BB454BB

Medlem
 • Innholdsteller

  871
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BB454BB

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 07/20/1990

Contact Methods

 • MSN
  camarokristian@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen/askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. BB454BB

  Romling foran på E61

  venstre hjullager er nok synderen her ja. du hører det som nevnt tidligere ved å jekke opp bilen og snurr hjulet (gjerne fort) om du er usikker så kjenner du på fjæren mens du snurrer hjulet. vibrasjon fra ett romlende hjullager forplanter seg helt opp i fjæren.
 2. BB454BB

  1993 bmw 540/ M5 6tr

  har desverre ikke noe interesse av den e60en. skal sitte i motor etterhvert.
 3. BB454BB

  1993 bmw 540/ M5 6tr

  50.000 slik den står.
 4. Hei. Vurderer å putte en Bmw S85 motor ifra E60 M5 oppi en eldre e34. Finnes det noen kloke hjerner der ute som klarer å fjerne startsperre og andre ulumskheter man ikke vil ha når dette skal brukes i en gammel sliter? Alle tips mottaes gladlig! Har lyst å unngå datasprut og mapping, men er redd det kanskje er veien en må gå. På forhånd, Takk!
 5. Godt utstyrt Norsk solgt BMW 330XD Selges, kald klima versjon!Bilen har blitt påkjørt bak så det trengs noe jobb for og få orden på den. bakskjerm har fått seg en bulk under påkjørsel og det trengs å rette opp denne samt ny bakfanger. Bilen trenger generelt litt pleie ellers pga rust, bla bakluke bør byttes og stolpen ved bagasjeluke VS bør sveises for rust. Noe småtteri her og der da det er en gammel bil.Bilen starter og går og kan kjøres men eksosanlegg henger løs pga påkjørsel.Motor går kjempefint og girkasse girer silkemykt. Det har blitt byttet olje i fremre diff, girkasse, fordelings girkasse og bakre diff i desember 2015. Swirl flaps i innsug er fjernet og blendet.Her har man mye bil for penga hvis noen kan gjøre noe av jobben selv. Litt kjekt utstyr Takluke Sort taktrekk Harman kardon stereoanlegg Xenon Avtagbart hengerfeste M-tech Regnsensor Frontruten er ny Pris BUD over 37000.- Kontakt på 45288385 (SMS er fint) ikke alltid eg sjekker PM her inne. KM.stand 368000 Bilen vurderes kun solgt. har planer om å flytte alt over i ett bedre karosseri, men vurderer salg pga tid.
 6. BB454BB

  2 stk. Osram night breaker xenarc D2S selges

  bruker e39/e46 disse pærene tro? eg har xenon på begge bilene, men har ikkje sjekka om det er d2s pærer.
 7. sjekk finnannonse (link i første innlegg) for nyest info/bilder
 8. har en 2002 modell bmw 316i eg skal ha vekk. bilen er eu ok. den har skilter fortsatt og er hel (men noe demontert p.d.d) motoren har fått ny toppakning (visstnok gjort av en meca mekaniker fra voss) kort tid etterpå så mast motoren oljetrykket i toppen. bilen er å regne som en delebil, men er fullt mulig å få bil ut av denne om man bytter eller reparerer motor. står helt nytt H&R senkesett på bilen. TUV papirer føler med. interessert? den står noe knotete til i garasje akkuratt no mtp bilder. men den er svart av farge. og svart stoff interiør. kan sees på sotra (hordaland) ta kontakt 45288385 for mer spørsmål.
 9. snodig problem du har! siste tiden har min e39 525d 2001 modell (facelift) begynt å tappe batteriet også. når bilen står i ro i ca 2 dager så er det ikke lenger nok strøm til å starte den. eg har problem med at radio (skjermen) fungerer alltid. men lyden kommer å går helt tilfeldig. noen ganger virker alt fint i en uke. andre ganger virker ikkje lyden i bilen på en hel uke heller. har lagt merke til at selv om tenning er av og bil er låst, så er det litt lys i skjermen til spilleren. dette har skjedd etter bilen begynte å tappe seg for strøm. har eg samme problemer som trådstarter tro?
 10. BB454BB

  1993 bmw 540/ M5 6tr

  høyre kanal har litt angrep av rust i forkant (gikk rett gjennom eu forrigegang) utenom det er bilen ganske bra. om man skal ha m60 nedi igjen er det litt plukk, men ikke umulig. må bygge om til vanlig gasswire igjen da bilen nå har EL gass fra e39 m5.
 11. kan legge til at motorfestet er nå byttet. bilen er i god bruksstand og i løpet av sommeren 2015 har eg byttet skiver og klosser både foran og bak. hjullaver v.b er også byttet litt før sommeren. det er også nylig tatt stor service på bilen. KM.stand i dag er ca 296000.
 12. BB454BB

  M50B25 Turbo

  om han kjører orginale kammer kan han bruke orginal innstilling på kammene uten noe problem.
 13. er nesten alltid innsiden som ser værst ut. hvorfor er godt spørsmål