Daniel80

Members
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

About Daniel80

 • Rank
  Superstjerne
 • Birthday 03/17/1980

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  E46 M3, F20 116D ogSu TMX

Recent Profile Visitors

1782 profile views
 1. Daniel80

  Anbefalinger jekk

  https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/garasje/lofteinnretning/jekker/garasjejekk-002087/ Jeg har hatt denne i 2 år nå, og den fungerer bra til de hjulskiftene som trengs vår og høst. Men låsemekanismen på slike typer billige jekker er svake, så om den ikke lukkes ordentlig vil den sige ned igjen. Her må du derfor se litt på hva du egentlig har behov for iforhold til hvor mye penger du vil legge i det. Ved større jobber enn periodisk hjulskift bruker jeg løftebukk.
 2. Daniel80

  N45 Raslelyd på motoren.

  Kjede strekker seg , så om du hører raslelyd lyd kan det være lurt å skifte dette før du får motorhavari. Det trenger ikke være så veldig dyrt om du finner noen som har gjort det før og har tilgang på register verktøy. Selve jobben er forholdsvis enkel på denne motoren , og jeg fikk skiftet det på min for 10000,- + mva (prisen på kjede, glideskinner, strammer, ett nytt tannhjul, olje, og 1 times jobb).
 3. Daniel80

  Den store finn.no tråden.

  Mangler M-sport utvendig og innvendig trekker mye ned ja. Lyst taktrekk trekker ned. Og siden de ikke har opplyst skiltnummer er det ikke mulig å få utstyrslisten, så da er den lite interressang. Blir vannskelig å selge nestegang også. Tipper den mangler webasto, adaptive lys, ryggekamera, stor stereo, dab, osv også. Rett og slett en dårlig annonse på en muligens litt kjip bil med bra motor. (ps: om du ikke bryr deg om de tingene ville jeg gitt de ett skambud) 😊
 4. Daniel80

  Stol/ Ratt / Bremser F20

  Jeg har 116D med 200hk/440nm i min 116D etter omprogrammering.. Fungerer helt supert, men jeg har N47 motoren , mens du har vel B37?
 5. Daniel80

  Vinterdekktest 2019

  Jeg har kjøpt Gripmax status pro winter piggfrie dekk fra GS bildeler, men finner ikke noen tester av disse dekkene.. Er det andre som har prøvd de? Jeg innbiller meg at de ihvertfall er litt bedre enn Tri-ace dekkene. Utvalget er ikke så stort i rimelige 22" dekk.
 6. Daniel80

  Webasto varmer dårlig!! F11 2014 orignal webasto...

  Kan jo være en termostat eller noe som er gåen? Høres jo sånn ut.
 7. Daniel80

  Daniels Estoril E46 M3

  GS bakpotte, GS midtseksjon, og 200cellers stål katalysatorer fra UK Performance. Jeg er veldig fornøyd med lyden, men har ikke hørt den utenifra ved kjøring. Tror det er bra lyd utvendig også da. Ihvertfall om jeg skal vurdere utifra antall tommelopp fra folk jeg passerer 😂
 8. Daniel80

  Daniels Estoril E46 M3

  Er så lite aktivitet her om dagen så jeg får legge ut litt teasere innimellom 😅 IMG_2340.MOV
 9. Daniel80

  Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  Er det F31 eller F20`en du har webasto i? Sjekk sikringer først. Ellers vet jeg at ihvertfall E70 X5 har endel problem med at spjeld mekanismen ruster innvendig så det ikke kommer varme inn i bilen, men da er symptomet det samme uavhengi av webastoen eller varme fra motoren.
 10. Daniel80

  Den store finn.no tråden.

  O M G 😂 Tilnærmet strøken ja.. Minner meg om da en kompis av meg tok fly og ferge for å hente en Opel Manta B som skulle være helt strøken. Han hadde ringt flere ganger og spurt og gravd og fått noen bilder på mobilen (i gamle dager med dårlig oppløste MMS meldinger). Alt skulle være 100% på stell og rustfritt. Etter 5,5 timers reise kom han fram til bilen , som var rullemalt svart matt 🙈 Han spurte selgeren hva i helv* det gikk i siden han hadde opplyst at bilen var strøken, og fikk til svar at "den var jo strøken til å være en Opel Manta" 💩 Enkelte mangler totalt innsikt..
 11. Alltid vanskelig å vite hva man skal gjøre i slike situasjoner, men ett forslag kan jo være å gå til en forhandler å be om inbytte pris slik bilen er nå uten garanti. da får du antagelig ett lavt beløp. Dette beløpet kan du så ta med til de du kjøpte bilen hos og si at dette er det forhandleren mener bilen er verdt, og du vil ha igjen mellomlegget mellom det du gav, og det bilen er verdt. Litt gråsone kanskje fordi en innbyttepris selvsagt er lavere enn reel salgspris på det åpne markedet, men det gir deg ihvertfall ett beløp å jobbe utifra.. Eventuelt kan du spørre den uavhengige forhandleren hva de ville solgt bilen for , så gir jo det deg en pekepinn også
 12. Du har vel en dvd spiller med navigasjons dvd i regner jeg med. Ny cd/dvd kan du få kjøpt hos BMW, Gs Bildeler, Ebay, eller laste ned å brenne selv Såvidt jeg vet har de litt nyere e90`ene med CIC en usb kontakt i hanskerommet, hvor du kan plugge i en usb minnepenn med kart på og oppdatere på den måten .
 13. Daniel80

  Den store finn.no tråden.

  Because racecar? 🤔🤷‍♂️😂
 14. Daniel80

  Skjevslitte bakdekk.. spissing?

  Ser ikke noe umiddelbart gale, men her er verdiene fra hjulstillingen på E46 M3’en min forrige uke. Kan jo sammenligne litt. Jeg ba om ett litt sportsligere gate oppsett enn originalverdiene gir, så er muligens derfor noen verdier ikke er innenfor spec.
 15. hehe, ja da holder det nok ikke å lodde