Jump to content

Morten Eriksen

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Morten Eriksen

 • Rank
  Sersjant

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Det er notert. Men først må jeg få tak i originaljekken til bilen. De leverer jo ikke dem med mer. Litt dumt for en som bytter selv.
 2. Skal hive meg rundt å gjøre bilen ren innvendig. Lurer på om dere vet av noe spesielt bra midler for bevaring av skinn, hva som egner seg best for vask innvendig, bortsett fra zalo og vann da. Tar gjerne i mot tips på produkter som dere har god erfaring med.
 3. Ja har nok holdt de en stund. Har fylt opp tanken nå og skal la være å bruke spylerdysene, så skal jeg følge med om det minker.
 4. Lyktespylerne går automatisk på når jeg spyler frontruten. Det jeg har lurt på om den bruker mye hver gang. Kan ikke se noe lekkasje nedi motoren.
 5. Hei. Har en 530 xdrive 2012 mod som jeg opplever som en fantastisk bil. Nå ser jeg at den bruker mye spylervæske, en måned siden jeg fylte sist og nå er det tomt igjen. Dette er etter normal bruk. Lurer på om spylertank/slanger er en svakhet på disse modellene eller bruker den veldig mye når man først benytter den? Har sett nedi og ikke sett noen lekkasjer/væske i bunnen av bilen. Planen nå er å fylle tanken helt full, ikke bruke den og se om det minker. Gjør det det, blir det å avmontere varmeskjold i motoren, fylle på og se om det lekker. Vil jo helst ikke ha spylervæske ut over eventuelle ledninger i bilen, det kan bli dyrt i lengen.
 6. Jeg har en 530 fra 2012 selv. Fantastisk bil som jeg har bare godord om. Hører enkelte har slitt med førstegangsmodellene av f10, 2010 modellen. Den jeg har, er prikkfri. 2008modellen vet jeg ikke mye om, annet enn 520dieselen av en viss årgang har hatt problem med kjedestrammeren på reg.kjedet. Velg rekkesekser, er mitt råd. Og vær nøye når du går over bilen, uansett hvilken du går for. En 2008 mod trenger ikke være dårligere om den er godt behandlet av eier.
 7. Her var det en god del feil ute å gikk. Vil anbefale deg å styre unna, dette blir fort dyrt og et evighetsproblem.
 8. Skal ta en sjekk her, men tviler jo også på at oljen på girkassa er byttet. Slurves det med dette så er det jo bare verkstedene som tjener på det.
 9. Ok takk for info, at man kan få dette ut via nøkkelen visste jeg ikke.
 10. Skal prøve å fiske litt om oljen på girkassa er byttet. Mener den skulle byttes hver 60000 km.
 11. Jeg bruker å bytte olje og filter hvert år. Det blir ca 10000 km. Siste service ser jeg at de har byttet bremsevæske, olje og kupefilter. Resten av historikken fikk jeg ikke vite av hensyn til personvernet til forrige eier. Hørtes litt rart ut men.
 12. Flere som synes dette er litt langt intervall på service? Jeg kommer iallefall til å bytte olje hvert år.
 13. Jeg er forelsket alt. Det er et herlig drag og en nydelig gange i motoren. Forhandleren lurte meg på vinterdekkene dog..de var utslitte. Prutet bilen ned i forkant så jeg får bare godta det tenker jeg. Tok flere bilder i dag, bilen er nydelig.
 14. Takk for det. Må ha rekkesekser ellers funker det ikke for meg as.
×
×
 • Create New...