Jump to content

CrZyWiz

Members
 • Posts

  4376
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CrZyWiz

 1. I4 M50 ligger stortsett under det fabrikken oppgir, rett skal være rett.
 2. Da må man spørre seg, hvordan var stereo stilt inn i Teslaen og BMWen. Det er store rom for subjektiv preferanse her.
 3. Nei, den benytter motor så langt det lar seg gjøre i begge tilfellene(også ved bruk av pedal). Før den supplerer med mekaniske bremser/bremseskiver.
 4. Tvert imot, spørsmålet mitt handlet om I4 eksplisitt. Men forstår hvorfor du ikke ønsker å svare.
 5. Hva mener du en i4 M50 har i form av "vesentlig mer avansert teknologi som trengs for at bilen skal fungere optimalt"?
 6. CrZyWiz

  F15 kjøpstips

  Teknisk sett er det ingen grunn. 30D er ikke rimelig i drift den heller, så vil tro du kan kjøre endel før innkjøpsprisen på bilene er utlignet.
 7. Greit skalkeskjul for ikke å handle seg ny bil da Er det noen som har mottatt sin bil, eventuelt sett demobil på vinterhjul. Og kan vise noen bilder av hva forhandlerne foreslår\leverer av 18" vinterhjul? De alternativene som er i konfiguratoren tror jeg ikke mange velger.
 8. Manglende svar skal altså tolkes til at dette var noe du fant på selv?
 9. Mente selvfølgelig at 3.9 sek er oppgitt med kun 18» hjul.
 10. Og hvilken kilde har du på det?
 11. Hvor har du 4 sek fra? i4 M50 er oppgitt 0-100km/t til 3.9sek, ikke 1 foot rollout.
 12. Greit å feie for egen dør, før andres. «Batteridrill er ikke like macho som motorsag» Da må dårlig skjulte sleivspark «andre veien» opphøre, døren går begge veier. For øvrig sier det seg selv at man i Norge har mer nytte av momentant respons, og brutal akselerasjon i det daglige(ikke bare 0-100), framfor toppfart over 225km/t.
 13. Kan til dels forstå argumentet for at man mister noe av «kjørefølelsen» med disse nye el-bilene. Men da i forhold til de «analoge» bilene, med turtallsvillig bensinmotor koblet til en manuell girkasse. Der hver enkelt prosess i kjøreopplevelsen koordineres av sjåføren. Til en melodi man opplever sjeldnere og sjeldnere nå pga. miljøkrav Når det samme argumentet kommer fra de som ratter ett stort slagskip, med en standard dieselmotor(ofte med motorlyd fra anlegget) koblet til en automatkasse. Så blir det bare komisk, og så åpenbart ett dårlig forsøk på å rettferdiggjøre sine egne valg eller situasjon. Like lite involverende som en el-bil(ratt og 2 pedaler å operere). Men med en latterlig dårlig respons og akselerasjon i forhold. Den momentante og brutale kraftleveransen, nå satt i en ordentlig bil med skikkelige kjøregenskaper blir rett og slett en annen verden. For øvrig lovnad om levering senest juli 22.
 14. Tror man skal lete lenge, om ikke for evig visst alt det der må være på plass før ett kjøp. Alternativt visst ikke alt listet over er utbedret, så må prisen stå i stil til det. Null problem å kjøpe en bil der noe av det ikke har vært feil med, så lenge prisen på bilen lar deg beholde ett budsjett for det som kan dukke opp.
 15. For ikke å snakke om servicekostnadene....
 16. Ja, er ikke IX det mtp. Teknologi?
 17. Finnes jo enda de som mener at «ett flaggskip» skal være utstyrt med båtinteriør, altså dette er høyst subjektivt. BMW har vell aldri påstått at verken IX, X5 eller 5 serien for den saks skyld er noe flaggskip. Uten at det er noe galt i det for den saks skyld. Men sånn generelt er jo den moderne trenden at ting skal være minimalistisk/spartansk som noen kaller det.
 18. Tja, sett i sammenheng med hva E30 M3 annonseres for. Så er det vell ikke sp galt 😊
 19. Gjelder samme med Tesla nå.
 20. Jøss, det visste jeg ikke. Var ganske enkelt, bare å konfigurere og bestille tidlig, mens drømmerne satt på forum å fortalte hva som var riktig eller galt. Da blir min 22mod som er topputstyrt bra unik da! 😎 Newsflash: Det er mange flere grunner enn pris til å handle en elektrisk bil.
 21. Kan jo sitere en fra noen dager siden:
 22. Alt dette visste selgeren når jeg bestilte min i sommer. At prisen vi fikk da var en lanseringspris, der første prisjustering kom 01.09. Så til tross for at janteloven står sterkt hos noen, så er det ganske så vanlig med lanseringskampanjer på nye modeller.
×
×
 • Create New...