Jump to content

bmw e60 ccc 05mod vil ikke starte opp


bimmers89
 Share

Recommended Posts

hei

 

jeg har fått problemer med ccc vil ikke starte opp, skjedde plutselig, bmw logo kommer opp enten så henger den igjen eller så starter den på nytt hele tiden! kan det være noe tull med mpm module eller er det noe dyrt rep ? har tatt diagnose men finner ingen feil med ccc. evt hvor sitter denne enheten ? trenger raskt hjeljp da bilen skal på sommertur snart!

Link to comment
Share on other sites

okey takk for hjelpen sålangt. kan jeg bare bytte cd spillern fra en bil som skal hugges ? og må vel da kodes på nytt?

jeg har tilgang til inpa men er det stress  å kode denne opp evt?

Link to comment
Share on other sites

Kan fint kjøpe brukt ja, men før eller siden vil den også ryke. Har lest rundtom at det finnes enkelte som reparer disse, men lønner seg som oftest likevel og bare kjøpe en ny en. Og ja enheten må kodes.

Men ja, en kan oppgradere som nevnt over.

Fra det jeg har lest så skal det være en chip og/ eller en kondensator som ryker.

Edited by Reef89
Link to comment
Share on other sites

hvis det er disse  kondensatoren så er det vel enkelt å lodde Nye på plass ? men om kretskortet er brent er det vel lite håp. bilde hentet fra nett. skal prøve å demontere enheten iløpet av uka for å se.ser folk selger kondensatorer på ebay for billig sum.

bilde.png

Edited by bimmers89
Link to comment
Share on other sites

Det mest vanlige er at loddingene går på en av de store chippene. Vanskelig å lodde for amatører. Det er et firma i England som overhaler disse for rundt 400 Pund. Pluss frakt og moms og alt det derre der. Jeg kjøpte en brukt på eBay til to lapper i stedet.

Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, bimmers89 skrev:

hvis det er denne kondensatoren så er det vel enkelt å lode Nye på plass ? men om kretskortet er brendt er det vel lite håp. bidle hentet fra net. skal prøve å demontere enheten iløpet av uka for å se.ser folk selger kondensatorer på ebay for billig sum.

bilde.png

Hjalp ikke å skifte kondenstorene i min.. Er nok bare dårlig lodding som de andre her sier..

Link to comment
Share on other sites

da er hele ccc demontert for grundig sjekk,finner rett og slett ingen feil. noen som har mere ide? kondensatorene tørker etter en stund,så bytter disse ut med nye for sikkerhets skyld.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...