Jump to content

osingen

Members
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen/Os

osingen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ønsker å kjøpe toppakning til M10B18 fra e30. Send melding på 41446063. Helst Bergen/Hordaland, kan hente raskt. Mvh Eskil
 2. Ønsker å kjøpe oljepumpe i GOD stand til M10B18 fra E30. Oljepumpe fra andre M10 motorer er og interessant. E.D.Eriksen
 3. Så en slik i samme farge i Østerrike i begynnelsen av juni. Måtte snu litt på hodet då.
 4. Du kan få til ganske skånsom vask med basic utstyr, mye av det bruker jo man mange ganger, så prisen blir ikke så avskrekkende. Jeg kommer ikke til å sende en bil gjennom en vaskemaskin men det får være opp til en og en hver.
 5. Jeg anbefaler å lese denne linken. Bla nederst på siden for hele guiden. http://www.detailersclub.no/_/artikler/guider/bilpleie-for-dummies-2-r14 Lsp varer en god del vask selv om man bruker avfetting. Det kommer bare an på hvor sterk den er.
 6. Jeg sjekket nederste delen av veivhusventilasjonen og det var en del drit der, ikke helt tett men jeg fikk rengjort den. Takk for innspill og tips sålangt.
 7. Da har jeg prøvd å starte opp igjen, bankelyden er vekke. Jeg peilet oljen før oppstart, den var da på maks. Stoppet så motoren etter ca.2 min og peilet oljen med en gang, det var da under minimum. Etter 10 min på minimum, og etter 30 min var det under medium. Det skal vel ikke ta så lang tid for oljen å renne tilbake? Den gikk litt "grovt" på tomgang, muligens litt lavt turtall. Ikke sikkert at dette har noe sammenheng men det er greit å nevne. Vakuum lekkasje kanskje?
 8. Hmm, sjekket det nå, plugg på cyl 1 var så godt som løs og det var olje på veggene i "hullet". Jeg som var godt igang med demontering. Jeg får slenge det ihop imorgen igjen og prøve da.
 9. Har du hvite blinklys til preface?
 10. Jeg har tydelig vis ikke vert våken, det er preface jeg er ute etter, om det ikke er det er jeg dessverre ikke interessert.
×
×
 • Create New...