Oyvinds

Medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Oyvinds

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skammelig skitten bil etter langtur til svigers.
 2. Ser du har BBS-CH, hvor mye har du å gå på på bakfelgen med et40? Vurderer selv 9.5x19 et35 skjønner du
 3. Oyvinds

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Deilig bil, rett og slett deilig!
 4. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  En ting til jeg reagerer på, er at det skrives at "Selges i kommisjon for kunde.". Ut i fra hvem som har hatt tråd her på Bimmers, samt svar fra daglig leder som vises i denne posten, er eier av bilen daglig leder i firmaet. Er dette innafor hvis det stemmer?
 5. Oyvinds

  Felger til F31 - uten senk

  Takk! Ser da virkelig bra ut det! Da ser jeg hvertfall på muligheten til å finne meg noen concave felger
 6. Oyvinds

  Felger til F31 - uten senk

  Hei! Har planer om nye felger til min F31, men klarer ikke helt å komme frem til hvilke felger jeg vil ha. Det eneste kravet er at det er 19" og det må se bra ut på en bil som ikke er senket. Jeg vet jo at bilen hadde blitt penere med senk, men det har seg slik at jeg ikke kommer meg frem til hyttedøren hvis bilen blir lavere. Dessuten bruker samboeren bilen, og vet ikke om jeg stoler på at hun skal kjøre rundt med senket bil Har per i dag BMW 400m felgene, som i mitt syn ser ut som noen små 15tommere. Drømmen er jo VMR V710 og BBS CI-R(hvis jeg er heldig å finne noen brukt). Ser på både BMW 403m, Zito WP111 etc, men klarer ikke å bestemme meg om concave felger tar seg bra ut uten senk. Hva tenker dere? Har dere forslag til felger som faktisk passer bilen bra, selv uten senk? Edit: hva er standard ET på f31?
 7. Fin bil! Planer om å kvitte deg med 403ene på et tidspunkt?
 8. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Riktignok ikke BMW, men dette må da virkelig være et kupp https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=31479272
 9. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Hinsides deilige seter da!
 10. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  En venstrestyrt Supra som er godkjent på vanlig grunnlag har vel en generelt høy verdi, da det meget få av de i landet. Om det er verdt det? Det er vel det kun kjøper som bestemmer.
 11. Gjett om jeg har googla meg i hel i dag! Kjørte for første gang med vinduene åpent i dag, og hørte plutselig en "pssssh" lyd når jeg gikk av gassen. Begynte å lure på hva i helsiken tidligere eier hadde montert. Har kun en 316i selv, men ved kjøring i sport er lyden godt merkbart utenfor bilen. Godt å se at noen andre her har funnet ut av svaret på dette
 12. Bilen er hentet, og jeg har storkost meg over fjellet fra Skien til Bergen! Deilig å være BMW-eier igjen 😊 Hadde planer om å ta bilder med speilrefleksen på fjellet, men brukte opp batteriet på fiskebilder i går 😂
 13. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Yes, holder til i Bergen!
 14. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Takk! Blir nok ingen tråd, men skal nok få lagt inn bilder i ny og ne Har et par ting jeg kunne tenke meg å gjøre med den, men har noen prosjekt i huset som må kommer først. Reiser over til østlandet i morgen, og henter den mandag morgen. Får stoppe på veien tilbake for å ta et bilde eller to. Gleden av å hente bil på østlandet er jo at jeg må kjøre gode 7 timer alene hjem igjen Fryktelig spent på å prøve bilen nå!!
 15. Oyvinds

  Den store finn.no tråden.

  Får vente til bilen faktisk er i hus! Stor fare for at det kommer et bilde fra turen over fjellet da