Jump to content

KnightJoker

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About KnightJoker

 • Birthday 08/27/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  BMW
 • Kjøretøy
  Bmw X5 40D, Bmw 850ia

KnightJoker's Achievements

 1. Har du noen gode tips til hva jeg skal gjøre her? 😁
 2. Jeg har en BMW type X5 40d n57 d30b fra 2010 hvor jeg skal fjerne egr ventilen og kjøleren. Problemet her er at det ser ut til at jeg har en ekstra kjøler mot innsuget. Tror dette er en transmission cooler etter å ha googla litt. Jeg kjøpte n57 blendekit fra gs, men det er ikke noe med her som kan blende de ekstra røra som er ut fra kjøleren. Noen som har gjort dette før på denne type bil og vet hva jeg eventuelt trenger for å få dette bra? Legger ved bilde av den ekstra kjøleren.
 3. Etter mye testing dukka syndebukken opp. Kabelen frem til turbo aktuatoren gnissa mot jord og lagde faenskap.
 4. Har til nå funnet ut at det er Lamdasonde, Turbo aktuator og glødeplugger som er på samme kretsen. Muligens ett rele også til glødeplugger. Kobblet ut turboen og sikkringen røyk fortsatt. Prøve lamdasonda neste. Kan være dårlig kabel også.
 5. Hei! Har en Bmw X3 3.0D fra 2004 som plutselig stopper under kjøring. Den ene motorsikkringen (F01) på 20A ryker også når bilen stopper. Har vært på verksted for å feilsøke bilen. De fant ut at det var jordfeil på kabelen som gikk ut til glødepluggene, og koblet den ut. Trolig feil på en av pluggene. Tok med bilen hjem for å gjøre jobben selv. Har nå byttet samtlige glødeplugger, og bilen startet og gikk som den skulle. Men har en motorlampe som lyser fortsatt. Kjørte i ca 2 dager før den begynte å jukse, og til slutt stoppet igjenn. Gjorde da samme prosedyre og koblet vekk kabelen til glødepluggene, og satte in ny sikkering. Bilen starter og går. Noen som vet om det er flere ting som går på samme kretsen som glødepluggene? Eventuelt sensor av noe slag?
 6. Var ikke noe vann under mattene, men skal ta en kompresjonstest nå snart. Takk for tipsa.
 7. 535 motoren er utvilsomt best.... har kjørt begge deler og det er ingen tvil.
 8. Har hat problemer med at bilen går tom for vann. Men vet ikke helt hva som skjer med det. Den går ikke inn i motoren, og det virker ikke som om den går ut i eksosen heller. Det har ikke vært noen lekasjer på slanger eller noe som jeg har sett enda. Men den blir likevell brått tom for vann. Noen som har vært borti noe lignende problemer, og vet hva som må gjøres?
 9. Skal kjøpe meg Konfilter til BMW 535i E34 1991. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt et bra ett?
×
×
 • Create New...