Jump to content

oysteinw

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

About oysteinw

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hjalp dessverre ikke 🤷🏼‍♂️ Duken er fjernet, men fremdeles feil bil 😆
 2. Takk for tips, skal teste ut denne. Ser nå også at bmw.no har lagt ut info om appen på sine nettsider. Skal være kompatibel for alle kjøretøy nyere enn 2014.
 3. Noen som har en idé om hvorfor ikke vår 2018 i3 vises i appen? Alle andre funksjoner og info funker som det skal, men av en eller annen grunn er bilen anonymisert. Er riktignok en helt uvesentlig detalj som ikke har noen praktisk betydning, men likevel... 🤔
 4. Felgene må være hele og pene, uten kast. Kan kjøpe med eller uten dekk. Send PM.
 5. Håper du finner ut av det, utrolig plagsomt. Lykke til!
 6. Nei, dessverre. Konkluderte vel til slutt med at hovedenheten måtte skiftes ut, men bilen ble solgt før jeg rakk å gjøre noe med dette (kjøper ble gjort oppmerksom på feilen).
 7. Hvordan ble enden på visa? Har "bare" 6FL, 6NF, 6VA og 6VC på min F11 og snuser litt på det samme. Mener å ha lest et sted at dette kan programmeres hos BMW også dersom bilen er nyere enn en viss dato?
 8. I mitt tilfelle har dette pågått i flere måneder, kan det fremdeles skyldes dårlig spenning på batteri? Har ikke hatt problemer med andre elektroniske komponenter i bilen mens den har vært i min eie (litt over to år). Skal ha bilen på service neste uke, kanskje be de ta en batteritest samtidig...?
 9. Sjekker uansett forsterkeren først, og kobler deretter ut batteriet for å se om dette påvirker problematikken. Venter nok i det lengste før jeg betaler 3500 for en software update som overskriver ESS software som kostet meg 5-6000.
 10. Ok, takk for tips! Blir hele enheten resatt dersom jeg tar sikring ut/inn? Vil en software update påvirke motorstyring? Bilen har nemlig vært en tur hos ESS for et par år siden.
 11. Hei, Har en 2009 BMW 320D Touring M-Sport med fabrikkmontert HiFi-opsjon. Dette låter vanligvis meget bra (ihvertfall etter mine ører å dømme), men i det siste har det oppstått et litt pussig problem. Lyden har det nemlig med å forsvinne fra enkelte kanaler (høyre/venstre/foran/bak, diskant/melltomtone/bass), og det virker helt tilfeldig hvilken kanal som forsvinner. Noen ganger forsvinner kanskje all lyd fra de fremre høyttalerne på venstre side, mens andre ganger kan det være omvendt - altså høyre side foran som forsvinner. Opplever også at kanskje bare diskant blir borte, eller mellomto
 12. Hei, Har en 2009 BMW 320D Touring M-Sport med fabrikkmontert HiFi-opsjon. Dette låter vanligvis meget bra (ihvertfall etter mine ører å dømme), men i det siste har det oppstått et litt pussig problem. Lyden har det nemlig med å forsvinne fra enkelte kanaler (høyre/venstre/foran/bak, diskant/melltomtone/bass), og det virker helt tilfeldig hvilken kanal som forsvinner. Noen ganger forsvinner kanskje all lyd fra de fremre høyttalerne på venstre side, mens andre ganger kan det være omvendt - altså høyre side foran som forsvinner. Opplever også at kanskje bare diskant blir borte, eller mellomto
×
×
 • Create New...