malloq

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om malloq

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2011 BMW 525dat

Nylige profilbesøk

351 profilvisninger
 1. malloq

  Powerflex F11

  Powerflex har kommet med noen få muligheter til F11 nå, se https://www.vividracing.com/blog/announcing-new-products-specials-and-info/powerflex-polyurethane-bushing-kits-for-f10f11-5-series-and-f06f12f13-6-series/ og https://www.powerflex.co.uk/road-series/products/F10%2C+F11+5+Series-3329/1.html.
 2. malloq

  Bytte gløderele

  Ser etterhvert at det kreves at diagnoseverktøy brukes for å kjøre en preheating control service function. Noen som vet hvilke diagnoseverktøy som støtter dette?
 3. malloq

  Bytte gløderele

  Takk, dette så jo ut til å være midt i blinken. Skal bytte seinere denne uka.
 4. malloq

  Bytte gløderele

  Jeg må bytte gløderele, og lurte på om noen gjort dette før og kan si noe om hvor det ligger og hvor mye som må demonteres for å nå det. Det er en 2011 525d, altså med N57-motor.
 5. tennbrikket: Det er lov å feile, men det gjelder å innse når man er på feil spor og så gjøre korrigeringer. Dersom DAB+ hadde vært den tekniske nyvinningen som enkelt hevder, så hadde også transisjonen i samfunnet hadde gått av seg selv. Det var feks. ikke nødvendig å stenge ned ISDN for å tvinge folket over på andre løsninger.
 6. malloq

  Vredestein Ultrac Vorti på f11

  Mulig du har valgt allerede, men jeg så ikke denne posten før nå. Jeg kjører på Ultrac Vorti på min F11, og jeg er godt fornøyd. Kjører 245/40R19 foran og 275/35R19 bak. Komfortable dekk, lite sporing. Føler ikke at dekkene støyer unormalt mye heller, men sammenliknet med vinterdekk så støyer det naturligvis merkbart mer. Hvordan det er opp mot Goodyear vet jeg ikke. Det som er litt negativt er at det virker kanskje som det er litt høyere rullemotstand på Ultra Vorti sammenliknet med de jeg hadde tidligere (Dunlop run-flat-dekk).
 7. Det ble veldig bra. Hvor mye betalte du for jobben (og hvor mange ruter var det)?
 8. Jeg sto overfor samme valg for en tid tilbake, men etter å ha googlet litt rundt problemene ble jeg vel egentlig skremt bort fra modellene med N53-motoren. Mange hadde ikke hatt problemer i det hele tatt, men det var også altfor mange som hadde problemer (coiler, innsprøytning, sensorer) som ga ujevn gange og mange verkstedbesøk. Men når motoren virker som den skal så er jeg enig i at 523i er en perle. Forbruket ville jeg ikke brydd meg særlig mye om - det er en vel liten del av kostnaden ved å ha bil med mindre du kjører ekstremt mye. Det er mye annet som spiller mye større rolle, feks. verditap. Verditap er vanskelig å spå, men om det kommer regler som hindrer bruk av dieselbiler så vil jo det neppe slå heldig ut for biler med dieselmotor i alle fall.
 9. BMW X5 som uniformert politibil: http://politiforum.no/no/nyheter/2015/mai/T%C3%B8ff+p%C3%A5+utsiden+-+t%C3%B8ffere+p%C3%A5+innsiden.d25-T2tDQ5y.ips
 10. malloq

  Erfaring med dekkleader.com

  s54b32: Endte du opp med å kjøpe noe fra dekkleader? Har du erfaringer å dele?
 11. malloq

  Ønskes kjøpt: BMW 19" originalfelger

  Prøver denne igjen - kanskje mer riktig sesong nå.
 12. Tror det er under bagasjerommet, men kjenner ikke E60 så godt. Tror ikke du trenger å programmere, men jeg er litt usikker på dette. Har vært med å bytte på en 3-serie 2006-modell, og den trengte ikke programmering.
 13. Prøv en ny TCU. Etter det jeg har skjønt er det ikke uvanlig at de ryker.
 14. malloq

  Tuning av F10/F11 525d eller 530d

  Kom over denne forleden dag: http://www.finn.no/53884007 Har ikke noe erfaring med firmaet, men de lover jo høy effekt uten boks under panseret.
 15. Ønsker å kjøpe 19" BMW originalfelger/hjul som passer på BMW 5-serie F11 (2011-modell) uten spacere, navringer osv. Gjerne style 331 eller 351, og gjerne 8,5" foran og bredere bak. Om det følger med dekk så må det være minimum 5mm mønster igjen og "kvalitetsdekk" (sommer) for at jeg skal være villig til å betale ekstra for dekkene. Jeg bor i Trøndelag, men kan handle andre steder i landet også (kanskje helst østlandet).