cityhopper

Medlem
 • Innholdsteller

  287
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cityhopper

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 05/28/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Grimstad
 • Kjøretøy
  2014 F11

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det gjør jeg, har en Hobby 720 UKFe fra 2014. Dro den ned til Adriaterhavet i fjor, blir nok reprise til sommeren.
 2. Gratulere med X5 og ikke minst R6 diesel - herlige motorer, dette. Hva slags vogn er det du skal henge på her, da?
 3. Knalltøffe hjul, ser frem til bilder når de er montert på F11-en!
 4. EU OK i går. Null hull. Ser frem til vinterføre.
 5. Hei @Fuzzy ble det til at du beholdt disse dekkene? Isåfall, hvordan fungerte de i sesong nr 2 - var det noe endring å snakke om?
 6. cityhopper

  Min M550d 2014

  Gratulere med et veldig godt valg av bil!😃
 7. Ser der ja! Er det originale fra BMW, dette? Personlig synes jeg skvettlapper foran er stilig og der gjør de jo en jobb med å beskytte kanaldekslene mot slitasje fra sand og grus etc. Men bak er jeg nok mer skeptisk, synes de bryter litt mye opp helheten over hekken til F11 😉 Hvordan er Falken dekkene å kjøre på i forhold til Goodyear? Har du merket deg noe særlige forskjeller?
 8. Gratulere med en herlig bil. Virker som første eier krysset av på det meste i utstyrslista 😃
 9. cityhopper

  Adaptive LED BMW "tunnelfunksjon"?

  På min F11 med kode 552 og 5AC fungerer dette veldig bra. Ser tydelig at lyskjeglen justerer seg når man feks tar igjen biler og har fjernlys aktivert.
 10. cityhopper

  Tilbakekalling BMW M550d og 750d

  Ja jeg tenkte jo samme tanken selv, og prøvde selvsagt få kundebehandler og garantiansvarlige til å fortelle litt mer. Men de holder fast ved at det kun dreier seg om mer effektiv/nøyaktig bruk av måledata fra sensorene i avgass-systemet.
 11. cityhopper

  Tilbakekalling BMW M550d og 750d

  Jeg hadde bilen inne i juni og fikk oppdatert programvaren da. Har kjørt ca 5000 km etter dette, det er ingen merkbar forskjell men dersom den nå klarer rense avgassene bedre så er jo det en fin ting...
 12. cityhopper

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Befinner meg i nøyaktig samme situasjon. Etter å ha kjørt tur-retur Italia på Goodyear Excellence 245/40 R19 * (produsert 2014) nå i sommer, kan jeg ikke si at det var en dårlig opplevelse. Jeg satt aldri å tenkte på at det var plagsomt med dekkstøy, det var heller ingen antydning til sporing eller ubehag av noe slag. Tvert i mot var det betryggende med RFT og det var overraskende mange biler vi passerte langs Autobahn som hadde punktert og stod og ventet på bergingsbil. På ferietur er jo bilen ekstra tung og da er det vel bare gunstig med stive dekksider, slik resonnerer nå i alle fall jeg. Jeg heller nok mer og mer mot å kjøpe de samme dekkene til våren, men vil selvsagt se hvordan de er å kjøre på når høsten setter inn og vi får større variasjon i temperatur og mer nedbør. Men alt i alt: disse dekkene i RFT har vært en positiv opplevelse så langt.
 13. Gratulerer med salg, selv om en kan kjenne på litt ulike følelser når en god bil forsvinner 😐 Sier som andre her: skal bli spennende å se hva du ender opp med. Håper uansett at du fortsetter med å skrive løst og fast om bilene dine. Veldig kjekt å lese og se bilder fra turer etc.