Jump to content

yeppbiz

Members
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by yeppbiz

 1. Hei Hørte et smell og framenden datt ned på begge sider! Noe som vet hva det er? Dette ble nok siste reis for bilen, men hadde tenkt å presse den ut året😃
 2. Ja. Men når veksler ventilen? Når motortemperatur har oppnådd en viss temperatur? Min arbeidsbil som er en nyere MB Vito har webasto. I instruksjonsboka står det at webastoen varmer motorens kjølekrets under oppvarmingsfasen av motor.
 3. Da er det hold i "changeover valve" teorien! Noen som vet når denne åpner til motorkrets? Regner med webasto hjelper til å få motor fortere varm ved kaldstart?
 4. Ok. Takk for svar. Begynner å nærme seg pensjonsalder bilen nå! Har vært til deg flere ganger for diagnose:-) Blå 520 Ser etter X6 E71 modellen.
 5. Hei Fikk 2'er feil på det ene speilglasset på EU-kontrollen! Noen som vet om jeg kan bytte til et vanlig speil uten nedblendbar funksjon? Prisen for det orginal aut.ned glasset er 4500kr og for glass uten er ca. 200kr!
 6. Da er det nye og "revolusjonerende" knall gass systemet reservert! Vet ikke når de har det klart, men det skal bli spennende å prøve:-) Intro pris, så det koster ikke mer enn kveld på byen! Suksess eller fiaskoen skal jeg være ærlig på!
 7. Hehe:-) Takk for at alle de gode oppmuntringene! På tross av alle fysiske lover, falitt erklært skolevesen, siste idiot, konspirasjonsteorier, Nobel's priser, bekymring for penger og relgion. Skal dette testes ut! Gir det 30% sjanse!
 8. Haha. Youtube videoer...! Samme skvaldret i videoen som her på denne tråden! Ingen fysisk testing..
 9. Mitt opprinnelig innlegg var skrevet slik at jeg ville unngå alle sofa-ekspertene! Jeg visste det ville komme derimot! Skolen er designet for å holde deg i boksen! Det betyr ikke at HHO vil virke! Time will tell:-)
 10. A: Det er det som skal undersøkes! B: Nå er det snakk om en mindre forbedring i forbruk da! Uansett det er ingen tvil om at hydrogen er svært brennbart og blir spennende å se effekten av dette! Vil komme med rapport når den tid kommer:-)
 11. Prinsippet er vel å skape energi og erstatte den andre form for energi. Energi mengden er den samme. Det skal prøves uansett og cash is not a issue!
 12. Da min E39 begynner å nærme seg pensjonist alder, ønsker jeg prøve ut Hydrogen-gass produserende enhet. Har studert teorien og alle negative og positive synspunkter rundt emnet. Det som er klart er at du må ha enhet som produserer rikelig med gass, samt en kontroller som regulerer de forskjellige sensorene. Det er noen i Irland som snart skal lansere en spennende enhet der du visstnok skal slippe kontroller... Usikker på teknologien her! Ønsker synspunkter fra folk som har gitt dette eksperimentet et realt forsøk! Kan godt brenne noen lapper på dette og det spiller ingen rolle. Mest interessert i om prinsippet KAN fungere!
 13. Gjelder det samme for www.12bildeler.no ? Samme pris på olje der + at de bildeler også.
 14. Kommer det ikke fortolling/toll på olje fra motoroljer.no? Kommer vel fra Tyskland?
 15. Ja har en mistanke om det. Vil den jage på tomgang trur du? Når lyden kommer på, så går motoren helt fint igjen..!
 16. Hei Hva tror dere denne lyden kommer av? Sjekk vedlagt video. Det er slik at den går ujevnt på tomgang inntil lyden kommer. Da går den jevnt og fint igjen! Lyden kommer fra inn/under luftinntakmannifolden. IMG_4183.MOV
 17. Bytt plugger! Samme problem på min bil. Der var pluggene litt løse og det kom olje opp i coilhettene. Bytt til biltema plugger til 40kr stykket. Funke utmerket.
 18. Mulig å skifte bare frontpartiet? Hva er det minste jeg kan komme unna med i kr.?
 19. Hei Min skjerm har begynt å flimre noe voldsomt! Det kom muligens etter batteribytte. Noe håp å få fikse dette tror dere?
 20. Modell seint 2000. 1 eller 2 ønskes kjøpt.
×
×
 • Create New...