Oyvinds

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

About Oyvinds

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oyvinds

  Kjøpe 550D, hva ser jeg etter?

  Prøv Nettbil.no, får du solgt bilen her, så er det vel bare å kjøre på med 550D?
 2. Oyvinds

  Felger

  Hei! For å forklare ET på en enkel måte, så er det kort fortalt hvor hjulet vil plassere seg i forhold til midtlinjen på navets monteringsflate. ET er målt i millimeter. ET i seg selv vil ikke si hvor hjulet vil bli plassert, for der spiller også felgens bredde inn. For eksempel vil ikke felgens ytterkant havne på samme sted ved ET35 med en felg som er 8x19 og 9,5x18. Anbefaler deg å sjekke ut https://www.willtheyfit.com/ for å lære litt mer om dette. Har gitt meg mye innsikt i hva dette faktisk er Legg for eksempel inn bilens orginaldekk/felg, for så å legge inn dekk/felg som du ønsker.
 3. Frøkna på 3 måneder var lite glad i å sitte bak i solskinn, så bestilte meg pre cut solfilm fra window-tint.co.uk. Aldri gjort dette før, så det ble ikke 100% på første forsøk. Tror jeg jeg skal klare å redde det inn med en varmepistol. Hvis ikke det blir bra, så setter jeg den inn for å få det gjort professionelt. Har enda igjen bakruten, men den blir tatt i påsken når jeg har tilgang til varmepistol. Nå gjenstår bare en skikkelig polish, litt senk og noen andre felger. Sistnevnte får vente til skattepengene kommer
 4. Oyvinds

  Bimmers.no sin store barnevogn tråd!

  Er støttebeinet til basen helt ute? Det ser nesten ut som om at det ikke er helt ute før det er strammet opp. Når beinet er skikkelig på plass, så sitter basen helt fast her hos oss
 5. Oyvinds

  Bimmers.no sin store barnevogn tråd!

  Har selv Cybex Aton N i en F31. Er god plass til samboern i passasjersetet med babysete bak. Har også Babyjogger City Elite, og er fornøyd med hvor liten plass den tar når den er helt sammenpakket. Vi har også kjøpt adapter til babysete på vognen, og dette fungerer veldig bra, men den blir sjeldent brukt. Er jeg eller samboeren alene på butikken, slenger vi barnesetet oppi vognen, eller sitter den på tvers, slik at den står godt.
 6. Skammelig skitten bil etter langtur til svigers.
 7. Ser du har BBS-CH, hvor mye har du å gå på på bakfelgen med et40? Vurderer selv 9.5x19 et35 skjønner du
 8. Oyvinds

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Deilig bil, rett og slett deilig!
 9. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  En ting til jeg reagerer på, er at det skrives at "Selges i kommisjon for kunde.". Ut i fra hvem som har hatt tråd her på Bimmers, samt svar fra daglig leder som vises i denne posten, er eier av bilen daglig leder i firmaet. Er dette innafor hvis det stemmer?
 10. Oyvinds

  Felger til F31 - uten senk

  Takk! Ser da virkelig bra ut det! Da ser jeg hvertfall på muligheten til å finne meg noen concave felger
 11. Oyvinds

  Felger til F31 - uten senk

  Hei! Har planer om nye felger til min F31, men klarer ikke helt å komme frem til hvilke felger jeg vil ha. Det eneste kravet er at det er 19" og det må se bra ut på en bil som ikke er senket. Jeg vet jo at bilen hadde blitt penere med senk, men det har seg slik at jeg ikke kommer meg frem til hyttedøren hvis bilen blir lavere. Dessuten bruker samboeren bilen, og vet ikke om jeg stoler på at hun skal kjøre rundt med senket bil Har per i dag BMW 400m felgene, som i mitt syn ser ut som noen små 15tommere. Drømmen er jo VMR V710 og BBS CI-R(hvis jeg er heldig å finne noen brukt). Ser på både BMW 403m, Zito WP111 etc, men klarer ikke å bestemme meg om concave felger tar seg bra ut uten senk. Hva tenker dere? Har dere forslag til felger som faktisk passer bilen bra, selv uten senk? Edit: hva er standard ET på f31?
 12. Oyvinds

  F31 316i Safirsort | BIlder

  Fin bil! Planer om å kvitte deg med 403ene på et tidspunkt?
 13. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Riktignok ikke BMW, men dette må da virkelig være et kupp https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=31479272
 14. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Hinsides deilige seter da!
 15. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  En venstrestyrt Supra som er godkjent på vanlig grunnlag har vel en generelt høy verdi, da det meget få av de i landet. Om det er verdt det? Det er vel det kun kjøper som bestemmer.