Oyvinds

Medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Oyvinds

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oyvinds

  Felger til F31 - uten senk

  Takk! Ser da virkelig bra ut det! Da ser jeg hvertfall på muligheten til å finne meg noen concave felger
 2. Oyvinds

  Felger til F31 - uten senk

  Hei! Har planer om nye felger til min F31, men klarer ikke helt å komme frem til hvilke felger jeg vil ha. Det eneste kravet er at det er 19" og det må se bra ut på en bil som ikke er senket. Jeg vet jo at bilen hadde blitt penere med senk, men det har seg slik at jeg ikke kommer meg frem til hyttedøren hvis bilen blir lavere. Dessuten bruker samboeren bilen, og vet ikke om jeg stoler på at hun skal kjøre rundt med senket bil Har per i dag BMW 400m felgene, som i mitt syn ser ut som noen små 15tommere. Drømmen er jo VMR V710 og BBS CI-R(hvis jeg er heldig å finne noen brukt). Ser på både BMW 403m, Zito WP111 etc, men klarer ikke å bestemme meg om concave felger tar seg bra ut uten senk. Hva tenker dere? Har dere forslag til felger som faktisk passer bilen bra, selv uten senk? Edit: hva er standard ET på f31?
 3. Fin bil! Planer om å kvitte deg med 403ene på et tidspunkt?
 4. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Riktignok ikke BMW, men dette må da virkelig være et kupp https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=31479272
 5. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Hinsides deilige seter da!
 6. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  En venstrestyrt Supra som er godkjent på vanlig grunnlag har vel en generelt høy verdi, da det meget få av de i landet. Om det er verdt det? Det er vel det kun kjøper som bestemmer.
 7. Gjett om jeg har googla meg i hel i dag! Kjørte for første gang med vinduene åpent i dag, og hørte plutselig en "pssssh" lyd når jeg gikk av gassen. Begynte å lure på hva i helsiken tidligere eier hadde montert. Har kun en 316i selv, men ved kjøring i sport er lyden godt merkbart utenfor bilen. Godt å se at noen andre her har funnet ut av svaret på dette
 8. Bilen er hentet, og jeg har storkost meg over fjellet fra Skien til Bergen! Deilig å være BMW-eier igjen 😊 Hadde planer om å ta bilder med speilrefleksen på fjellet, men brukte opp batteriet på fiskebilder i går 😂
 9. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Yes, holder til i Bergen!
 10. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Takk! Blir nok ingen tråd, men skal nok få lagt inn bilder i ny og ne Har et par ting jeg kunne tenke meg å gjøre med den, men har noen prosjekt i huset som må kommer først. Reiser over til østlandet i morgen, og henter den mandag morgen. Får stoppe på veien tilbake for å ta et bilde eller to. Gleden av å hente bil på østlandet er jo at jeg må kjøre gode 7 timer alene hjem igjen Fryktelig spent på å prøve bilen nå!!
 11. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Får vente til bilen faktisk er i hus! Stor fare for at det kommer et bilde fra turen over fjellet da
 12. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Blir nok ikke prioritert med det første, siden det er baby på vei. Har ringt og sagt at jeg tar bilen, så blir levering denne lørdagen, evt. neste lørdag. Blir kjøpt usett(vet man i utgangspunktet ikke skal gjøre dette), men føler det er trygt da dette skal være en autorisert BMW-forhandler, samt resterende nybilgaranti. Vi prøvekjørte en tilsvarende bil i dag(dog med mindre utstyr og uten m-sport utseende) og samboeren ble fornøyd. Håper virkelig vi får hentet den i helgen, gleder meg som en unge!! Bruker innbyttekampanjen, slik at vi blir kvitt den trofaste Focusen som har gått gode 260 000. Hadde ikke fått mer enn 10 000,- for den hvis jeg hadde solgt privat. Takk for gode svar!
 13. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Ja, forventer ikke allverdens av ekstrautstyr på en 316i. Det er vanskelig nok å finne en bil med M-sport inn- og utvendig til den prisen. Da var det bare å få overbevist konemor om at sølv bil kan være fint det og, før jeg evt. reiser og ser på den.
 14. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124583644 Er det noe vesentlig denne bilen mangler når det kommer til ekstrautstyr? Eneste jeg ser at jeg kunne tenkt meg er navigasjon, men skal alltids klare meg uten. Kommer ganske greit ut i pris på denne her, da jeg har en sliter av en Focus som har sett sine bedre dager.
 15. Oyvinds

  F31 - Bakovervendt barnesete

  Takk for gode svar! Jeg er 184, så da får jeg satse på at det går Har ingen ønske om å bruke mer enn 250 000 på bil, så det blir nok ikke noe annet enn f31, da vi ønsker så ny bil som mulig. Har sett at jeg skal klare å få en m-sport til den prisen.