Jump to content

Knekten

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E70, E82, E82 1M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Knekten's Achievements

 1. Utbedring av dyselekkasje; nye dyser (-12), plugger og coiler (for good measure). Et par dyser/plugger/coiler var også dekket med olje, så det ble skifte av toppdekselpakning som bonus! Ut med det gamle:
 2. Knekten

  Hartge Classic 2

  Hei, jeg har en 2008 E70 Hartge levert av Strandveien Auto. På denne står det 10.5" foran og 12" bak, med hhv 7mm og 15mm spacer. Jeg finner dessverre ikke noe i mine TUV-papirer om at 10.5" kan monteres bak..
 3. Flott vær og godt oppmøte på Cars & Coffee biltreff utenfor Fredriksten festning i Halden ikveld
 4. Eller kan det være feil på sensor/ledningsnett fremme som gir uriktig/lave målinger og dermed kjører pumpa for hardt?
 5. Jeg husker dessverre ikke eksakt hvilke moduler jeg fikk K-CAN line fault på denne gangen, men det var ganske mange. Sannsynlig feil på flere moduler enn det finnes bak i bilen.
 6. @E@Haugene.NU Jeg også hatt problemer med K-CAN line fault "overalt" på min E70, og synderen i mitt tilfelle var korrosjon/brudd i kabelbunten (de grønne kablene) som ligger på høyre side bak, som @Otis og @E.C. nevnte. Denne kabelbunten gnikket mot chassiet. Her er en post med litt detaljer rundt mitt tilfelle, som kanskje kan hjelpe feilsøkingen:
 7. Familiebilen vår, 2008 E70 med Hartge-pakke, opprinnelig kjøpt hos Strandveien Auto i Trondheim Rakk heldigvis å bestille nye emblemer for panser og bakluke før Hartge stengte dørene.
×
×
 • Create New...