cityhopper

Medlem
 • Innholdsteller

  296
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cityhopper

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 05/28/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Grimstad
 • Kjøretøy
  2014 F11

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da vi var til Italia sist sommer kom det ofte opp melding om kø og forstyrrelser. Men etter få minutter konkluderte den gjerne med at det var like hensiktsmessig å bare være i køen. Den forstod vel at vi hold lav fart pga campingvogn og da var det liten vits å velge ny rute. Pussig at det skal være slike forskjeller ute og går, det er jo de samme datakildene som ligger til grunn.
 2. RTTI fungerer veldig bra her i mitt område. Den er kjapp til å foreslå alternative ruter dersom jeg har navigasjonen aktiv. Og kjører jeg med kun kartvisning (altså ingen aktiv navigasjon) så endrer kartet farge etterhvert som trafikken tetter seg til eller løser seg opp. Liker funksjonen veldig godt.
 3. Noen med høyere takboks? Ikke? Tenkte meg det, ja...
 4. Byttet nylig olje på automatkassen på F11-en, samt på begge differ. Den gamle automatoljen var rimelig mørk i forhold til ny men så har jo bilen også kjørt ca 138 000. Jeg gikk også for full flush. Interressant om du får bilde av brukt og ny girolje, slik såg det ut på min bil:
 5. Blir gjerne med på det! :-)
 6. cityhopper

  F10/F11 tråden

  Jeg har bestilt flush av automatkasse, oljebytte fordelingskasse og oljebytte på begge differensialene til min F11 xDrive. Kmstand er ca 137 000, og jeg gjør dette mer som et preventivt vedlikehold enn for å håndtere symptomer på at noe er galt. Det er vel noe med å beholde nattesøvnen og, men slikt skader jo ikke. Trekker campingvogn på sommerstid og da blir det jo mer varmeutvikling i kassa. Frisk olje har vel litt andre egenskaper til å takle slikt.
 7. Nydelig, dette. Ser ut som en million.
 8. M434 er veldig flotte felger, gratulere med et godt valg. Jeg hadde disse felgene i mixed configuration på min F11, men solgte de i sommer. Angrer litt, hehe... Husk å bruke stjernemerkede dekk på dette hjulsettet du har bestilt. Original dim er 245/35 foran og 275/30 bak. Du må ikke kjøre med 245/30 i kombinasjon med 275/30 (regner med det var en skrivefeil fra din side), de vil gi svært stor belastning på transferkassen.
 9. Det gjør jeg, har en Hobby 720 UKFe fra 2014. Dro den ned til Adriaterhavet i fjor, blir nok reprise til sommeren.
 10. Gratulere med X5 og ikke minst R6 diesel - herlige motorer, dette. Hva slags vogn er det du skal henge på her, da?
 11. Knalltøffe hjul, ser frem til bilder når de er montert på F11-en!
 12. EU OK i går. Null hull. Ser frem til vinterføre.