Jump to content

bendik2k

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About bendik2k

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E92 320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, har endelig fått anskaffet et eksosanlegg fra 325d e92 som jeg gjerne vil ha på 320en. Endepotten er i grunn helt ulik, men det finnes jo rikelig med plass til det. Det ene festet bak ser ut til å passe greit med 325 eksosen, mens det andre mangler. Noen som har gjort en slik konversasjon tidligere som kunne kommet med noen tips til hvordan man skal få dette til å bli best mulig? Jobber på et mekanisk versted med alt av fasiliteter til plate og rørarbeid så alt av ideer mottas med stor takk
 2. Får stå ute og sniffe litt på blomstene mens far er på arbeid
 3. Denne http://www.ebay.com/itm/URETHANE-07-08-09-BMW-E92-COUPE-FRONT-BUMPER-LIP-FLAT-UNDER-PANEL-SPLITTER-PLATE-/360977330654?hash=item540becf1de:g:mIcAAOSw~OdVbkNU&vxp=mtr Men passformen var helt rævva, så gjorde bare det beste ut av det. skal skiftes ut ved en senere anledning
 4. Heisann! Lurer på om det er noen som vet hvor jeg kan få kjøpt eksos (evt kun endepotta) med dobbel stuss til e92 320d? Er egentlig bare fordi jeg ikke liker utseendet på orginalen, så hadde vært kult om noen vet hva som passer og hvor jeg eventuelt kan få kjøpt det Gjerne brukt hvis noen har liggende.
 5. Heisann! Har akkurat kjøpt min første BMW, nærmere bestemt en e92 320D. Snuser litt på å optimalisere den til steg 2 (224hk) og lurte i den forbindelse på om det er noen som har noen tips eller råd om dette er lurt eller ikke. Har hørt at disse motorene kan få litt trøbbel etter hvert så vet ikke om det kanskje vil gjøre "vondt verre" å begynne å hente ut mer effekt enn orginalt. Eventuelt om det er noen i bergensområdet som driver med dette til en grei penge!
 6. Da var endelig drømmebilen kommet på tunet etter mange år med sikling. Min første BMW og bil forøvrig 320d chippet til ca 200hk, men har planer om å optimalisere den ytterligere. Har litt småstore planer som sikkert vil dukke opp på forumet her etter hvert også!
×
×
 • Create New...