godalive

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om godalive

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  2011 F11 525d

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. godalive

  Luftbelg F11

  Jeg handlet på Airsuspension.no. Et firma i Lyngdal, virket som de hadde god peiling. De anbefalte Arnott om jeg skulle ha bilen en stund. Og det skal jeg jo...
 2. godalive

  Luftbelg F11

  Hei. Byttet akkurat selv på min, med Arnott. Funket fint. Men jeg har jo ikke noe å sammenligne med, akkurat. De så i hvert fall bedre ut enn de jeg tok ut. Har tatt noen bilder jeg tenker å poste etter hvert. Vurderte først verksted, men deleprisene på dette (originalt?) var en god del høyere enn det jeg betalte for mine.
 3. Tar meg endelig tid til å få montert anlegg i min 2011 F11. DLS UP40 er kommet på plass i dørene, så nå står det forsterker for tur. Jeg skal ha en 4-kanaler samt en dedikert forsterker til sub. Har tenkt å kjøre alt på standardstrøm i bilen. Tenker å koble kabel til strøm rett på strammeskruen til batteripolen, videre 10-15 cm til en hovedsikring, og deretter ca 20-25 cm til en fordelingsblokk. Her henter jeg da ut til de to forsterkerne og en RF 3sixty.3. Kobler fra ÷ hver gang jeg skal koble til noe nytt. Vil dette funke, med tanke på elektronikk og spenningsovervåkning? Og sikkerhet.... ? Tar litt bilder av installasjonen og poster i egen post, tenkte jeg....
 4. godalive

  Kasser under framseter

  Hmm.. interessant. Var i utg.punktet litt tvilsom til å montere mine uten å modifisere boksen, da de overhodet ikke vil tåle særlig effekt med så stort volum. Siden de ikke skal spille dypbass tenkte jeg kanskje det var greit med 4-5 liter. Men jeg er i tenkeboksen nå. Egentlig ville jeg hatt 2 stk 6,5" i hver framdør, men da måtte jeg hatt noen til å bygge for meg. Men tror kanskje jeg først vil prøve en av de etter hvert veldig gode Plug & play løsningene. Sparer meg jo for en masse arbeid.... .Her er bilde av mine:
 5. Bmw har som kjent kasser under setene foran til "basshøyttalere". Jeg har kjøpt noen lavtbyggende 8" sub`er fra MB Quart (RLP204), + adapterringer i metall fra Ground Zero. Disse sub`ene er beregnet for små, tette kasser på 7-8 liter, men så vidt jeg vet er kassene under setet delvis ventilert. Noen som har prøvd å tette kassene, evt hørt om noe lignende? Er det kanskje et bedre alternativ å gå for noen Plug & play saker fra Gladen eller SWS, siden jeg uansett skal ha en 12" i bagasjerommet?
 6. godalive

  Ny bil, nytt anlegg

  Takker for info! Har nå bestilt nevnte (og viste) kabelsett fra Technic. Hadde en kort "passiar" med ham på "bimmerfest", og fikk bekreftet at settet passer til bilen. Fikk beskjed om å sjekke at tilkoblet forsterker/DSP takler det balanserte signalet fra HU. Nå er det bare å vente.... Jeg har planer om å modifisere høyttalerkassene under setene, slik at de kan håndtere en vanlig sub (MB Quart RLP204, lavtbyggende 8-toms). Noen som har erfaring med å gjøre kassene tette (sealed enclosure)?
 7. godalive

  Ny bil, nytt anlegg

  Hei, og takk for svar! Veldig greit med folk som har vært gjennom prosessen allerede. Et tilleggspørsmål, hvis du har tid... : Vet du om signalet som kommer fra headunit er frekvensjustert, eller foregår deling/equalizing i forsterkeren? Det er forresten både høy- og lavnivå inngang på 3sixty.3, så jeg må finne ut hva som er mest hensiktsmessig. Kikket på tråden din, btw, det var interessant! Jeg hadde også lyst på de Morel`ene, men endte opp med DLS UP4. Skal ha 8" sub`er under setene, så jeg må tette de kassene helt. Det er lavtbyggende fra MB Quart (RLP204). Og så blir det JL audio 12W6v2 i bagasjerommet.
 8. Har kjøpt meg en 2011 F11, og skal ha ordentlig lyd! Har s676a Hifi speaker system. Regner at denne forsterkeren driver alle høyttalerne? Da jeg huket av kontakten under spilling ble det i hvert fall helt stille (Men ingen feilmeldinger). Det ser ut til å være to tykke kabelpar til hver sin sub, et tykt par til strøm og jord samt 6-8 par med tynnere kabler. Jeg skal koble det til en Rockford fosgate 3sixty.3, håper det finnes et eller annet kabelsett til dette?
 9. Bilradiospesialisten i Bergen. Virker som de har bra kompetanse der...
 10. Sikkert bedre/finere med helintegrert originalutstyr, som hos reef89. Jeg kjøpte Dension hos StereoVest, men det er flere som har. Litt forskjellige utgaver, så vær sikker på at det blir riktig type. Jeg plasserte min i hanskerommet. Betalte 3400,- + koding. Som sagt skal jeg bygge videre ut, med DSP. Er ikke helt fortrolig med å bruke høyttalerutgangene fra originalanlegget, men blir det for dårlig kan jeg koble kilde direkte til DSP med linje- eller optisk signal
 11. Tillater meg å spørre ekspertene om en anbefaling Har kjøpt DSP, RF 3sixty.3, som i alle fall først skal testes på høyttalerutgangene på anlegget i bilen. Bilen (E60 3/2009), har m-ask med nav, liten skjerm og uten ekstra forsterker. Ville dere kodet om til "hifi" for å slippe å kompensere så mye i DSP`en? Skal spille WAV-filer over Dension 500S
 12. Hei. Har installert Dension 500s i min 2009 E60, gjorde det selv. Jeg har M-ASK, rimeligste type, uten forsterker, og uten CD-magasin eller opplegg for dette. Fant litt på youtube om montering, bruksanvisningen er ikke akkurat selvforklarende, for å si det mildt! Jeg fikk med en kode-"dongle" men den virket ikke. Fikk bilen kodet hos en proff til slutt. Overraskende god lyd med minnepenn, bruker WAV musikkfiler rippet fra platesamlingen. Har kjøpt en liten harddisk for å få plass til musikken min, skal kunne styre inntil 320 GB. AUX har jeg ikke prøvd, men jeg fikk til å bytte sanger på guttungens iPod.... Iflg "proffen" skal det være mulig å streame musikk på blutooth med god kvalitet, men da måtte jeg valgt en annen modell (500S BT). Jeg har større planner for anlegget etter hvert, har kjøpt en RF 3sixty.3 + noen forsterkere og høyttalere, men det får vi komme tilbake til.....
 13. godalive

  E60 seter

  Har standard, delektriske seter i min 520d, 2009 (ikke M-sport). Er det mulig å oppgradere til delelktriske sportsseter uten kabling/programmering? Så en sak som gjør meg på nippet til å bytte bil; fast bakseterygg Noen som har prøvd å lage skiluke, eller bytte baksete til "through loading"? For øvrig en fryd å få på sommerdekk, fra 225 16 vinterdekk til 245 18 og M-sport felger !!
 14. Nydelig arbeid! Har du prøvd å bygge for 1 eller 2 stk 6,5`` (mid) til framdørene på E60/61? Lar det seg i det hele tatt gjøre, tror du?