Larsinnj

Members
 • Content Count

  4080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Larsinnj last won the day on March 20

Larsinnj had the most liked content!

About Larsinnj

 • Rank
  Generalløytnant
 • Birthday 06/11/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trønder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Takk for det ja! Ja jeg synes også de er veldig kule biler. Har faktisk vurdert å selge den da lysten på noe annet også har vært tilstede, men det sitter veeeeeldig langt inn.. Så det blir nok å beholde den tenker jeg. Tenkte egentlig å bytte hjullager på den i dag, men det har regnet ganske bra så gadd ikke å begynne med det. For ja, den står faktisk ute! Grunnen til det er at jeg har fått en ganske heftig oljelekkasje på A8en de siste dagene, og da det allerede har blitt en gigantisk oljeflekk på garasjegulvet så vil jeg at den skal stå der til jeg har fått fikset den lekkasjen. Bytta toppdekselpakning på den i dag, men er en slange som her helt kake i tillegg, så må gjøre det opp igjen når jeg har deler. Snedige motorer dette også. 5 ventiler pr. sylinder faktisk. Måtte jo ta noen bilder av M3en med det samme jeg holdt på Her vises et par av grunnene til at jeg skal ha den til lakkering i løpet av sommeren. Flasset på kanten av bagasjelokket, og øverst på bakskjermen. Har også subbet i hjulbuene, så det skal fikses, samt at bakfangeren skal lakkes. Spørs litt på hvor mye det koster. Lakk er dyrt..
 2. Larsinnj

  Skulebollens garasjetråd.

  Regner med fristelsen for å kjøre seg en tur er litt større enn å snekkere av og til ja! Som sagt over her, veldig pen både bil og eiendom!
 3. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Da var den endelig ute av vinterlagring, et par dager senere enn jeg tenkte da jeg gikk på en liten smell på påskefest.. Er som sagt noe småplukk som skal gjøres før jeg kjører med den siden den må inn på eu-kontroll først, og det har ramlet noen smådeler inn på lager i løpet av vinteren. Startet først med girkule i alcantara med lys. Den gamle er altså i skinn og jeg bestemte meg å bytte.. ..siden jeg skal ha alcantara ratt, og det er litt irriterende å kjøre mens man kan vri girkula 90 grader til hver side Men å bytte girkule er jo relativt fort gjort. Sett bort fra at det kan bli litt bortheft når det har vært en eller annen gjøk her tidligere å "fikset" litt på ledningsnettet med teip, et par feite hvite kabler og to sukkerbiter.. Så da er det jo bare å rive vekk alt dritten da. Trengte heldigvis ikke lenger enn til under askebegeret før jeg fant tilbake til de originale ledningene igjen, å fikk skøytet dem sammen med den nye ledningsnettet jeg kjøpte. Utrolig greie skjøtestykker dette. Er lim på innsiden av strømpen, så de sitter som støpt. Veldig kjekt å ha en kontakt å ta av om jeg skulle finne på å bytte senere en gang! Tada! Greit å ha det unnagjort. Det har også vært et klistremerke i bakruta på den som har begynt å gå i oppløsning. "Pow redby BMW Motorcport" Kult, hæ? Nei.. Bort med seg! Nye plugger fikk den jo også. Skulle ha hatt en motorvask ser jeg. Er ganske snodige plugghull på disse motorene, så det kreves egentlig spesialverktøy for å bytte plugger på dem. Samme på M88, da det jo er samme motoren med to ekstra sylindre. Verktøyet koster flesk, så jeg utnyttet et ledig øyeblikk på jobb å fikk dreid en egen kopp. 18mm langkopp dreid ned så den har veldig tynne vegger. Er vel 17,5mm plugger tror jeg. Byttet olje og filter i dag også, men tok ikke bilder av det. Lite å ta bilde av og det så ut som regnet var på tur, så ville komme meg under tak til den tid Bytte ratt og hjullager nå så er det bare å håpe de har ledig time til pkk snart.
 4. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Gikk meg en tur på "barn find hunting" i dag, og jaggu fant jeg ikke et par E30er!? Riktig nok i min egen låve da Få se om jeg får tid til å ta den ut i morgen. Har litt annet som må gjøres samt at jeg skal på påskefest, men mulig den kommer ut i morgen. Hadde vært kjekt å fått den ut så jeg kan klargjøre den til eu-kontroll, samt kjøre den til lakkverksted for å høre på pris på lakk av div deler. Tror ikke det er så mye som trengs før eu-kontrollen, men skal bytte hjullager venstre foran. Det er egentlig ikke gåent, men gjengene til en av hjulboltene er revet. Så må jeg bytte ei ryggelyspære. Hadde vært kjekt om det var det eneste. Skal selvsagt få seg en liten service med bytting av olje og filter, og nye plugger. Luftfilter ble byttet i fjor, så det holder vel noen år til. Polering trenger den sårt, men tror jeg skal ha den til lakkering først og se hvor mye som blir gjort der.
 5. Larsinnj

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg har kjørt Audi som bruksbil siden 2013. Så langt storfornøyd
 6. Larsinnj

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Apropos musikk.. Har du hørt om Greta van Fleet? Et relativt nytt band som blir sammenlignet en del med Led Zeppelin. Tre brødre hvorav to er tvillinger, og en kompis som spiller. Mest imponerende er vel kanskje at yngstemann var 13 år når bandet ble startet! Kult at det finnes musikere i dag som driver med musikk lagd av instrument og ikke data.
 7. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Du har vel vanlig H-skift sikkert? Blir vel feil å kjøpe fra M3 og da, selv om jeg regner med selve kula passer. Om ikke har du alltids ebay. Riktig nok uten lys, men det er ganske heavy pris på den med lys. Mulig de tar ekstra fordi det er til M3. Vet det er slik på en del andre deler vertfall. https://www.ebay.com/itm/BMW-M-Tech-Shift-Knob-E24-E28-E30-M3-M5-M6-Genuine-Leather-Oem-Emblem-5-Speed/273204905329?hash=item3f9c480571:g:FB4AAOSw4aha8cXk
 8. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Det er jeg ikke sikker på. Jeg bruker å bestille på regnummer, og alt har passet så langt vertfall. Går jo an å sende de en mail å høre 😊
 9. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Har samme i skinn i bilen i dag og synes den er god å holde i Liker god å holde i alcantara. Minuset er at det blir fortere slitt enn skinn.
 10. Larsinnj

  E30 M3 Cecotto 180/505.

  Tenker jo å kjøre med rattet i alcantara i sommer, så da kan jeg jo naturligvis ikke ha girkule i skinn! Pernille fra Koed fikset biffen Ny alcantara girkule, med lys og nytt ledningsnett
 11. Larsinnj

  Hagen´s E24 635csi oppdate NYLAKERT

  Er vel relativt lett å fylle i noen småstriper på nylakkert bil om du skulle være så uheldig å komme borti den. Fylle i lakk, våtslipe å polere opp igjen. Værre om du dunker på den en bulk! Men ta det med ro så går det vel bra tenker jeg. Bedre å bli ferdig et par uker seinere enn å skade den nå.
 12. Larsinnj

  Hagen´s E24 635csi oppdate NYLAKERT

  Det vil jeg tro! Bare å få montert den litt forsiktig nå, så blir det knall! Fargen så veldig bra ut også
 13. Larsinnj

  Hagen´s E24 635csi oppdate NYLAKERT

  Dritrått! Den følelsen av å ha en nylakkert bil må være helt utrolig!
 14. Larsinnj

  Hagen´s E24 635csi oppdate NYLAKERT

  Gøy teaser på Instagram!