Jump to content

Knekten

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E70, E82, E82 1M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Knekten's Achievements

 1. Bilde fra igår, men nå står den parkert frem til neste sesong
 2. Utbedring av dyselekkasje; nye dyser (-12), plugger og coiler (for good measure). Et par dyser/plugger/coiler var også dekket med olje, så det ble skifte av toppdekselpakning som bonus! Ut med det gamle:
 3. Knekten

  Hartge Classic 2

  Hei, jeg har en 2008 E70 Hartge levert av Strandveien Auto. På denne står det 10.5" foran og 12" bak, med hhv 7mm og 15mm spacer. Jeg finner dessverre ikke noe i mine TUV-papirer om at 10.5" kan monteres bak..
 4. Flott vær og godt oppmøte på Cars & Coffee biltreff utenfor Fredriksten festning i Halden ikveld
 5. Eller kan det være feil på sensor/ledningsnett fremme som gir uriktig/lave målinger og dermed kjører pumpa for hardt?
 6. Jeg husker dessverre ikke eksakt hvilke moduler jeg fikk K-CAN line fault på denne gangen, men det var ganske mange. Sannsynlig feil på flere moduler enn det finnes bak i bilen.
 7. @E@Haugene.NU Jeg også hatt problemer med K-CAN line fault "overalt" på min E70, og synderen i mitt tilfelle var korrosjon/brudd i kabelbunten (de grønne kablene) som ligger på høyre side bak, som @Otis og @E.C. nevnte. Denne kabelbunten gnikket mot chassiet. Her er en post med litt detaljer rundt mitt tilfelle, som kanskje kan hjelpe feilsøkingen:
×
×
 • Create New...