Jump to content

DanielNilsen

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sandnessjøen
 • Interesser:
  https://bimmers.no/forums/topic/823992-bmw-e34-525i/
 • Kjøretøy
  520i 1995, 525i 1991,

Recent Profile Visitors

506 profile views

DanielNilsen's Achievements

 1. Fikk nettopp kjøp dørtrekk i skinn, kommer til å vaske dem og prøve ut Chemical Guys Leather skinn rens og CHEMICAL GUYS LEATHER CONDITIONER og håper det blir bra. Noen som har erfaring med dette produktet og kan si om det er bra eller bare å hiv? Tar alt av tips
 2. Det Stemmer. Er ganske ny til denne siden og har ikke funnet helt hvordan jeg gjør derher ;D Har stoppet litt opp prosjektet og er på leiting etter et nytt sveise apparat og div annet verktøy Har planlagt og drive mer på i ferien som kommer. Skal prøve og legge alt på en tråd så det blir letter og lese og sjå bildene.
 3. Hei. Jeg tenker i mellom 20- 30 tusen og ha det som en prosjekt og daglig bruk.
 4. Hei! Er det noen som sitter på en 530d stasjonsvogn di er interessert og selle? Er det noen som har meninger og råd/tips om bilen?
 5. Hei. Har vært en god del siden jeg har vert aktiv her inne og har gjort noe vidre på bilen. Har bynt i ny jobb og måtte stopp opp prosjektet en stund, men er ivrig og starte på igjen. Planen er å kjøp et nytt sveise apparat så jeg slipper og låne mer og kjøp mer verktøy som er relevant til arbeidet og få opp motivasjon til å drive lengre og finne bedre måter og utvikle dette jobben og få en " finish" jeg er trygg på. Har også handlet litt ting til bilen. Originale hella black og felger som skal pusses opp. Jeg er ikke proff sveiser men jeg prøver og håper det blir bra til slutt. Skal prøve og ta mye mer bilder og bedre bilder. Skal også forsett arbeidet og håper på mye mer innlegg ifra meg her'! Solgte nettopp min 520i e34 og er på utskilt etter en e39 530d, om noen sitter på en og di vil selge, gjerne send meg en melding, Del1 på denne linken om noen var interessert.
 6. Hei. Har blitt mer fremgang ja, har ikke skrevet noe mye mer enn sist, har blitt stopp også på prosjektet siden bynt i ny jobb. Håper å legge mer ut før sommeren.
 7. Kan va det ja skal sjekke det i morgen
 8. Har sjekket gnist og der er det.
 9. Hei, Har en 1994 520i som ikke vell start lengre. Før noen dager siden demontere jeg speedometre for å legge nye pære. Monterte det på og kjørte ein stund. Skudd av bilen og gikk inn på butikken og da ville den ikke starte. Hadde litt lite servo olje men ikke minimalt. Har nettopp byttet Veiv føleren men ingen lykke. Bilen får luft og bensin, Prøvde før 10 min siden og starte den og da hørte den ut som den skulle starte men det skjedd ikke noe mer. Noen som har hatt dette probleme før? Kan servo pumpe va knas eller noe rele?
 10. Part 2. BMW E34 525 non- vanos Var en del rust i bilen og begynte og kappe og pusse ned rusten. Sveise inn biter som går ant og ordne. Plan er og ta alt av rust med en gang så jeg driver på med en side omgangen, med mindre jeg og kompisen min jobber ilag. Er ikke proff sveiser som man kan se. Har en venn som hjelper også, og har peiling på dette. Mange av stedene er behandlet med Chelade som er "Rust Konverter" og er veldig fornøyd med den. Driver nå med og tilpasse kanalen og behandle rust som godt som mulig om man finner mer. Kjøpe karosseri deler fra Koed før en grei pris. Kommer til og legge ved flere bilder etterhvert
 11. Hei. Har en bmw e34 520i 1995 med abs problem. Bilen ble dignosert på verkste og fikk feil " Ventilrele abs" prøvd å søk litt på nette og finn kor rele ligger nøyakti og kor man kan kjøp ny. Blinker i abs lampen i lav fart. Noen som har råd og gi meg? Takk😀
 12. Hei. Har en bmw e34 520i 1995 med abs problem. Bilen ble dignosert på verkste og fikk feil " Ventilrele abs" prøvd å søk litt på nette og finn kor rele ligger nøyakti og kor man kan kjøp ny. Blinker i abs lampen i lav fart. Noen som har råd og gi meg? Takk😀
 13. Takk Skal forsette og legge ut. Bi mye arbeid pågang. Skal ta alt av rust med en gang
 14. Henta meg en BMW E34 525 non vanos med en del rust på. Plan er og få den ut på veien igjen og godkjent Kanalene må sveises og det ble kjøpt blekk deler ifra Koed til den. Start med puss ned og få bort rusten. Deretter legger jeg på Chelade som er rust konverter ( Anbefales) Så blir det nye kanaler og rep sveis på ande steder også Er den del overflate rust men det er overkommelig.
×
×
 • Create New...