Larsinnj

Medlem
 • Innholdsteller

  4012
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Larsinnj

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trønder

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Limited edition Signert av Johnny Cecotto etter at han hadde kjørt for Schnitzer BMW med en E24 635 CSi i gruppe-A Touring Car, og E30 M3 i DTM. Dette etter han startet løpskarrièren med motorsykkel før han gikk over i Formel 1, hvor han kjørte 1984 sesongen for Toleman med Ayrton Senna som stallkamerat.
 2. Håhå, dette bildet lyser det stress av! Synes jeg hører "Dunk.. Oida.. Jaja, skitt au!" Veldig gøy å lese sånne reisebrev! Ser ut som en konge tur dette!
 3. Nå tror jeg endelig jeg har fått bilen til å gå som den skal igjen, så da måtte jeg feire med litt bildeknipsing!
 4. Konge med roadtrip i gammelbil! Fant du ut noe av lukten inne i bilen?
 5. Larsinnj

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Skulle nesten hatt samme i TDSen nå. Ikke alle som har 10 throwing stars i samme gårdsplass Hva er jordingen til panseret god for egentlig? Har samme på E30n, men har aldri skjønt vitsen med den. Er en bra stor jordledning til vindusspyleren og, om den er til det.
 6. Larsinnj

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Helt utrolig hva disse sorte detaljene gjør med helhetsinntrykket. Bilen kunne vært nylakkert, men om plastikken ikke er up to date blir det ikke bra altså. Og hvis du hadde byttet ut Throwing Stars med GS Monza....
 7. Rumpen i luften for bytte av diffolje og pussing av felgkanter. Trenger ikke å være rakettforsker for å få felgene blanke, men gud bedre for en test av tolmodigheten..
 8. Bryteren til viften som er gåen da? Rart om det er kabelbrudd når sikringen er hel.
 9. Var samme på 944 turboen til en jeg kjenner. Da luktet det kun når takluka var åpen, og det var pakninga på bakluka som var gåen. Høres snodig ut men..
 10. Angående eksoslukt inne i bilen. Har du sjekket pakninger på lykter og bagasjelokk? Om det er utett der vil noe av eksosen virvles inn i bilen igjen.
 11. Larsinnj

  E 30 Under montering !

  Ja, det er jo både lettvindt og billig, men er litt gøy å ha gjort det selv også
 12. Larsinnj

  E 30 Under montering !

  Konge prosjekt! Blir vel fett å sette seg i "nybilen" når den blir ferdig! Så du nevnte at du hadde eget utstyr til gullforkromming. Hvor kjøpte du, eventuelt hvordan lagde du det?
 13. Kanskje litt off topic, men synes denne er veldig fin! Roadtrip til Sahara med Ferrari Testarossa. Noen som har det..
 14. Tipper at folk her på berget er litt redde for hvor lang tid alt tar når man skal ta seg en biltur nedover kontinentet, men det er vel ikke så veldig ille når man først kommer seg ut av Norge regner jeg med. Har lyst på å ta en slik tur selv en gang. For litt perspektiv så bruker jeg, ifølge Google Maps ca 11,5 time hjemmefra til Kristiansand, mens på 1,5 time ekstra kjører man fra Hirtshals til München.. Men når man ser hvor stor frihet man har til å dra akkurat hvor man vil uten å måtte tenke på å rekke alt mulig av offentlig transport så er det vel egentlig en no brainer! Veldig gøy å lese gjennom slike tråder er det vertfall! Har du regnet på ca hva det koster med en slik tur kontra å dra med fly?