Jump to content

APedersen

Members
 • Posts

  5667
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

APedersen last won the day on May 16 2014

APedersen had the most liked content!

About APedersen

 • Birthday 05/12/1993

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Norwegen
 • Kjøretøy
  X5 M62, E38, C4 Corvette

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

APedersen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

284

Reputation

 1. Aldri sett US-blink på E65 faktisk, kult det Eller ble det for mye?
 2. Update: Tiden er inne for en update! Skal prøve å huske hva som har blitt gjort siden sist update: Bestilte og mottok Dension Gateway BT Lite og var selvfølgelig veldig klar for bluetooth-lyd i bilen, men i første omgang hadde jeg bestilt med feil kabel (Quadlock-plugg), så her måtte jeg bestille rett kabel (BMW-plugg) og vente enda litt lengre på denne. Når kabelen endelig kom monterte jeg dette ganske raskt, men ingen lyd i anlegget.. Var koblet til Densionen da jeg kunne bytte sang på telefonen "med bilen", men ingen lyd. Ante fort at jeg nok en gang hadde vært uheldig med dette kjøpet og begynte å søke litt på internett om dette. Da viser det seg selvfølgelig at akkurat dette produktet ikke passer med akkurat det anlegget jeg har (DSP), så dette ble veldig nedsig.. Dette var ikke oppgitt på siden til Bilradiospesialisten da, men ser de har ordnet opp i det nå. Har i alle fall produktet enda om noen er interessert i Dension til en litt billigere penge, også med Quadlock plugg slik at det passer mange BMW'er, samt et par Mini'er. Mer info ser man i følgende link hos Bilradiospesialisten, jeg har altså både BM1 og BM4-versjonen. Link: https://bilradiospes.no/sokeresultater?q=dension gbl3bm Tenkte også for en stund siden at det var på tide å overhale dynamoen, da jeg har hatt liggende dette overhalingskittet i nesten et halvt år. I denne dynamoen var det en eller flere diodebroer som var defekt, dermed ble det ulyd og at den ladet mindre enn den skal. Men etterhvert under demontering av selve dynamoen klarte jeg uheldigvis å dra av et par punkter hvor selve spolen er festet til diodebroen, eller noe sånt, husker ikke helt. Denne var i alle fall ikke til å redde, så da ble den pant i ny dynamo som i utgangspunktet kostet ca. 11 000kr! (Så jeg har med andre ord også et nytt overhalingskit til dynamoer i M60/ M62 motorer om noen er interessert. Ta kontakt for mer info!) Ny dynamo ble da montert, og alt i skjønneste orden! En fryd å slippe ulyden, samt det at den nå lader som den skal. Så nå er det bare motorlyd igjen Selve utskiftingen av dynamoen var forresten en veldig enkel og ryddig operasjon med alle de gode patentene denne motoren har, virkelig flott å skru på så langt! Slenger så klart med noen bilder! Fikk også et bilverksted til å ta firehjulskontroll på bilen for en måned siden da rattet var pittelitt skjeivt, i tillegg til at spissingen var litt feil foran, så det hadde den ikke vondt av. Ekstremt godt å få dette på stell, dette er ting som bare må være i orden. Det var litt lite futt i AC'en, så denne har også blitt friska opp med nytt kuldemedie, dette er det veldig greit å kan gjøre selv!
 3. Ja, det skjer litt Takk for det! Kommer med en liten update i løpet av helga, blir lenge mellom hver gang..
 4. Tøft! Jeg hadde nok gått for Alpina om jeg hadde E65
 5. Ja, da har du jo fått gjort litt, tøffe oppgraderinger Hvilken TRF-programmering fikk bilen, og hvordan funket det?
 6. Virkelig pent Noe updates på bilen denne sommeren?
 7. Ja, fungerte bra de Det ordner vi da fort på din også!
 8. Update: Fikk som sagt lagd ferdig fire stødige og justerbare fester til eksosen samt montert de justerbare linkene bak i helga. Bestilte også Dension Gateway BT Lite i går for å få bluetooth på det originale anlegget, er temmelig lei av FM-senderen nå, så er klar for bluetooth nå! Lagde linkene ca. 10mm kortere enn de originale, men nøyaktig hvor mye utslag det gjorde på høyden er jeg litt usikker på da jeg glemte å måle avstanden mellom skjermbue og bakke før jeg begynte.. Er vel egentlig ikke så mye annet å si, bildene taler vel for seg selv, jeg ble i allefall fornøyd med resultatet Eksos: Senk: Bilder av bil: Disse bildene ble tatt før eksosen fikk nye fester.. Bilder av bil - Del 2: Her står bilen i en ganske ujevn bakke, bare så det er sagt. Skal lite til på disse bilene før understellet endrer seg, men det i seg selv er vel en god egenskap for en bra SUV
 9. Takk for det ahj! Ble nye innfestninger til eksos samt senk bak i helga. Godt fornøyd med både høyde og stuk på første forsøk, poster mer info med bilder ila et par dager!
 10. Update: I dag gikk en del av dagen til montering av Eibach-fjærene foran, som er en veldig grei jobb å gjøre på de fleste BMW'er. Var enklere enn jeg hadde sett for meg på denne, faktisk enklere på denne enn på E38'n jeg har, flott patent. Men slo fort fra meg skrallen og fant frem muttertrekkeren etter jeg hadde fått av originalfjæren på første siden, det tar lang tid manuelt! Senker ikke vanvittig mye disse fjærene, men litt er det og det ser raskt mye bedre ut! Bilen fikk også helt nye kjøreegenskaper, ble mye bedre å kjøre med disse fjærene, veldig moro! Og for meg som var vant til å kjøre lav og superstiv 7-serie, så ble dette en stor overgang når jeg kjøpte meg X5, men med litt stivere og 30mm lavere fjærer så liker jeg altså bare bilen enda bedre I morgen skal jeg teste litt med justerbare linker til nivåreguleringen bak, tenker jeg sikter meg inn på 20mm senk bak, så får vi se hvor vi ender Har også montert mørkere sideblinklys, synes det ble penere når det går mer i ett med dørlistene Slenger med noen bilder! Skal prøve å få tatt noen bedre bilder i helgen, samt kanskje et bedre lydklipp av eksos God helg!
 11. Update: Litt av denne fredagen gikk til bytte av vindusheis på førerdør, veldig godt å få det i gang igjen Takker kvestermo her på forumet for hjelp, dette var en enklere prosess enn jeg hadde sett for meg på forhånd Flyttet gammel motor over på et nytt komplett sett med skinner og vaiere da et defekt løpehjul var det som forårsaket problemer.
×
×
 • Create New...