Gå til innhold

Forskjell på lysbryter


120diesel
 Share

Anbefalte innlegg

Det der er adaptive kjørelys

Betyr at lysa svinger når du svinger på rattet.

Feil.

Har du bryteren helt til venstre så velger bilen om du skal kjøre med park eller nærlys automatisk. Sensorer som reagerer om det er lyst eller mørkt ute. Har du bryteren helt til høyre så kjører du konstant med nærlys, uansett om det er mørkt/lyst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

The Adaptive Headlights cast their beam in the direction of the curve and ensure better visibility and more safety during night drives on winding roads.

Sensors measure speed, steering angle and yaw (degree of rotation around the vertical axis). Based on this information, small electric motors turn the headlights left or right so the beam falls on the road ahead, guiding you into the bend.

Ifølge BMW selv betyr adaptive lys at de følger rattets bevegelser. Jeg har også A likt som på bilde, men jeg har ikke lys som svinger. Det den derimot gjør er å skru av/på lyset slik Evenol sier.

Alle nyere BMW-er (ihvertfall de med xenon) har denne A-en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den fungerer som awt og evenol henviser til, men dersom bilen er utstyrt med 524 Adaptive headlights så svinger altså lysene i tillegg når xenonlysene er påslått i tillegg. Står derimot bryteren i hakk nummer to så fungerer ikke de adaptive lysene. Helt til venstre i A så slår bilen lysene av og på i forhold til tuneller, dagslys osv. A'en står for automatiske kjørelys.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...