kapteinh

Medlem
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kapteinh

 1. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  Har kjørt med dette problemet en stund, trodde egentlig det var en tempsensor som rotet. Først når jeg leste din tråd jeg gjorde noe med det. Vil tro det går en del biler med dette problemet ja. Fikk montert ny orginal sensor idag, nå fungerer alt som normalt ☺️ Riis Bilglass skal hvertfall ha skryt for service!
 2. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  Noe nytt ?
 3. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  Fikk montert ny sensor idag, men fortsatt problemer. Er selvfølgelig ikke orginal sensor, mistenker det er problemet. Hvordan gikk det med deg?
 4. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  fikk akkurat samme svare her, skal på Riis Bilglass for å bytte sensor i morgen.
 5. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  Fikk samme resultat som deg, viften gikk ned til normalt nivå.
 6. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  Regner med dei som driver med bilglass vet dette?
 7. kapteinh

  Klimakontroll 1 serie E87

  Har samme problem etter jeg skiftet frontrute på min E61, er det duggsensor her og kanskje?
 8. Du må legge opp strøm fra batteriet, måtte hvertfall jeg på min E90. Tror bilen kutter all strøm etter x antall minutter når den går i sleep.
 9. kapteinh

  Hvilket signal?

  Om subbene fungerte før du byttet spiller, prøv å lek deg litt med LP/HP og forskjellige HZ
 10. kapteinh

  Hvilket signal?

  Ganske sikker på høytalerene fremme er koblet sammen. har du lyd i dørene skal der også være lyd i subbene. Er hvertfall sånn på E90 med standard anlegg.
 11. kapteinh

  Hvilket signal?

  Hvorfor skal du miste lyden fra subene under sete?
 12. kapteinh

  Lav ladespenning på batteri. E60

  Da ville jeg prøvd ibs som otis sier, bare å nappe ut den lille ledningen som går på minuspolen
 13. kapteinh

  Lav ladespenning på batteri. E60

  Hva er forskjellen da?
 14. kapteinh

  Lav ladespenning på batteri. E60

  Du har kodet det nye batteriet? Gjennomføringen på kabelen i bagasjerommet er også en gjenganger, Men vil tror du heller hadde merket det på start en lading.
 15. kapteinh

  hva er forskjellen på xenon hb3 og hb4 pærer?

  Det han mener er at du ikke har xenon i langlyset. Evt er dette ettermontert. Om det er ettermontert er ikke det så lett å svare på hvilken sokkel du har.
 16. Hei, Har en kabel jeg ikke har peiling hvor hører hjemme.. Kabelen kommer ut fra innstegslista og lå under høyre baksete. Noen som har forslag?
 17. kapteinh

  X5 E70 stopper under kjøring

  Fant dette på etter litt rask googling. vet ikke om dette er tilfelle eller til noe hjelp, men bare kopierer det jeg fant. A known defect of an engine compartment partition/seal caused outside water to enter the engine compartment. The water drips and accumulates over the last fuel injectors, leading to an eventual short. When the short occurs, the vehicle looses all power. The engine shuts off preventing acceleration, power steering no longer functional, power brakes no longer assisted. The short occurred while driving through an intersection. The car stalled in the middle of the intersection and needed to be towed. Fortunately, traffic was minimal and other vehicles were able to slow down and drive around my vehicle, preventing a collision.
 18. kapteinh

  Stop på min X5 E70 , 3,0

  Nå er dette en gammel tråd, men dette er vel styreenheten til fuel pump. usikker hvor den ligger på e70, men siden det er fukt på den vil jeg kanskje tenke bagasjerom?
 19. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Gjennomføringen er vel i bagasjerommet. Tror Bmw hadde aksjon på denne gjennomføringen, fikk da hvitt deksel etter utbedring. (ikke skyt meg om jeg tar feil her) Lånt bilde
 20. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Tviler på du trenger å skifte kabelen, men reparere der den er skadet. Har du faktisk lest den tråden jeg linket til tidligere med samme problem?
 21. kapteinh

  Feil på svingbart hengerfeste e90

  Har du en overgang stående i kontakta? Sett flere tilfeller der bilen tror hengeren forsatt er på pga feil på kontakten, da går naturligvis ikke hengerfeste inn igjen. Prøv å rens pluggen. Kan også prøve å holde inne knappen(tvangskjøring)
 22. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Men du kommer ikke noen vei videre med å prøve å få start mange ganger med booster. Du må finne ut hvorfor batteriet ikke leverer nok strøm fram til motoren, igjen sjekk kabelen.... Mest naturlige er i gjennomføringen, eller ved tilkoblingspunktene. Når du får start med booster som er jordet i karroseriet, så må jordingskablene til motoren være i orden etter mine begreper. Du snakket i starten om nytt batteri, er det registrert bytte?
 23. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Hvor plasserte han jordingen til boosteren? Om det var i karroseriet så er jo det 100% defekt plusskabel. Om han satt den på motoren så kan det være jordingen.
 24. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  sjekk gjennomføringen på pluss kabelen i bagasjen en gang til fra undersiden. husk en kabel trenger ikke å være helt av, men nok irret eller skadet til å ikke kunne levere nok strøm til starter/motor.