kenneth931

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kenneth931

 • Rang
  Sersjant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. kenneth931

  Byttet fra M-ask til CCC. Koding

  Ja, litt dårlige bilder. Det stemmer at de er mask som kommer opp. Okei! Legge til 609 i VO. Det var slik jeg trodde det skulle gjøres. Må jeg ev. fjerne kode for mask?
 2. Hei! Byttet for en stund siden ut min defekte M-ask med en CCC. - Fungerte helt fint uten koding. Skal nå ettermontere en BT/aux/usb adapter. Denne kjennes igjen av bilen som CD-veksler. Hadde ikke CD-veksler med M-ask. CCC som er satt i er kodet for dette men får ikke noe ut av adapteren. (Kommer ikke opp). Går ut i fra at man må legge inn i bilen at M-ask er erstattet med CCC? Har NC,S men lurte litt på fremgangsmåten på dette. CCC kommer ikke opp i NCS, kan bare velge mask, men dette går jo selvfølgelig ikke. Hva gjør jeg?
 3. kenneth931

  Koblingsskjema E60

  Hei! Har noe som forhindrer min E60 fra å gå i sleep mode. Hvor finner dere som regel koblingsskjema? kunne tenkt meg full pakke. Problemet er det samme med/uten IBS tilkoblet.
 4. Hei! Har en feilkode på "Intelligent battery sensor" i min E60. Målte lading bak på batteri og der lades det 13,7 volt. Målte på dynamo fikk der 14,0 volt. Ingen varsellamper i display men feilkoden kommer tilbake rett etter forsøk på å slette. Batteri er ikke org. men har registrert det i bilen. 740A 80Ah 12V 13,7 volt på batteriet er vell 1 volt under "idealspenning" på personbiler. Noen som har erfaring/tips med dette?
 5. kenneth931

  E39 525tds Atlantis blue selges i deler.

  Hei, har interesse i motoren, ettersom min har tatt kvelden. Hvilken stand er den i og hvor langt har den gått?
 6. kenneth931

  M51D25 motor Ø.K.

  Dette bildet er tatt opp gjennom et svært hull i bunnpanna. Skulle åpenbart hatt en ny motor! Bor i Trondheim men kan komme langt for å hente motor til denne godbilen!
 7. kenneth931

  m51d25 reg kjede strammer bytte.. Hjelp

  Er dette på en m51d25? Bytta nylig på min. Strammeren kom levert med låspinner for å holde stemplene nede. Bytta bare ut strammeren og dro ut pinnene så spratt stempla på plass. Stemplene er jo fjærbelasta her
 8. kenneth931

  Koblinsskjema til vindusheis og sentrallås til '94 E34?

  Når man trykker kjapt på bryteren for vindusheis h.s skal den gå automatisk. Dette fungerer kun ned på h.s. Venstre side fungerer normalt.
 9. Hei, har litt problemer med vindusheis og sentrallås på en E34. Noen som har koblingsskjema eller vet om det finnes på nettet?
 10. kenneth931

  Stramme diesel dyse 525 tds 1992mod. Hjelp!

  Bruk en 27mm langkopp. Men pass på at den er såpass lang/"rom i toppen" at du ikke bøyer retur-tappene!! Har erfart at det er litt vanskelig og komme til på syl. 1, men det går! Har sjekka på tolerancedata og der står det at dysa skal strammes til med 65 nm, noe som virker ganske pinglete når du først står der med momentnøkkelen i hånda! Kjører selv slik uten lekkasje så det er nok riktig Det står også at delinga på dysa skal strammes til med 80 nm. Men har selv som regel bare strammet til det stoppet.. En super tommelfingerregel er å bytte kobberskiven som er utenpå i bunn av dysa (tetter mellom dysa og toppen). Var oppe med dysene på min 525 TD to ganger uten og bytte denne kobberskiva som resulterte i lekkasje! kostet 79,- for seks stk. kobberskiver på et lokalt dieselverksted.
 11. kenneth931

  Bytte fra TD til TDS hjerne - '94 E34 525TD Manuell

  hm.. Snakket med en polakk på jobben som tidligere jobbet hos Bosch. Han sa at TD og TDS bruker en annen føler til gasspedalstilling og har en litt annen elektronikk/styring i pumpa. Så denne operasjonen baller fort på seg.
 12. Hei har en '94 525TD E34 manuell. Lurte på om noen har prøvd å sette en motorstyreenhet fra en TDS på en TD før? Den eneste forskjellen på disse to er vell hjernen og intercooleren, såvidt jeg har hørt.. Har intercooler montert på bilen. I tilfellet; er dette bare plug & play? Legger ved et urelatert show off bilde, hehe
 13. kenneth931

  kakkling i motor. se video...

  Hei, har det gått ann å fått sjett/hørt på motorn din ein tur? har jo samma motorn sjøl. Tikke fælt! Høre nesten kun tikkinga inni biln under kjøring. Kanskje du har nå idea? Kjøre fra Trondheim te Ørland nesten kvar helg, kunna ha svengt innom jobben din eller Agdenes eller nå sånt. Du veit kæm æ e, jekk på Fosen VGS åre førri dæ - Kenneth Paulsen, kompis av Gunnar og Arne & Co
 14. kenneth931

  '94 E34 520i - M50b20 Motor selges!

  Solgt! Har nå plukket alt jeg trenger selv. Bilen er solgt til det lokale brannvesnet. Skal brukes som øvingsobjekt ettersom dette er en veldig aktuell bil å finne i ei grøft! hehe