Jump to content

GlennE61

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About GlennE61

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 02/01/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tønsberg
 • Kjøretøy
  Bmw 520 DAT E61 2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har tatt calipperen fra hverandre og smurt opp det som skal med würth alu paste. Det var tørt der. Men knirkingen er det fortsatt. Kanskje litt mindre. Er det noen som kan ha en ide om noe annet det kan være?
 2. Ja det høres tørt ut. Da prøver jeg det. Takk 😊
 3. Se video. Er det noen som vet hva denne lyden kan være? Kommer når jeg trykker inn bremsen. har ikke merket noen forskjell på bremsene på bilen, kun den lyden. bilen er en BMW 520d f11 fra 2011. Gått 140.000km lyden kommer ved bremsing i lav hastighet og når bilen er skrudd av som på video i høyere hastigheter sliter jeg med å høre noe Skiver og klosser ble byttet for ca 1 år siden på forhånd takk 😊 IMG_3646.MOV
 4. Etter to uker med pendling på E18 og bitende kulde har bilen blitt veldig skitten. Rakk å spyle av litt salt i dag før nattevakt på jobb nr 2 =) Når jeg kjørte fra den andre jobben i dag kom denne feilmeldingen opp. Men etter litt god spyling i hjulbuene og på felgene var den vekk etter vask =) Det var jo flott. Fikk vel bare bort litt skit og salt da jeg ikke rakk berøringsvask og hadde ikke med noe utstyr. Litt bedre hvertfall. La merke til når jeg spylte bakluka, så samlet det seg vann inni den hvite avlange lyset på baklykta som er montert på bakluka Så det må jeg få sett på ganske snart. Pakning og eventuelt ny lykt var ikke noe særlig kostbart på koed.no Ellers funker bilen fint, men blir ikke prioritert i forhold til den lista jeg har skrevet over her riktig ennå. Flytter inn i splitter ny leilighet om 12 dager og da er det naturligvis en del som må kjøpes inn =) Og ja, bilen får garasjeplass
 5. Takk =) da skal jeg sjekke ut det. Supert!
 6. Hvilken skjult meny? Den vet jeg ikke om. Har ikke sjekka feilkodene når den ikke har funka, men nå har den funka i 2 uker =) Skal sjekke det ut når det blir varmere. Var 19,5 blå her om dagen Neida, alle legger vekt på forskjellige ting. Jeg har aldri hatt en så "smart" bil så jeg har gått mange hakk opp, så er foreløpig strålende fornøyd =) Takk! =)
 7. Så bra det settes pris på slike tråder også helt enig! Det er veldig gøy å lese om hvordan folk tar vare på bilen sin i det daglige. ja det er nok en fordel å kunne skru selv. Men har heldigvis verksted på jobben som kan gjøre mye for kun en symbolsk sum + det er noe jeg tørr å prøve på selv og for min egen del trives jeg bedre med en god litt eldre BMW istedenfor å kjøpe noe nyere kjipere (mer fornuftig) bil. Da koser jeg meg ikke når jeg kjører. Sikkert noen som kjenner seg igjen. Ja jeg følger med og har lest meg opp på masse jeg må følge med på. Jeg er veldig til å lytte å lukte og sjekke ut hvis noe ikke er helt som det skal. Liker at ting er i orden:)
 8. Takk =) Hittil er jeg strålende fornøyd og utrolig god å kjøre. Den blir brukt til pendling så det går fort 50 mil i uka i denne. Ja absolutt det er mye å lære. For min del som ikke kan så mye har jeg lest meg opp på masse jeg må se opp for og ting jeg kan prøve på selv =)
 9. Planer: Bilen skal bytte bremsevæske i April. Da skal jeg samtidig bytte viftereima som lager den klassiske lyden når det er kaldt. Dette blir gjort etter EU kontrollen som er i April i tilfelle det dukker opp noe mer. Ellers så skal jeg gjøre følgende. Sote rutene Skifte farge på chrome listene rundt vinduene (plasti dip?) matt svart (skal prøve selv) Fikse PDC da den tuller noen ganger (skal prøve selv :P) Svarte N merker på skilt Led pærer i grøft og hvite AE pærer. Nye felger etterhvert (style 172) Kanskje litt senk, men må se hvor høy den blir med nye felger. Nå har jeg 18" men blir vel 19" da disse jeg har ser litt pinglete ut.
 10. Hei! Har vært medlem her siden jeg fikk min første Bmw for noen år siden. En E46 318 Touring. Den hadde jeg kun i 1,5 år da den stod med på verksted enn den var i bruk. Hadde de 3 neste årene en Mercedes w202 96 modell som bare gikk og gikk. Har nå for ca en mnd siden kjøpt min andre Bmw. Det er en E61 520 DAT 2006 modell. Hadde kikket en stund etter bil og fant ut at jeg måtte ha M-sport eksteriør. Etter ca 2 måneder med leting fant jeg bilen jeg ville ha. Bilen var godt vedlikehold, ingen rust og km stand på 129.000. Eieren fortalte at den gikk altfor bra til å være 520 men visste ikke nøyaktig hva den var god for. Eieren før det som importerte den til Norge hadde bare brukt den som pendlerbil, men opplyste ikke om den var chippet. Jeg for min del har ikke hatt mer en 124 hester og det var i Mercedesen så jeg var fornøyd =) Da jeg kikket på bilen var det meste i orden. Panorama taket var i orden, dreneringen var fikset, kabelbrudd i bakluka var fikset og forsterket. Det var tatt service på motor og automatkasse med olje, filter osv. Han hadde byttet glødeplugger og gløderele. Samtidig hadde han montert M-sport eksteriør og dette var nylakkert. Han tok å lakkerte panseret samtidig =) Høyre hjullager foran var byttet. Dette ble gjort på senhøsten og jeg tok over bilen 11 Januar. Ellers har bilen panorama tak, skinnseter, navipro, nightvision, HUD, elektrisk bakluke og comfort access som trekker opp. Det som var minus med bilen var EU kontroll vært nært forestående. Ryddig kar som det var sa at bilen er strøken og går rett igjennom EU kontrollen. Men han forstod skepsisen å bestilte time hos BMW for sjekk, på hans regning. Som sagt så gikk sjekken fint. De gikk også over kompressor og belgene og så til at alt var i orden der. De sa at hjullageret på venstre side var litt slakk i. Dette fikset selger for meg. De tok også å så etter feilkoder og der var det ingenting. Fult service hefte fra merkeverksted var det også. Jeg kan ikke skru noe særlig. Jeg har heller ikke plass eller verktøy til å drive med det. Tanken bak tråden er vel å vise frem og ta del i forumet litt mer enn før. Har jo lest igjennom uttallige E60/61 tråder og folk skriver som regel at det er for få av dem =) Mitt inntrykk er at folk her inne sitter på mye kunnskap og er veldig flinke så jeg har lært veldig mye av å lese det dere skriver. Bilen:
×
×
 • Create New...