kapteinh

Members
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

About kapteinh

 • Rank
  Kaptein

Profile Information

 • Interesser:
  ålesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kapteinh

  Fullt av feilmeldinger. Hjelp!

  Har du ikke garanti?
 2. kapteinh

  Duggsensor.

  Flott det ordnet seg, men jeg nekter å tro at hurtigruten sitt diagnose utstyr er bedre en BMW sitt. Har selv opplevd at Carly finner "tullefeil" som ikke Ista finner, når jeg tar en diagnose uten og egentlig ha noen feil. Jeg velger å stole på ista (BMW sitt program) og ikke andre sine tredjeparts programvare.
 3. kapteinh

  Duggsensor.

  Det er nok fordi det ikke er en aktiv feilkoden, men fordi du tok ut sensoren. Har byttet rute på Riis selv, dei prøvde 2 sensorer fra eget merke før dei kjøpte orginal fra BMW. Flere som opplever problemer med uoriginal sensorer
 4. kapteinh

  E61LCI vil ikke starte - alt blinker

  Om du leser tråden jeg sendte, er det klare bilder på hvor du finner kabelgjennomføringen.
 5. kapteinh

  E61LCI vil ikke starte - alt blinker

  Nå har jeg aldri erfart med BMW at alt blinker sånn, men har opplevd det et par ganger med sprinter fks .når batteriet er lavt, blinker for hver gang bilen prøver å slå inn startrelet. Hvis du har 1 volt mindre fremme, må der være noe feil med kabelen frem. BMW har jo en kjent svakhet med kabelgjennomføringen i bagasjerommet. Prøv startkabel fra batteriet og fram i motorrommet. Som Fredrik24 skriver 11.84v er helt bånn! Om batteriet viser dette etter lading, er enten laderen ditt defekt eller batteriet tatt kvelden igjen. Kan godt lese gjennom denne tråden.
 6. kapteinh

  Streker på turtallsmåler = motortemp?

  Kan bekrefte, pre lci 525d har bevegelse for motortemp,
 7. kapteinh

  BMW 535d E61 2007

  Byttet du slitasjevarsler?
 8. kapteinh

  Vinterdekktest 2019

  Jeg har kjørt Goodyear Ultra Grip Ice 2 noen år på vestlandet, meget fornøyd selv når det var bare 4 mm igjen. skal skifte nå, kommer til å gå for samme. står på en pre Lci E61 med bare drift bak..
 9. Hei, Noen som kjenner til noen som driver med koding i Ålesund området ? var i prat med et firma i sentrum tidligere, men husker ikke hva han heter..
 10. kapteinh

  Koblingsskjema bakluke E61

  Har skiftet på min selv, og det stemmer ikke helt overens med bilde der, Riktig nok en sent 2004 mod. Bare en "pølse" på høyre side der var det problemet med nr 2 og 4 på ditt bilde
 11. kapteinh

  Koblingsskjema bakluke E61

  Er vel høyre side som inneholder kablene du nevner, usikker på hvor varme til bakruten er. Venstre side er radiosignal, spylevæske og muligens noe mere.
 12. ZF 6 sin egen olje er hvertfall brun. Ville ikke blandet brun og rød olje, selv om begge skal passe på girkassen.
 13. kapteinh

  BMW e60 forstilling bærearm

  den heter Casterstag Delebilde hos koed her del nummer 11. har selv kjøpt Meyle HD med koed, skal være bra kvalitet.
 14. kapteinh

  ønsket kjøpt dsc module e91

  HJELPER DET Å SKRIVE MED STORE BOKSTAVER? Om du har trøbbel med trykksensoren kan du bare ta den mekaniske delen fra hvilken som helst årsmodell. Bare å flytte over elektrisk delen fra din gamle, så slipper du å kode også.
 15. kapteinh

  Varmt på beina (E61)

  Mulig det er litt off siden du får mye luft på beina. når min duggsensor var defekt, fikk jeg alltid varme på frontruten og relativt høy viftehastighet. Styrte stort sett alt manuelt siden auto var helt på bærtur. Problemet var uoriginal sensor fra Riis bilglass som ikke min bil likte. Kan enkelt kontrolleres med å bare ta ut ledningen til sensoren.