Cain

Medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Cain

 • Rang
  Sersjant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja jeg ønsker jo tips. Runflat blir neppe aktuelt. Originalt står det 245-45-18 fremme og 275-40-18 bak. Vurderer da fire dekk i samme dimensjon på alle fire og 19". Har hatt oz racing før på en tre serie før og de var fine. Om noen har noen felger dere anbefaler så kom med de.
 2. Hey. Sommerdekkene er utslitte og vurderer å kjøpe andre lettmetallfelger m/dekk til bilen. Bilen er sort, vurderer også sorte felger. Har 18" som standarddimensjon, tenkte da mer i retning av 19". Noen tips/erfaringer?
 3. Er ikke bare bare å slenge på noen dekk, ser jeg. Samme om man har tenkt å bytte batteri på bilen, det var og litt om og men. Bilen er fantastisk ellers og verdt å sette seg inn i ting før man gjør noe.
 4. Ok. I vognkortet på min bil står det 245-45-18 front og 275-40-18 bak som standard.
 5. Takk for info. Nå står det fire nankang dekk i originaldimensjonen på bilen, disse er utslitt og skal byttes til sommeren. Har ikke sett om de er stjernemerket, men har ikke merket noe galt med bilen i dette året jeg har kjørt med de. Bilen er veldig behagelig å kjøre med vinterdekkene, som er i stddimensjon og samme dimensjon på alle fire hjul.
 6. Hei. Takk for alle svar. Jeg får ikke varsler på dette så derfor treg å svare. Stjernemerkede dekk hva vil det si? Dekk som går til 300 kmt?
 7. Vet jo at det er viktig å ha rett dimensjon på dekkene når man har firehjulsdrift. Vurderer nye felger og dekk til sommeren og tenker på noe annet enn std.dimensjon. (245-45-18 front og 275-40-18 bak). Spørsmålet er: Om jeg velger å gå opp til 19" så må vel profilen reduseres ytterligere for å få rett rullemotstand? Altså f.eks 19" 40 profil front og 35" bak? Eller har dette ikke noe å si? Undrer.
 8. Takk for det. Bilen er genial, ikke en feil foreløpig.
 9. Her har jeg lagt på vinterdekkene. Felgene er ikke spesielt fine men det holder på vintertid.
 10. To nye høstbilder. Hjelper på med godt fotoutstyr, i tillegg nydelige høstfarger rundt om.
 11. Hei. Beklager sent svar..fikk ikke noe varsel. De hadde bilen noen timer..Dvs jeg dro å hentet den neste dag.
 12. Takk for det. Jeg begynte å polere den selv men gikk trøtt og hadde kun henda som utstyr, så bestemte meg for at den fortjente noe bedre.
 13. Følte bilen trengte litt proff behandling og satte den inn hos et bilpleiesenter i Mosjøen. Vel anvendte penger. Bilen er pen til tross for alderen, kun en ørliten bulk på bagasjelokk og en liten ripe under som må gjøres noe med. Her noen bilder jeg tok i etterkant.
 14. Cain

  Bmw 530 xdrive 2012 mod

  Et av mine aller beste kjøp bilmessig. Herlig bil.