra kjedet rett under lokket, har en F11 med N47,der er det ikke bevegelige deler synlig,ingenting som vil reise ut fra hullet der. Slår meg til med ro,bytter sotvifte og håper den ikke tar kveld pga ett el annet tett jævelskap.
 8. steinarn

  E60/61 520D over/undertrykk oljepåfyllingslokk

  Takk,53 visninger og ingen som kan?
 9. Er det noen som har en 05-07 520D som gidder å ta av oljelokket mens motoren går,og sjekker om det er trykk eller sug der. Vært fint å visst om hvordan dette er på andre.
 10. steinarn

  E60 M47 veivhusventilasjon

  Spruter,hånda er neddusja etter 10sek når jeg holder over. Ser liksom ikke noe slanger som kan være tette. Filteret er jo montert på toppdekslet,er det noe der som kan strule til. På veivhusventilen ved filteret er det en nippel,skal denne slippe ut noe luft eller være koblet til med slange.
 11. steinarn

  E60 M47 veivhusventilasjon

  Har en 06 520d med hvinelyd i turbo over 1300 omdr. Så også at oljenivået har sunket siden tidlig sommeren og div. oljelekkasjer. Tok av oljelokket og der var det overtrykk med noe oljedusj ut. Er det riktig med denne motoren? Plukket opp veivhusventilasjon og skulle bytte filtret,men der satt det plastutgaven (merket 2006),denne var overraskende lite grisete. Byttet likevel,samme overtrykk etterpå.Vil evt fikse dette før turbobytte. Noen som har noe syn på saken?
 12. steinarn

  problem med bestilling av carly

  Har akkurat bestilt fra tysk side nå,med paypal. Men på det som beskrives som sauflokktelefon,iphone..gikk smooth🥂
 13. Kjørte slitasjevarsler foran for lenge,og byttet etter ei stund da klosser hadde litt å gå på.Jeg byttet og resatte i speedo,da satte den seg til -25000km. Prøvde nok 30-40ganger med å resette da den plutselig ble 30000km. Har sett det har vært flere som har trøblet med å få resett indikator. Slitasjevarsler har flere «soner» med motstand som endrer gjenværende kmlevetid etter hvert som de slites av.
 14. steinarn

  F11 Feil på styring

  Fikk lampa for feil på servo på min -11 F11. Byttet så batteri da det var mye feilmeldinger på diverse. Feilen dukker stadig opp under regnvær og underspyling,men blir borte når det tørker opp. Kan ta hageslangen og spyle i venstre hjulhus så feil kommer. Styringa blir tung som uten servo,og etterhvert dukker lassevis med feil opp,som viskere,ABS,EDC,lys,fotgjengerbeskyttelse osv. Fjærbeina var ute for fjærbytte en måned før dette skjedde.Har verkstedtime om 2uker,men er nysgjerrig på om noe kontakter el l. kan ha blitt skadet da. Noen som vet om komponenter i hjulhuset kan lage styrefeil,da det er EDC på bilen. Ser ut som denne får input fra ABS-føler v.side,føler for høyde (også lys?).Støtdempere har også kontakter.Klarer ikke helt å se sammenheng da det ikke kommer feil på ABS eller lysreg. Har åpnet alt for å finne fuktighet,men ikke noe.
 15. steinarn

  E60 E61 Framhjulslager

  Solgt