Jump to content

Bagasjerom E39 Vs E60 (Sedan)


Haug530D
 Share

Recommended Posts

Er veldig usikker på om jeg skal kjøpe ny bil eller ikke da E39'n bare går og går og går, noe som er bra til å være 96 modell som skulle vel hatt alle slags barnesykdommer, men jeg lurer litt på å kjøpe ny bil og da blir vel det mest naturlige for min del å hoppe opp på E60, kunne jo tenkt meg F10 men da blir nok budsjettet sprengt da jeg er skeptisk til motoren i 520D (Tenker da på registeret)

Men tilbake til saken, er det noen som har hatt både E39 og E60 og kan si meg noe om bagasjerom størrelse? vi er en familie på 4 og det er sjelden vi drar på langtur, det kan være at vi reiser til Danmark en gang hvert 2 eller 3 år, ellers blir det for det meste Syden.

Jeg kunne jo selvfølgelig ha kjøpt Touring utgaven, men jeg er mer en Sedan mann og har alltid likt sedan best.

Link to comment
Share on other sites

Bagasjerommet i e60 er noe større, men du merker det mest i kupeen at e60 er større enn e39. Jeg ville absolutt funnet en lci med 3 liter diesel med minimum komfortseter, stor navi, regnsensor, hifi og lyspakke. Slike er det mulig å få på 220-270.000 klassen nå. 

Jeg ville kjørt den du har til den skal skrotes :P gikk fra e60 til e39 og har ikke angret. E60 er mer plass, men e39 mer involverende å kjøre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...