Daniel80

Medlem
 • Innholdsteller

  676
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Daniel80

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 03/17/1980

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  520d F11 og Mondeo Mk3

Nylige profilbesøk

1425 profilvisninger
 1. Daniel80

  BMW G31 ryggekamera og skitt

  Bruk RainX på linsen så slipper du at linsen blir uklar. Behandlingen må gjentas jevnlig, men alternativet er jo å tørke av skit mye mye oftere istede.
 2. Daniel80

  Feil med luftfjærer bak (F11)

  Høres ut som du har snakket med en elendig kundebehandler som ikke forstår hva det er snakk om. Jeg hadde ikke gitt meg og evt klaget det inn til forsikringsklagenemda om de ikke snur. Det er jo definert som bilen fjæring, så selv om det ikke er spesifisert at det også gjelder luftfjæring så skal det være dekket innunder bilens fjæring. Er ikke første gangen at forsikringselskap prøver å nekte erstatning man har krav på..
 3. Daniel80

  E30 M3 "CSL" 2.66L N/A S14

  VIN var vel original M3, men tror den var skjøtet?
 4. Daniel80

  E30 M3 "CSL" 2.66L N/A S14

  Ble jo nettopp solgt en E30 M3 godkjent med turbo for 400k
 5. Daniel80

  Feil med luftfjærer bak (F11)

  Stort sett venstre belg som ryker. Og da blir jo all vekten liggende på høyre siden slik at den og blir lavere. Om du kjører med gåen belg slik at kompressoren kjører konstant vil kompressoren ryke til slutt. Det beste er å l bilen stå til belgen er skiftet. Det tar bare noen minutter bytte belg.
 6. Daniel80

  Bremsene bet bedre før bytte. BMW 3 serie.

  Men ordnet de årsaken til kastet? Som regel blir det kast i bremsene fordi hovedforingene slipper.. Fikses ikke det vil du få kast i de nye bremsene også.. Nye bremser er ofte dårligere enn de gamle i starten, fordi det tar litt tid før bremseklossene sliter rett spor i skivene så de passer sammen. Fram til det skjer er det bare "topppunktene" av klossen som streker mot skiven når du bremser. Det vil bli bedre etterhvert.
 7. Daniel80

  Barnestol i ny bil, beskyttelse?

  https://www.barnashus.no/besafe-tablet-og-seat-cover.html Anbefaler denne på det sterkeste
 8. Daniel80

  Kode bort SMG

  Holder på å bygge om girkassen fra SMG til Manuel (E46 M3). Har tenkt å bestille ny programvare til motorstyringen så den ikke leter etter girkassen og sjekker om den står i fri før oppstart osv, men dette koster jo noen tusen. Derfor lurte jeg på om dette kanskje er noe jeg kan fjerne/endre selv i Ista P eller noe? Noen som vet eller har gjort dette før?
 9. Daniel80

  Min E46 M3

  Har gått over alt og ikke funnet tilløp til sprekker andre steder. Står heller ingenting om overgangen mellom gulv og hjulbrønn i utbedringsbeskrivelsen jeg har fått (på 14 sider), så har ikke tenkt at det var nødvendig. Skal ha bilen opp igjen på bukken til helgen for å sveise nytt hode på en knekt bolt til avstiver staget så jeg får den ut, så skal sjekke litt ekstra da, og finne ut om det er behov for å sveise mere Takk for tips 👍 Ellers ser jeg jo at du allerede har gjort nesten identiske oppgraderinger som jeg ser for meg å gjøre. Men jeg tenkte å gå for 550kit istedefor 575kit. 550kittet er vel "gammelt" og velprøvd, mens 575kittet er forholdsvis nytt med få erfaringer? Virker som om du har vært fornøyd da 👍😀 Var det stor forskjell å gå fra CSL bremsene til Stoptec?
 10. Daniel80

