yeppbiz

Medlem
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om yeppbiz

 • Rang
  Løytnant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. yeppbiz

  HHO Hydrogen E39 520i 2001 model

  Da er det nye og "revolusjonerende" knall gass systemet reservert! Vet ikke når de har det klart, men det skal bli spennende å prøve:-) Intro pris, så det koster ikke mer enn kveld på byen! Suksess eller fiaskoen skal jeg være ærlig på!
 2. yeppbiz

  HHO Hydrogen E39 520i 2001 model

  Hehe:-) Takk for at alle de gode oppmuntringene! På tross av alle fysiske lover, falitt erklært skolevesen, siste idiot, konspirasjonsteorier, Nobel's priser, bekymring for penger og relgion. Skal dette testes ut! Gir det 30% sjanse!
 3. yeppbiz

  HHO Hydrogen E39 520i 2001 model

  Haha. Youtube videoer...! Samme skvaldret i videoen som her på denne tråden! Ingen fysisk testing..
 4. yeppbiz

  HHO Hydrogen E39 520i 2001 model

  Mitt opprinnelig innlegg var skrevet slik at jeg ville unngå alle sofa-ekspertene! Jeg visste det ville komme derimot! Skolen er designet for å holde deg i boksen! Det betyr ikke at HHO vil virke! Time will tell:-)
 5. yeppbiz

  HHO Hydrogen E39 520i 2001 model

  A: Det er det som skal undersøkes! B: Nå er det snakk om en mindre forbedring i forbruk da! Uansett det er ingen tvil om at hydrogen er svært brennbart og blir spennende å se effekten av dette! Vil komme med rapport når den tid kommer:-)
 6. yeppbiz

  HHO Hydrogen E39 520i 2001 model

  Prinsippet er vel å skape energi og erstatte den andre form for energi. Energi mengden er den samme. Det skal prøves uansett og cash is not a issue!
 7. Da min E39 begynner å nærme seg pensjonist alder, ønsker jeg prøve ut Hydrogen-gass produserende enhet. Har studert teorien og alle negative og positive synspunkter rundt emnet. Det som er klart er at du må ha enhet som produserer rikelig med gass, samt en kontroller som regulerer de forskjellige sensorene. Det er noen i Irland som snart skal lansere en spennende enhet der du visstnok skal slippe kontroller... Usikker på teknologien her! Ønsker synspunkter fra folk som har gitt dette eksperimentet et realt forsøk! Kan godt brenne noen lapper på dette og det spiller ingen rolle. Mest interessert i om prinsippet KAN fungere!
 8. yeppbiz

  e39 bensin - Oljetype...igjen

  Gjelder det samme for www.12bildeler.no ? Samme pris på olje der + at de bildeler også.
 9. yeppbiz

  e39 bensin - Oljetype...igjen

  Kommer det ikke fortolling/toll på olje fra motoroljer.no? Kommer vel fra Tyskland?
 10. yeppbiz

  E39 M54 motortrøbbel 520i

  Ja har en mistanke om det. Vil den jage på tomgang trur du? Når lyden kommer på, så går motoren helt fint igjen..!
 11. yeppbiz

  E39 M54 motortrøbbel 520i

  Hei Hva tror dere denne lyden kommer av? Sjekk vedlagt video. Det er slik at den går ujevnt på tomgang inntil lyden kommer. Da går den jevnt og fint igjen! Lyden kommer fra inn/under luftinntakmannifolden. IMG_4183.MOV
 12. yeppbiz

  Diverse E39 deler selges billig!

  Har du gasspjeldet fremdeles?
 13. Passer de på E39 er jeg intressert👍
 14. Bytt plugger! Samme problem på min bil. Der var pluggene litt løse og det kom olje opp i coilhettene. Bytt til biltema plugger til 40kr stykket. Funke utmerket.