cityhopper

Medlem
 • Innholdsteller

  291
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cityhopper

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 05/28/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Grimstad
 • Kjøretøy
  2014 F11

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blir gjerne med på det! :-)
 2. cityhopper

  F10/F11 tråden

  Jeg har bestilt flush av automatkasse, oljebytte fordelingskasse og oljebytte på begge differensialene til min F11 xDrive. Kmstand er ca 137 000, og jeg gjør dette mer som et preventivt vedlikehold enn for å håndtere symptomer på at noe er galt. Det er vel noe med å beholde nattesøvnen og, men slikt skader jo ikke. Trekker campingvogn på sommerstid og da blir det jo mer varmeutvikling i kassa. Frisk olje har vel litt andre egenskaper til å takle slikt.
 3. Nydelig, dette. Ser ut som en million.
 4. M434 er veldig flotte felger, gratulere med et godt valg. Jeg hadde disse felgene i mixed configuration på min F11, men solgte de i sommer. Angrer litt, hehe... Husk å bruke stjernemerkede dekk på dette hjulsettet du har bestilt. Original dim er 245/35 foran og 275/30 bak. Du må ikke kjøre med 245/30 i kombinasjon med 275/30 (regner med det var en skrivefeil fra din side), de vil gi svært stor belastning på transferkassen.
 5. Det gjør jeg, har en Hobby 720 UKFe fra 2014. Dro den ned til Adriaterhavet i fjor, blir nok reprise til sommeren.
 6. Gratulere med X5 og ikke minst R6 diesel - herlige motorer, dette. Hva slags vogn er det du skal henge på her, da?
 7. Knalltøffe hjul, ser frem til bilder når de er montert på F11-en!
 8. EU OK i går. Null hull. Ser frem til vinterføre.
 9. Hei @Fuzzy ble det til at du beholdt disse dekkene? Isåfall, hvordan fungerte de i sesong nr 2 - var det noe endring å snakke om?
 10. cityhopper

  Min M550d 2014

  Gratulere med et veldig godt valg av bil!😃
 11. Ser der ja! Er det originale fra BMW, dette? Personlig synes jeg skvettlapper foran er stilig og der gjør de jo en jobb med å beskytte kanaldekslene mot slitasje fra sand og grus etc. Men bak er jeg nok mer skeptisk, synes de bryter litt mye opp helheten over hekken til F11 😉 Hvordan er Falken dekkene å kjøre på i forhold til Goodyear? Har du merket deg noe særlige forskjeller?
 12. Gratulere med en herlig bil. Virker som første eier krysset av på det meste i utstyrslista 😃
 13. cityhopper

  Adaptive LED BMW "tunnelfunksjon"?

  På min F11 med kode 552 og 5AC fungerer dette veldig bra. Ser tydelig at lyskjeglen justerer seg når man feks tar igjen biler og har fjernlys aktivert.