  Min E46 M3

  Ah.. Hatt litt mye å gjøre i det siste, men fikk endelig satt sammen bakstillingen og satt bilen ned på hjulene igjen. Har trillet den inn på gulvet i nabo lokalet for å ikke blokkere løftebukken lenger, så nå venter jeg bare på å få tilbake girkassen fra han som bygger den om Alltid kjekt når det går litt frammover 👍 Subframe Issue Fixed - Check! ✅
 11. Daniel80

  F11 Comfort access problemer 520 2012

  CA dørhåndtakene må skiftes like ofte som sokker 😅
 12. Daniel80

  Marked for Manuell F80/F82

  På E46 M3 kan du jo bygge om SMG kassen til manuel (samme kassen). Er det ikke mulig å gjøre noe tilsvarende på nye DCT kasser? (Funker kanskje dårlig med dobbelklutch? )
 13. Daniel80

  Min E46 M3

  Det går helt fint 😁 Kjører jo lydløs Tesla til hverdags, så litt av poenget med M3`en var jo å få litt grom-lyd 👍 Bra at arbeidet blir "godkjent" av andre også... Lurer jo alltid på om det burde vært gjort bedre/annerledes/mere 🤷‍♂️ 😊
 14. Daniel80

  Min E46 M3

  Godt nyttår 😀🎉 Eventyret fortsetter, og vi måtte ta ned bensintanken for å få sveist skikkelig. Ble litt for spennende å sveise med bensintanken montert 😂 Sveisingen har vist seg å være en mye større jobb en vi trodde, og total sveisetid har blitt ca 10 timer. I tillegg kommer all sliping, skruing, tildekking, rydding osv. Når det i tillegg har vært familieselskap, vanlig jobb og andre oppgaver i tillegg er det ikke rart at ting har tatt litt tid. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt bedre tid på denne jobben, men siden jeg i utgangspunktet bare skulle låne verkstedet og løftebukken en dag for å ta ned girkassen, så har det vært litt press på å få satt sammen bilen igjen så den kunne trilles ut. Samtidig har det vært viktig å gjøre ting skikkelig når vi først holder på , for dette er ikke en jobb jeg har lyst til gjøre igjen med det første. Men nå når det nærmer seg sluttet er jeg veldig fornøyd med det vi har fått til ☺️ Hadde jeg hatt bedre tid ville jeg sikkert slipt ned hele bilen under og tatt absolutt alt , men det hadde jo blitt en veldig mye større jobb, og er strengt tatt ikke nødvendig nå, så jeg har bare gjort de tingene jeg følte "MÅTTE" gjøres. Sveisingen er blitt veldig bra, og det er blitt slipt, grunnet, lakkert og beskyttet med understellbehandling før bakstillingen ble montert opp igjen 👍 Det var mest fokus på jobbingen på slutten, så fikk ikke tatt noen bilder når alt var ferdig, men men. Før subframen skulle monteres ville jeg bytte hovedforinger. Fikk ikke til å slå/presse de ut, og brenneren var tom for gass, så måtte varme med Creme Brúle brenneren til Biltema 😅 Kanskje ikke helt etterboken, men det fungerte fint, og etterpå ble det slipt , grunnet og lakkert. Når lakken var herdet ble det montert Strongflex polyforinger. Vi tok derretter opp igjen bensintank og monterte bakstllingen. Det gjenstår å montere sammen resten av bakstilling, bremser, skifte håndbrems vaiere, osv, og derretter trilles bilen opp på tilhenger og fraktes for å understellsbehandle med lanolin/saueolje. I mellomtiden var jo planen at girkassen skulle bli ombygget og klar til montering snarest, men han som skulle bygge den om er reist utenlands på en jobb, så det blir noen uker uten at det skjer noe mere nå. Jeg tenker å montere pedal sett og spake osv i mellomtiden, men jeg har jo god tid på det, og trenger ikke løftebukk da, så det kommer ny oppdatering når kassen er ombygget
 15. Daniel80

  mr.Wreckless' E46 M3

  Eksos sensorer: Opp her på pasasjersiden, og i kanal over motoren bort til rele/styreenhet boksen på førersiden